Gotovo je ovo,osvaja Kimi.
Koji kreten... Jos 4 kruga do kraja, a ovaj opucha motor do maximuma... Moze slobodno da izbaci iz brzine i opet bude prvi...
Originally Posted by Nk-001
Gotovo je ovo,osvaja Kimi.
Jos 3 kruga!!!!
Ulaze u Zeleniku!
Ako se ovako zavrsi ovako Kimi ce imati 110 bodova, a Hamilton i Alonso po 109...
Dako pukne guma Kimiju![]()
Kubica i Rozberg... Koji kraljevi.. Zamalo se ne polomise... Da su se cuknuli, Hamilton je sampion...
zadnji krug![]()
Svaka Cast,Kimi Shampion!
Kimi prvi.. Cekamo da sledeci prodju kroz cilj!
KO ce mi prvi cestitati????????????
E viva Kimi, e viva Ferrari!!!
KIMI SAMPIOOOOOOOON!!!!!!!!!
FORZA FERARI!!!!!!
Kimusha klepiAHAHAHA kako mi je milo
NEk se sad pushe od jada ove lunje meklarenske shto su lopinjali :mrgreen:
Jel ovo dupla kruna?![]()
Cestitke Kimiju, jedino mi je zao sto nije osvojio dok je bio u Meklarenu.
Vrh prvenstvo,ne mogu dochekat novo i da vidimo te nove transfere![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
aj nek' je sa srecom vishe![]()
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Svaka cast i Massi koji je odigrao za tim!
Uf, kako sam srecna. U cetvrtak idem u Italiju, dako nadjem sto Ferrarijevo, jos sa Kimijevim potpisom![]()
e zasluzio je vala ! toliko pehova 03 i 05 ovaj put mu se sve vratilo! cestitke!
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
nevjerovatno kakav je takticar Todt. znaci ovako odradit da niko nista ne moze rec je u najmanju ruku genijalno. obratite paznju... Massa cijelo vrijeme brzi od Kimija, do zadnjeg pit stopa u kojem, NARAVNO, Kimi izlazi na prvu poziciju a ovaj ga "ne moze" stic do kraja trke. Totalni kraljevi.
a na Hamiltona kao neko cini da je bacio, ne mogu vjerovat sto se desi` cojeku danas...
ostaje mi da placem i da se nadam 2008moj godini.
cestitam Kimiju na pobjedu, ali ne i Ferrariju![]()
C9H13NO3
One world, Two wheels
Svaka cast Kimiju, a posebno Masi. Navijao sam za Hamiltona, ali samo nek nije Alonso dobio... Hamiltonu svaka cast, u prvoj sezoni se ovako borio za titulu, u zadnje dvije trke dva peha sa gumama i menjacem... Ali onaj potez kad je sa 4 mjesta izletio na 8 je bilo cisto neiskustvo, trebao je samo da nastavi da vozi iza Alonsa i kraj... No dobro, ruku na srce ispravno je da Ferari osvoji sampionat posle one afere. Cujemo se iduce godine
Konachno...konachno...konachno!!!!!!!!!!!!!!!
IN YOUR FACE BIOTCH !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Its not how hard you push along the way,its having something in you to finish."
Verbalni,znash li onu pjesmu "Zaplaci"?
Uspjeh je najbolja osveta.Ochekivano.
Sve chestitke navijachima Ferraria.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks