Bravo curice
Nije Buducnost igrala dobro, golmani su ih spasili.
Svejedno, chestitke na pobjedi!
Bravo Plave
Odlicna igra..posebno golman nas...Toliko odbrana se jos nije desilo u sportskom..jos sedmerci iha...Bravo jos jednom!
Bravo curice
Nije Buducnost igrala dobro, golmani su ih spasili.
Svejedno, chestitke na pobjedi!
P r i m o r a c
Svaka cast slazem se da nijesu igrali dobro ali ipak je prva utakmica,novi sastav,mlade igracice bice tu jos vatre![]()
Odbrana je funkcionisala odlicno!
Konacno, nakon izgubljenih lopti u napadu, nase su se brzo vracale u odbranu pa dug period nije bilo kontri rivala!
tu je napravljen veliki pomak.
Problem, koji bojim se, tesko da moze biti otklonjen sa ovim fondom igraca,je igra u napadu.
Praviti cijelo vrijeme blok za sut sa distance Jovanovickoj i oslanjati se na proboje Radovicke je premalo za neki ozbiljniji rezultat!
Vidjeli ste da su se krila veoma malo koristila a pivot kao da nije igrao!
Pozicija desnog beka je slabo upotrebljivana...
Sa ovim timom bio bi veliki uspjeh osvojiti trece mjesto u grupi ali to ce biti izuzetno tesko!
Ovaj Ferencfaros ce ih sigurno pobjediti sa vise golova razlike u Madjarskoj a oni su konkurenti za trece mjesto!
Buducnost je pobjedila sa tri razlike a gosti nijesu realizovali 9 penala!
Ova pobjeda je vise plod srecnih okolnosti nego kvalitetne igre.
Libertas
Prije svega cestitke za pobjedu i atmosferu u sali.
Sto se tice same igre ja sam licno ocekivao izgleda previse. Ocekivao sam da ce biti uigranije, da cu vidjeti neke akcije. Osim utrcavanja krila na drugog pivota i mijenjanja mjesta krila i beka na obje strane bez nekih velikih efekata ne vidjeh nista.
Golmani su imali svoju noc i to je prevagnulo. Na kraju je mala Bilja Pavicevic prelomila utakmicu. Ako se ne varam zadnja 2 sedmerca nad njom a onu polukontru na kraju je izvukla junacki, zadnjim atomima snage dok su ostale samo gledale. SVAKA CAST BILJO. Mislim da ova ekipa moze puno bolje ali su sinoc kondiciono podbacile iskusne igracice. Jovovicka mi djeluje jos uvijek nesigurna. Pivot je tradicionalno davao par golova u ekipi Buducnosti sto sinoc nije bio slucaj. Dopalo mi se sto je ubacio onu Djurovicku ali je u 2-3 odbrane malo izgubila glavu - ipak skuplja iskustvo sto je +.
Takodje mi se dopalo sto su konacno nabavili podlogu za rukomet a ne da se krljaju na parketu.
E da i jos nesto je li samo meni smetao Strugar iz T-mobile na klupi?!?!?!
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
ma igra je bila ocajna u napadu, onoliko tehnickih gresaka napraviti to se ne moze protiv nijedne ekipe.Za gosce ne treba trositi rijeci OCAJ. ali dobro mlade su i mogu dosta napredovati to je sigurno!!!
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Crnogoci ostavili dobar utisak
Muška rukometna reprezentacija Crne Gore, završila je učešće na turniru „Trofej Karpata”, porazom od domaćina, 33:32.
http://www.cafemontenegro.com/index....p=19&news=8732
RK Rozaje - RK Cepelin 28:28 (14:15)
RK „Komovi“ - RK „Budva“ 21:27 (12:12)
RK „Danilovgrad“ - ORK „RUDAR“ 30:21 (15:9)
RK „STARI GRAD“ - SLOBODAN
Last edited by Sholohov; 29-10-07 at 05:39.
1. C.S. "Oltchim" Rm. Valcea 1 1 0 0 33 : 30 3 2
2. Buducnost T-Mobile 1 1 0 0 22 : 19 3 2
3. Viborg HK A/S 1 0 0 1 30 : 33 -3 0
4. Budapest Bank-FTC 1 0 0 1 19 : 22 -3 0
viborg izgubio...
mislim da mozemo biti zadovoljni...realno...mislim da ce ova grupa biti ujednacena...ko pobijedi makar jednu u gostima i sve kod kuce..taj ide dalje...sansa buducnosti je vec protiv viborga..nadam se makar nerijesenom mecu...madjarice ce dobiti ove...i buducnost biti na celu
1. Györi Audi ETO 1 1 0 0 24 : 17 7 2
2. HC Podravka Vegeta 1 1 0 0 32 : 27 5 2
3. Cem. la Union-Ribarroja 1 0 0 1 27 : 32 -5 0
4. Slagelse DT 1 0 0 1 17 : 24 -7 0
1. RK Krim Mercator Ljubljana 1 1 0 0 31 : 30 1 2
2. Zvezda Zvenigorod 1 0 1 0 27 : 27 0 1
2. 1. FC Nürnberg 1 0 1 0 27 : 27 0 1
4. IK Sävehof 1 0 0 1 30 : 31 -1 0
1. Larvik HK 1 1 0 0 27 : 24 3 2
2. Hypo Niederösterreich 1 1 0 0 30 : 28 2 2
3. HC "Lada Togliatti" 1 0 0 1 28 : 30 -2 0
4. HC Kometal Gjorce Petrov 1 0 0 1 24 : 27 -3 0
Last edited by DzoniS; 29-10-07 at 08:03.
VI KOLO PRVE CRNOGORSKE MUŠKE LIGE - igra se 31.10.2007. godine
RK „SUTJESKA" - RK „LOVĆEN" srijeda 17,30
Sude: Ražnatović i Pavićević Kontrolor: Rakočević Radoš Mjesto: Nikšić
RK „MOJKOVAC" - RK „BERANE" srijeda 18.00
Sude: Marković i Martinović Kontrolor: Vučković Gojko Mjesto:Mojkovac
RK „BOKA" - RK „MORNAR" srijeda 18.30
Sude: Beharević i Čavor Kontrolor: Atanasov Petar Mjesto:Tivat
RK „BUDUĆNOST" SLOBODNA
VI KOLO CRNOGORSKE KADETSKE LIGE - igra se 31.10.2007. godine
RK „SUTJESKA" - RK „LOVĆEN" srijeda 15,30
Sude: Drekalović i Crnogorac Delegat: Dabanović Branko Mjesto:Nikšić
RK „MOJKOVAC" - RK „BERANE" srijeda 16.00
Sude: Đurović i Gačević Kontrolor: Šćepanović Slavko Mjesto:Mojkovac
RK „BOKA" - RK „MORNAR" srijeda 16.30
Sude: Đukanović i Jovićević Kontrolor: Hasanagić Rizo Mjesto:Tivat
RK „BUDUĆNOST" SLOBODNA
Kada bi Budućnost , osvojila treće mjesto , čestitao bih im na velikom uspjehu!
Medjutim realnost je drugačija!
Poslednje plasirana ekipa(znajuci igrački fond,budzet,uigranost...)je ono što nas čeka a ubjedjen sam da to svi ozbiljni ljudi na ovom forumu znaju!
Libertas
Madjarice ce sigurno dobiti ove jer igraju dobro...protiv nas su imale toliko promasenih sedmeraca...tj nase branile...Mislim da su Madjarice najjace u grupi...evo vidjecemo...
a to 10+ hm cisto sumnjam...
toliko o tome koliko poznajes ovaj sport
"ove" su cijelu utakmicu vodile dream team kao Viborg a i cine cijela reprez.ROU koja je srebrna u Rusiji '05. Osvojile su Champions Trophy u konkurenciji Slagelsea, Lade i Zvezde 8-)
madjarice su ti najjacetim gdje su u startnu bekovsku liniju igraci '85, '87, '90 ... mora da je bolji od Bojane, Jurack, Skov itd...
slazem se s sinisam da 3. mjesto bi bila puna kapa!
Mozda ne pratim detalje..to sto je neko osvojio nesto nema nikakve veze..svi koji igraju LC su ovajaci i pobjednici svojih liga...i to za godiste opet nema veze..ne znam koja je to logika,...usotalom vidjecemo..moje je da se nadam...i da nas razvale..nikome nista..ali ako pobijedimo..ti si taj koji ce ta ucuti a ne ja
to sto je neko osvojio nesto govori o kvalitetu...
za godiste nema vezeneeee ... bas su se ove snasle kod nas :wink:
i ja se nadam najboljem i da mogu iznenadit u Moraci , al vidjecemo ... odlucivace mec u Budapest (za 3.mjesto naravno 8-)) jer ce oba tima izgubit sve ostale meceve, sem ako se neko cudo ne desi![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks