Mislim da bi mogao da bude bolje uradjen, ali eto... neka bude ovako. Srecan novi Ustav Crne Gore!
Glasanjem u nasem Parlamentu usvojen je USTAV CRNE GORE. Svecano proglasenje je u ponedjeljak, ali neka nam je sa srecom.
Last edited by Hari Krisna; 19-10-07 at 18:42.
Mislim da bi mogao da bude bolje uradjen, ali eto... neka bude ovako. Srecan novi Ustav Crne Gore!
Srecno! 123
Neka nam je svima srecan novi USTAV! E viva Montenegro!
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
A kakav je, bolje da ga nije... no eto, Srecno...
Ja otvorih temu na politiku prije ove teme, no mi je sv.Didi zakljuca.
Srecan Ustav sa pjesmom
...iz tudjine iz daaalekaaa,
dje pociva jos odavnooo...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Neka je srećno!![]()
kao sto rekoh , na veselje se sretali...
f6
Sa srecom!
Predstavnici albanskih partija nisu bili prisutni u parlamentu![]()
P r i m o r a c
Ne jer su htjeli da Tuzi bude zasebna opstina, a neka vam ga na sad. Ne vidim nijedan ikakav razlog da Tuzi bude opstina i nadam se da nece. Albanci imaju odlicna prava i da su samo pokazali da su ista stvar kao i predstavnici Srba u CG parlamentu.
Da li to znachi da ne bismo imali 2/3 da su svi iz prosrpske opozicije bili prisutni
Ne znam tachno ko koliko ima poslanika u parlamentu.
P r i m o r a c
OK, hvala![]()
P r i m o r a c
Neka nam je sa srecom !!!Nisam doduse upucena u to kakav je,pa ako moze neko da napise nesto ovdje,mada pretpostavljam da ce biti u novinama ujutru
...then I shall know fully, even as I am fully known...
Vrijeme je vishe bilo a i srecno nam bilo!!!![]()
Ustav koji produbljuje podjele...
Mislio sam na drzavljane Crne Gore nevezano za nacije ni za boju kozu.
Je li moguce? Usvojise ga u parlament? Nece bit referenduma oko ustava? nece se trosit jos koja para na to?
Divno divno. Srecno bilo.
kokaina, taman je Crnogorcima, jer su ga Srbi pocijepali juce, ma i presjedjeli proglasavanje rezultata tako da ih to mnogo ne dotice ja mislim![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Da, ja bih ga u zatvor strpao za ovo, ne samo sto je pocijepao ustav nego je vec prakticno opsovao u drzavi kojoj zivi i to u parlamentu, pred javnosti, jos mi se hvale da su uzeli drzavljantvo Srbije, ma fino uzmimo im drzavljantvo pa neka cijepaju hamer papir u nekoj fabrici u Vojvodini.
A zna li iko sto se tacno cestita?
Jedino sto mogu cestitati - sto je do usvajanja Ustava doslo u atmosferi koja je vecinom odudarala od tipicnog crnogorskog poimanja pregovaranja oko bitnih drustvenih stvari.
A sto se tice samog ustavnog txta - kao i uvijek, dok ne zazive drustvene institucije, koje ce cuvati njegov duh i osigurati primjenu regula - ostaje mrtvo slovo na papiru.
Vecina ljudi je zla
Naravno neka bude sa srecom i ako nije abs najbolji.
Sad treba svi da se okrenemo ekonomiji.
Sto se tice ALbanaca, samo da su zdravo, smatram da su ravnopravni gradjani ako i siv mi ostali, mozda su cak i povlasceniji nego mi bas zato da se ne kaze da su ``diskriminisani``...
Ajmo sad o ekonomiji korupciji i ostalom.
Drzava je konacno zaokruzena
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks