Ma vozio sam ja 33,75,145 i 146 (ali ona je bila dizel) isto ka 155 (dva komada jedna 2.0ts, druga 2.5TD) i 147 1.6, ali nju samo 2mjeseca, trebale su mi pare(kupio jeftino, prodao da zaradim)
Sad ova delta je klasa 145, i po meni je stvarno bolji auto, mislim kvalitetnije uradjen (unutrashnjost-materijali) puna je opreme i ima zvookono bash, bash
E sad, ne'am novaca za neshto novije od Alfe, ali bice-bice... naravno, totalno sam "zarazen" italijanima i ako ima i drugih marki koje volim (postujem) ali tek za to nemam para![]()
e mene ispala jedna dobra kombinacija, tako da ako kogfa interesira alfica moja je na prodaju, kraj 1996 godiste, danas predato ya registraciju , nove gume, kocnice, turbina, ima muyiku , dvije sitnice potrebno odradtiti, al nista strasno kad je sve ostalo top stanje , a te dvije sitnice su lijevi podizac stakla i farba iskrzana na krovu i po sred haube
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
UUUUUUUUUUU Masa si je imaoKo kupi jednom alfu odma je proda
![]()
Hahahahaha kako se izasmijah jutros hahaha ,a cus ko je kupi jednom ......odma je proda hahaha ! Sparco aj ti na Mercedese neka ti igracke hahahahaah !
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
a ne ne nasao sam kombinu da uzmem isto gtv al 3.2![]()
sto se niko ne sjeti da kupi ford cougar,to je fino auto,gtv je dosta ruzna.
niujedne mi gace lastike nema
ruzniji je cougar no gtv pa kako god , plus je pecak auto skroz
Ruzniji je Cougar sto putaA ti sto mijenjas 2.0 turbo za 3.2 zebaces se no aj, eto prilike brzome da kupi auto konacno
![]()
She is only here to annoy herself!
necu necu, suve motore volim vise nego ista na svijetu
zajebavate li se vi to???mora da previse volite alfu pa vam je svaka lijepa,gtv spajder je ko tuta,bolje uzet 156 no gtv.taj 2.0 turbak mora da kolje sa potrosnjom,vjerovatno 3,2 manje trosi od njega,mada ne vidim razlog prelaska na veci motor,teze auto,optereceni trapovi,manja upravljivost...
bravo mladjo , bravo, obviously si veljik poznaval masina trapova i rasporeda tezina na avtu , sjedi jedan , kad naucis da se o ukusima ne raspravlja, i o tome da pola svijeta vidi gtv kao prelijep auto a svega par zadrtih vidi cougara kao auto uopste ne kao lijepog , onda mozemo nastaviti, ford je bezlican , i uprkos svemu nikada nece biti kao nesto na sta je pininfarina stavio potpis , eto tako , eh da jos jedna stvar, kad kupis ovakav auto, da ti tako ide i sl, zadnje o cemu brines je potrosnja, al ti to ne bi shvatio nikada
sta je problem,samo sam iznio svoje vidjenje auta,ako meni nije neka ljepota ne mora da znaci da se tebi i ostalima ne svidja.i ti si veliki stucnjak,kupujes auto sa 1200 kubika vecim motorom koje je vjerovatno dosta teze od toga sto sad imas sve zbog 20-30ks?meni je vecina alfi prelijepa,ali mi se gtv ne svidja kao i 145,155,ali kao sto rece ukusi su razliciti kao i razmisljanja.evo da se iskupim alfistima,jedna slicica
nije to samo zbog 20 30 konja, ima tu i drugih aspekata u voznji , i ne mora da znaci da je teze , plus i ako je teze opet postoji stvar balansa , izrade i drugih aspekata , uz jos neke dorade imam savrsne auto za moje potrebe i moj nacin oznje i uzivanja u istoj
GTV 3.2 V6 24Vkiller on the road...Dje je nadje ?
Ehh kome GTV nije lijep...pa ona je pravi state of art..a ford pff nisu na istim planetama...
Mladjo...sprdas li se..razlika izmedju 2.0tb i 3.2 V6 je "poprilicna" i nikako nije samo u snazi/konjima...
Inace GTV ima totalno "blesav" trap sastavljen iz milion djelova koji se pomjeraju/okrecu..konfuzija.Srecno !P.S.
Imate novog clana od danas.
Alfa Romeo 145 1.4 twin spark
Gledaj 1.8TS a kolko se moze nac...bilo je price mnogo o tome.Koliko se moze nac neka 156 ts 1.6 ili 1.8. Ocu da pazarim neki autic,
Ja bi moju 156-cu mijenjao za noviju 156-cu ili 147 mada vise volim limuzine no hatchback-ove....naravno samo benzinci.:wink:
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
hahahaha
A Sparco dje nadje 3.2??? Mislio sam da ih nema kod nas...
Osim toga sto je 3.2 bolji motor, ato sa tim motorom mora bit doosta novije od tb-a
@mexico, 156 benzinac od 5 i neshto malo pa do.... koliko ocesh, samo gledaj dobru da uzmesh pa je platio u pocetku i tih 500e vishe, isplatice se
p.s. ne moj 1.6, slab je to motor za 156, 1.8(144ks) ti troshi skoro isto kao 1.6(120ks), registracija je skoro ista, a dosta bolje ide (ne muci se), mada, nastavimo tom logikom, i 2.0 malo vishe troshi od 1.8, reg ista, ide josh bolje (155ks)![]()
Last edited by brzi_pas; 31-10-07 at 16:25.
Ispod nekih 5500€ ne treba ocekivat ok auto...a za TS bi bilo previse sve preko 7000€ sem ako nije neki ultra dobar primjerak...Pricam o <02 godistu.pa otprilike, pobrkaj u 500 eura
1.6TS ide dosta lose...1.8TS ti je kompromis..Uzmi i 2.0TS ako treba samo nadji dobar primjerak...kod nas ih je malo..
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Ma nije ovo licno tebi bilo upuceno, nego ovako uopshteno
Iz predhodnih postova skapirah da si prijatelj sa Sparcom, tako da ako si se provoza u tu GTV, znam da ne bi imao obraza da pricash tako![]()
E zbilja sparco moramo se probat prije no sto prodas to jes da mi lamela kliza ali i ti si los vozac pa smo taman na isto heheheh
Meni su rekli on i gazda bivsi toga auta da ne bih umio da ga vozim, ne da ga vozim ovako ili onako nego cisto da ga vozim normalno. Cak su htjeli da mi je poklone ako ga bez udesa i bez cuda provozam od profesorske zgrade do maximaKako su opasni aa ?
Ili pojma nemam, mozda ja ne umijem da vozim, nego sam u zabludi ovih zadnjih 8 godina
![]()
Samo nemoj sparco da te uci![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks