Page 280 of 652 FirstFirst ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... LastLast
Results 6,976 to 7,000 of 16299

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Masa iz pita kada je izaso upao je iza dvojice od kojih je bio brzi cijeli krug tako da je i tu "izgubio" sekundu koju je Kimi nadoknadio lako
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Masa iz pita kada je izaso upao je iza dvojice od kojih je bio brzi cijeli krug tako da je i tu "izgubio" sekundu koju je Kimi nadoknadio lako
    a to je sve tako "slucajno" ispalo, jadan Zan Tod kako je naivan svaka njemu cast, vazda je odlican takticar bio.
    mos samo zamislit Masi tezinu da pred svojom publikom bude 2gi, a na kvalifikacijama opleo sve i vodio 2/3 trke... al dobro, sto se sve ne radi za pare
    C9H13NO3

One world, Two wheels

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Koliko je milioncica dobio sto je malko pustio gas?
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

TG1 Raiuno, prva vijest naravno Ferrarijeva sampionska titula. Kako ljudi zive za ovaj sport
    I Luka Montezemolo progovori koju.
    Zamislite situaciju da su ona dvojica krug prije kraja ispali, Hamilton prvak. Montezemolo se tu bio okinuo, ma bogami i ja hahahah.
    Kakav je hladni Finac kao da svaki dan osvaja titulu. Mmmmm kako je sladak

Posebnu cestitku zahtijevam od gopspodina Verbalnog. Ajde Verbalni da vidim jesi li kavaljer

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Koliko je milioncica dobio sto je malko pustio gas?
    Montezemolo ga je u izjavi za Raiuno POSEBNO pofalio pa ti vidi. Rekao je "Massa je red svojom publikom ipak odigrao za tim". Mislim da obojica ostaju u Ferrari.
    Evo na Raiuno slavlje u Maranello

Thanks Thanks Given 
    6,709
    Thanks Thanks Received 
    6,403
    Thanked in
    2,689 Posts

Ranije (pod starim nikom) rekoh da ce Kimi tesko stic i do treceg mjesta.

Drago mi je sto sam se zahebao :mrgreen:

Odlicna trka, odlican zavrsetak sezone. Kimi majstore, ako ej iko zasluzio, zasluzio si ti. kao Meklarenovac moram cestitat Ferrariju... Svaka cast.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    TG1 Raiuno, prva vijest naravno Ferrarijeva sampionska titula. Kako ljudi zive za ovaj sport
    I Luka Montezemolo progovori koju.
    Zamislite situaciju da su ona dvojica krug prije kraja ispali, Hamilton prvak. Montezemolo se tu bio okinuo, ma bogami i ja hahahah.
    Kakav je hladni Finac kao da svaki dan osvaja titulu. Mmmmm kako je sladak

Posebnu cestitku zahtijevam od gopspodina Verbalnog. Ajde Verbalni da vidim jesi li kavaljer
    Verbalni je malo nervozan :mrgreen:

Nevjerovatno mi je milo zbog ovoga sto im se desilo pogotovo zato sto su sabotirali Alonsa (Rosberg je imao bolji najbrzi krug od njega...) i sto su mrzni englezi pukli u fudbalu ragbiju i formuli sve njihovi sportovi u koje masu para ulazu
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kimi alelalelalelalelalelalelalelaleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Svaka čast ekipi i posebno Kimiju! Na kraju je sve bilo čisto i završilo se na samoj stazi - najbolji mogući ishod današnje trke. Žao mi je Hamiltona ali je sam sebi kriv, a i biće vremena za titulu.

Najdraže mi je što nije Masa pustio Raikonena - Kimi je pokazao kakav je poslije preuzimanja vođstva, kad je prosto letio. Mislim da ne treba pričati o timskoj taktici - trka je bila čista koliko je to moguće.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odlicna trka

Thanks Thanks Given 
    1,838
    Thanks Thanks Received 
    2,425
    Thanked in
    1,337 Posts

imam druga koji imam istetovirano KIMI kakva budala DD
    nocas ce se slaviti!!!

sve čestitke!

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Desert Eagle View Post
    Chista kao suza
    ma da, samo da Masa nije "slucajno" propustio Kimoga. A McLaren ima 218 bodova ukupno

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Verbalni,znash li onu pjesmu "Zaplaci"?
    jel to ona od Shekija Turkovica?

Naravno cestitke Kimiju, da ne bi (ex) McLarenovog vozaca i McLarenovog zajeba sa dokumentima u fotokopirnici, ne bi gledali djaolje titule ni ove godine Kimi je dingospo, bolje on no Alonso

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Verbalni je malo nervozan :mrgreen:
    Verbalni je htio da odgleda press konferenciju do kraja i NIKOME se nije javljao na tel tih ~2 sata trajanja trke (pa ni tebi)! Inace, najzanimljivija trka sa najvise obrta, a da nije bilo kishe. Pravi filmski obrti, samo sto nije bilo sve izrezirano (sem Masino propustanje Kimija koje je najavio, a koje je na granici legalnosti, IMHO).
    Last edited by verbalni_fajter; 21-10-07 at 21:19.
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Goca Trzhan ipak..:burp:

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Verbalni i ja se moram opet sloziti sa tobom, kod Kimija je najbitnije ovo Ex Meclarenovac Inache ga titule gledao ne bi .
    Jao bruka kako je sladak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

odlično namještena sezona za ferari

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

nesto vam nije bio sladak ranijih sezona Kimi ovakav, Kimi onakav, a sad "KIMI SHAMPION"
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    nesto vam nije bio sladak ranijih sezona Kimi ovakav, Kimi onakav, a sad "KIMI SHAMPION"
    Bas sam veceras sa rodjakom razmatrala tu situaciju. Dok je prost vozio navijali smo za McLaren, ali to je bilo vezivanje za vozaca a ne za tim. Tako je bilo i sa Sumijem, dosao je u Ferrari i postao je zajedno sa skuderijom nas favorit. E onda je Veliki sampion otisao a mi smo ostali vezani za Ferrari. Kimi mi je uvijek bio najdrazi vozac poslije Sumahera, Sumaher je otisao i odgovor ti se am namece .

P.S. A moze voziti i za Torro Roso cinjenica je da je sladak. Evo sam mu pripetala uz ovu divnu fotku i znak Ferrarija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo bruke

BMW and Williams under investigation

By Jonathan Noble Sunday, October 21st 2007, 20:50 GMT

BMW Sauber and Williams are under investigation of the Brazilian Grand Prix race stewards, autosport.com has learned.

Representatives of both teams were summoned to the stewards' office after their cars failed post-race inspection at Brazil.

The problem is believed to be in the tempature of the fuel samples taken from the cars of Williams's Nico Rosberg and BMW Sauber's Robert Kubica and Nick Heidfeld.

The trio finished the race in fourth, fifth and sixth respectively.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post

hahahaha, upravo tako, ja i dalje pricam KIMI No1, a pricao sam evo i godinama...

Inace start trke takticki odradjen...ma vrijedan je konstruktorske titule, stvarno su crveni to odradili na nevjerovatno dobar nacin, sto plan sto sprovodjeje u djelo...

Kimi sampion..... ma konacno i ja docekah da coek za koga pricam da je (to sto jes') uzme titulu... sa najvishe pobjeda u sezoni (njegov stil, ili dza ili bu, mada ove sezone je malo "smekshao"), E sad, zar je iko (osim mene) mislio da ce Masa bit ispred coeka koji se bori za titulu...i sta sad??? Ako ocemo malo da se "*****mo" nije ga pushtio, Kimi je ostao 2kruga duze na stazi i napravio najbrze krugove, i na kraju izashao ispred njega... jel' neshto grijeshim???

Onace u neku ruku mi je zao "malog" ipak je debitant pokazao da je vrhunski vozac, i ono ako ocemo pravo, bio je najkonstantniji cijele sezone, eto u zadnje dvije trke dva kixa, ali ejjjj.... ja sam navijac najbaksuznijeg covjeka u F1 (eto konano mu se "posrecilo")

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mihael View Post
    The problem is believed to be in the tempature of the fuel samples taken from the cars of Williams's Nico Rosberg and BMW Sauber's Robert Kubica and Nick Heidfeld.

The trio finished the race in fourth, fifth and sixth respectively.

E ovo bi bio kraj jedne savrsheno lude sezone!!! QQ

p.s. Mada ipak mislim da je sve ovo paljevina, ka' inace sto vole malo...

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by brzi_pas View Post
    hahahaha, upravo tako, ja i dalje pricam KIMI No1, a pricao sam evo i godinama...

Inace start trke takticki odradjen...ma vrijedan je konstruktorske titule, stvarno su crveni to odradili na nevjerovatno dobar nacin, sto plan sto sprovodjeje u djelo...

Kimi sampion..... ma konacno i ja docekah da coek za koga pricam da je (to sto jes') uzme titulu... sa najvishe pobjeda u sezoni (njegov stil, ili dza ili bu, mada ove sezone je malo "smekshao"), E sad, zar je iko (osim mene) mislio da ce Masa bit ispred coeka koji se bori za titulu...i sta sad??? Ako ocemo malo da se "*****mo" nije ga pushtio, Kimi je ostao 2kruga duze na stazi i napravio najbrze krugove, i na kraju izashao ispred njega... jel' neshto grijeshim???
    Ne grijesis, uostalom Kimi je napravio najbrzi krug 5-6 krugova prije kraja(i time rizikovao kvar masine i izlijetanje) a Massa je bio mozda samo par sekundi iza njega i on je napravio onu gresku koju sigurno ne bi da su taksirali. Ostavili su Alonsa cijeli minut, to sve govori
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    8 Posts

moj bmw je ocajan bio nocas. rosberg onako da ih prelazi, ka da su nista. a milo mi bjese da hamilton osvoji (iako ne navijam za nikog bez za bmw), pa bar su mogli prvo hajdfeld pa onda i kubica u onim kontaktima da iybace rosberga i eto titula hamiltonu.
    hehehe salim se naravno.

ali ljudi zar niko ozbiljno ne shvata. evo na italijane sve prekidaju program sa svjezim vijestima iz brazila o temperaturi goriva bmw-a i williams-a i uprpili se sigurni budite. no vidjecemo sta ce biti do ujutru.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Bas sam veceras sa rodjakom razmatrala tu situaciju. Dok je prost vozio navijali smo za McLaren, ali to je bilo vezivanje za vozaca a ne za tim. Tako je bilo i sa Sumijem, dosao je u Ferrari i postao je zajedno sa skuderijom nas favorit. E onda je Veliki sampion otisao a mi smo ostali vezani za Ferrari. Kimi mi je uvijek bio najdrazi vozac poslije Sumahera, Sumaher je otisao i odgovor ti se am namece .

P.S. A moze voziti i za Torro Roso cinjenica je da je sladak. Evo sam mu pripetala uz ovu divnu fotku i znak Ferrarija
    moj post se nije odnosio (samo) na tebe! Uostalom, nije ni "mali" za bachit, a i zene (i to one sisate ) ga vise vole.
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Ne grijesis, uostalom Kimi je napravio najbrzi krug 5-6 krugova prije kraja(i time rizikovao kvar masine i izlijetanje) a Massa je bio mozda samo par sekundi iza njega i on je napravio onu gresku koju sigurno ne bi da su taksirali. Ostavili su Alonsa cijeli minut, to sve govori
    kolko naplacuju kilometar i koji je broj? 98**?
    A cak je coravi i Peshikan primijetio da je ona Masina "greska" malo iscenirana
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne vole crnchugu, nego njegove pare :mrgreen:
    Io ci credo!

Welcome

Page 280 of 652 FirstFirst ... 180230270276277278279280281282283284290330380 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks