A vidji ih kako sprdnju napravishe
Imala sam prilike sve to odgledati ne testnom motoru za F1. Bila sam zapamtila sve do detalja, ali znate kako, zensko ne pamti bas najbolje te stvari
Ja sam zapamtila ono sto me je zanimalo i tako
A momak se trudio bas, bjasnjavao mi je sve ovo ni manje ni vise nego cijelim putem od Budve do Herceg Novog i to okolo a ne preko catare
Da se vratim na temu, toliko mi je Alonso bio mrzan ali koliko ga vi svi sad ispljuvaste lijepo mi ga zao i jos cu ga pocet voljet haha.
Hamilton nije izgubio titulu radi Alonsa vec je platio cijenu novajlije u F1 i svom neiskustvu. Od velike zelje da pobijedi napravio je neke pocetnicke greske, i sto cemo sad? Odvozio je fenomenalnu debitantsku sezonu, mlad je i ima vremena. Vec iduce sezone.
Alonsu nikako nije odgovarao McLaren, atmosfera u timu i sve mi se cini da je to McLarenovo prokletstvo da mu se vozaci ne slazu. Sjecate li se Prosta i Sene?
Ferrari je druga prica, jednostavno je atmosfera u timu drugacija skroz. Vjerovatno tu kao sto neko rece dosta udjela ima Zan Tod i vjerovatno Luka Di Montezemolo. Ali vozaci su tu uvijek jedan za drugog i uvijek su posveceni timu. Tako je bilo i ovaj put definitivno su zasluzli obje titule.
Kimi je sjajan vozac, ponekad baksuzan i mislim da ce i iduce godine itekako biti u konkurenciji za titulu.
Prica li se sto dje ce Alonso?
I ne sprdajte se sa mnom no ako sto fulam pripomognite![]()

Bookmarks