korac je dobar igrac protiv Rangersa cim je on usao ovi su se probili kroz odbranu i onda se zaletion i bye bye(nije bio faul,nego u zaletu pao)...
super gol je dao Vucinic podsjeca me na Zolin u Chelseau
dobro necemo brzo...ali znas li da moze jedna repka npr da iy tri meca dobije 100 bodova i vise...
Evo dajem primjer...CG pobijedi prve 3 drzave na FINOJ listi...ili pobijedi sjutra u grupama u kvalifikacijama za sp jake timove...iha kako se dobijaju bodovi...
Znaci za ove kvalifikacije necemo sigurno biti nidje bez u 6 ali za npr kvalifikacije za evropsko posle ovga koje sad ide..lako mozemo doci do 5 a za 4 vec ne znam...![]()
Bice uspjeh ako za iduce kvalifikcije budemo u 5. sheshir.
Al' dobro, treba gledat' unaprijed, znali smo da nas ovo cheka.
P r i m o r a c
Posto pomalo pratim forum navijaca Vojvodine mogu ti reci da nisu nesto odusevljeni sa njim tako da... (barem koliko sam ja primijetio).
A ljudi pustite grupe, kad se zavrsi zrijeb komentarisacemo u svakom slucaj mislim da bi svako volio da nas izbjegne.
A ovima sto nece da navijaju za Crnu Goru dok im komsija ne bude u prvih 11 pa... dako prezivimo i bez njih
Last edited by chesterfield; 19-10-07 at 15:46.
imali vijesti kad cje ovi da organizuju sledetju utakmicu?
ja bih voljela da to bude island....prva drzava koja je priznala CG nisu jaki(sem gudjonsena),ali nisu nesto ni preslabi.
svejedno,mislim da mladima treba spic...a meni je korac ok rijesenje.
ko stavi vlada bozovica(mislim da se tako zove,ruznjikav,vezni red)u repku?????
a selektor nam govori ekavicu :roll:...mozda zbog 2 razloga, prvi da se posle toliko rada u srbiji navikao,a drugi da misli da je fensi...mislim da je vise ovaj drugi...
mada nije on los...ja bi za mlade stavila z.petrovica...trenira boavistu a vala svako bi nam bolje dosao od Vlaisavljevica i njemu slicnih.
kakve veze ima sto cojek govori ekavicu ??????????totalno nebitno. bitno je da igraci imaju postovanje prema njemu
![]()
Jest, sporo ce ici to skakanje u iz sesira u sesir, jedino ako odma CG ne pocne da dere sve odreda, u 5 potu su npr. AUT, GEO, ARM, a potonje dvije selekcije su pravili podosta iznenadjenja u zadnje vrijeme i opet se ne makose dalje od 5 sesira
Najveca prednost za CG u ovim prvim kvalifikacija je ta sto ce je svi hoces-neces potcijeniti, svrstati u rang Malte, Moldavije..., pa na kladionicama je i Estonija bila favorit protiv CG, e tu je sansa za "sokole", nabrzake ih poyebat dok jos ne znaju sa kakvim yebachem imaju posla :mrgreen:
btw
Puca od optimizma u CG redovima...
TRECI SESIRTreći šešir?
- Slušao sam komentare tipa da je odbrana najslabiji dio tima, ali ne igraju odbranu samo četvorica igrača, već devetorica. Isto kao što od odbrane počinje napad, tako i od napada počinje odbrana. Za dobar rezultat potrebna je ekipa, a ne pojedinci. Mislim da trenutno po kvalitetu zaslužujemo da se nađemo u trećem šeširu, bitno je da ispoštujemo ono što nam kaže selektor Filipović, ali i da ispoštujemo sebe, da radimo ono što znamo. I možemo mnogo, ni sami nijesmo svjesni koliko smo dobri - zaključuje Tanasijević.
28 19 Denmark 794
29 20 Norway 763
32 21 Republic of Ireland 733
33 22 Israel 732
35 23 Bulgaria 727
36 24 Northern Ireland 707
39 25 Bosnia-Herzegovina 686
42 26 Switzerland 683
44 27 Finland 678
Pa i nije prejak ovaj treci sesir
Budućnost
ma, ja ponavljam - samo da se uigraju i bolji su od svakoga iz treceg sesira. sto je opet najteze od svega... a ako se ne uigraju, dzaba im i prvi sesir![]()
Liberty and justice ∀
Malko precerujete. Bar 4 reprezentacije iz 3-eg sesira su bolje od nas: Danska, Norveska, Bugarska, Svajcarska
"PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"
nema veze sto govori ekavicu...samo informacija.bilo bi super da smo sa nekim ex USSR i njima slicnim...
ajde kad su se svi izređali, da ja stavim moju grupu iz snova
1. Poljska
2. Grčka
3. BiH
4. Letonija
5. Lihtenštajn
6. Crna Gora
kad bi neko rekao kad je zvanichno zhrijeb,chokoladu bi mu kupio !
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
The 2010 World Cup draw will take place in Durban, South Africa on November 25th 2007![]()
kinetic, zahtijevaj najljepse zelje i ostavi bratu parce!
i majku mu, mora bas i lihtenstajn, a?![]()
Liberty and justice ∀
Eh svi bi sceli sto lakse, no mozda se i ovako nesto "fino" zalomi...
1. ITALY
2. SPAIN
3. DENMARK
4. BELGIUM
5. MACEDONIA
6. MONTENEGRO
Taman ... :mrgreen:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks