DIDI ljubomoran.
DIDI ljubomoran.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
a shto je ovo?
A shto ovo,nikoga nema?
Objasnite mi ovu pojavu?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Propade zvoncici kafana,bruka![]()
Ja sam juce malo pila, al to ne znaci da nebi odje mogla popit nesto. Bitter Lemon please...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Moodo ja bih rekla da tebi ne treba vise da pjesh,kad god svrnes na owi forum a ne samo u kafanu ti mortus pijana bar sudeci po rastezanju slova...![]()
"Tiha voda brijeg roni..."
Ja cu jos malo pocet da je zovem Aaaaaaaaaaaaaa umjesto Tijanaaaa:mrgreen::mrgreen:
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Naspi i ti malo ali nemoj kad te molim i ti da pijesh kao ona...:mrgreen:
Alkoholicarke jedne ili dvije bolje rec.... moze li coek da vas iskoristi kad ste u pijanom sanju?
Da bog da pa se ti udala da i ja imam jednu dobru nedjelju...Moodo ce ti u tom slucaju donijet gajbu...:lolblue:
Ja sam skupila da ti kupim kucu pa neka ti prica nego se udaj'![]()
Boro duhni jednom da vidimo jesi li i ti porocan...:lolblue:
Mogu one dvije da pricaju sto god hoce ali coek od 120 kila moze da popije srazmjerno svojoj tezini... znaci mogu da popijem kafanu piva napr.i pri tom da mogu kuci hodat pravolinijski....
Aisaj nisi mi answerovala....
p.s. Ovaj tvoj nick izgovaram ono Ai$aaaa ... nesto kao na onu pjesmu Ai$aaa ai$aaa ecoute mois![]()
Sto ti to nijesqm odgovorila? Inace moj nik pravilno izgovaras, to mi ej pravo ime. Ai$a.
Idi predamnom,pravatc u miliciju...![]()
Last edited by kuglica; 22-10-07 at 12:26.
NEki palacaju jezikom neki zvizde a neki rastezuima i onih koji bachaju pegle i sutiraju iste...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks