View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 93 of 2252 FirstFirst ... 43838990919293949596971031431935931093 ... LastLast
Results 2,301 to 2,325 of 56288

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs up

Pot 1: Italy, Germany, Netherlands, Sweden, Croatia, England, Poland, Portugal, France
    Pot 2: Romania, Czech Rep, Spain, Ukraine, Greece, Turkey, Russia, Serbia, Israel
    Pot 3: Norway, Switzerland, Denmark, Bulgaria, Ireland, BiH, Slovakia, Scotland, Finland
    Pot 4: Austria, Northern Ireland, Hungary, Albania, Belgium, Belarus, Lithuania, Latvia, Estonia
    Pot 5: Slovenia, Wales, Macedonia, Georgia, Armenia, Cyprus, Liechtenstein, Iceland, Azerbaijan
    Pot 6: Malta, Moldova, Kazakhstan, Andorra, Faroe Islands, Luxembourg, San Marino, Montenegro

Ovo su jakosne grupe pred izvlacenje za kvalifikacije SP 2010 (poredak je trenutan, jer je ostalo jos dva kola do kraja ovih kvalifikacija, sto bi neznatno moglo promjenit poredak), samo prvoplasirani ide direkt u Juznu Afriku, osam najboljih drugoplasiranih ide u baraz...

Da malo caramo-baramo, evo jedne zgodne grupe za CG

1. HRVATSKA
    2. SRBIJA
    3. SLOVACKA
    4. ESTONIJA
    5. LIHTENSTAJN
    6. CRNA GORA

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    bogami bi puna moraca prije neki dan i sve navijaci buducnosti
    to pozdravljam...
    ali pricam da u zadnjih nekoliko godina...
    Stvarno ne mogu da shvatim nas narod ponekad...da nema zelju da vidi npr mladu englesku repku..portugalsku..pa tu ima toliko npr igraca koji ce mozda biti veliki...
    no dzaba ja iti pricamo i edukujemo

Zbilja ajmo da prognoyziramo grupu po osjecaju hehhhe
    1.Svedska
    2.Spanija (nama ili srbiji)
    3.Norveska
    4.Albanija
    5.Vels
    6.CRNA GORA

P.S.U sustini i realno gledajuci...izbjeci samo spaniju iz 2 sesira i imamo sansi do tad da budemo makar drugoplasirani...
    Last edited by DzoniS; 18-10-07 at 10:21.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fora bi bila da Slovenija upane u 4. sesir i onda sve ex-yu u jednu grupu
    ko zna - zna, a ko neće da zna neće ni da čuje

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

NAVIJACHI se mogu pridobit' samo besplatnim ulaznicama. **** ga, stanje je kod nas takvo...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

a moze li se kako desit da grupa bude:

1. Svedska
    2. Izrael
    3. BiH
    4. Albanija
    5. Azerbejdzan
    6. Crna Gora

ili ima neki princip po kojem nam mora doc' neko od ekstra jakih (tipa Spanije, Francuske, Njemacke, Italije, Holandije..)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo idealne grupe:
    1.Hrvatska
    2.Srbija
    3.BIH
    4.Albanija
    5.Slovenija
    6.CG
    "PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    a moze li se kako desit da grupa bude:

1. Svedska
    2. Izrael
    3. BiH
    4. Albanija
    5. Azerbejdzan
    6. Crna Gora

ili ima neki princip po kojem nam mora doc' neko od ekstra jakih (tipa Spanije, Francuske, Njemacke, Italije, Holandije..)
    mogu ti doci neke od tih a i ne moraju...za to sluzi sreca
    ovo je prvi sesir
    Pot 1: Italy, Germany, Netherlands, Sweden, Croatia, England, Poland, Portugal, France
    od ova 3 bi bilo idealno da izvucemo..bolje nego ove jake

Pot 2: Romania, Czech Rep, Spain, Ukraine, Greece, Turkey, Russia, Serbia, Israel

Ove tri bi nam najmanje odgovarale...a iz ostalih ssira nemam sta komentarisat..mislim da svakog mozemo dobiti lagano...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

u 21.30 reportaza na drugom.
    Uh a kad je zrijeb ?
    kako to da Slovenija ima nizi rejting od Estonije i Albanije?
    Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by Kralj_Nikola View Post
    Evo idealne grupe:
    1.Hrvatska
    2.Srbija
    3.BIH
    4.Albanija
    5.Slovenija
    6.CG
    Troskovi prevoza bi bili minimalni
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by veriking View Post
    Uh a kad je zrijeb ?
    Kao sto ti neko rece...gore...nije jos ovo sve zvanicno..bice tu izmena,..na listi i sesirima...

Imas link...dobijaju se bodovi...gkeda se sve...prijateljske,kvalifikacije...izgubljen mec,pobjeda,nerijeseno...pa se sabira oduzima i dobija se konacno broj bodova,...
    Slovenci ako nanizu jos 2 poraza mogu se lako naci i u 6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bas me zanima, sta bi se skandiralo reprezentacijama poput turske, albanije...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Troskovi prevoza bi bili minimalni
    hahahah BUDALO !!!
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Ekonomija je osnova svega, pa bi stoga i ovakva grupa bila idealna za nas
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by CodeName_22 View Post
    bas me zanima, sta bi se skandiralo reprezentacijama poput turske, albanije...
    UBI UBI UBI ...

Oni samo umiju prostacki da vrijedaju, vrlo je malo tu kreativnosti.

Ali ja zaista ocekujem da vrijedjanja, kada je je u pitanju nasa reprezentacija, uopste nece ni biti (poneki majmunski urlik ce biti vise finansijski udar, nego pokazatelj nekog rasizma)
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako Vucina dade lijep gol

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako nista, barem su jednog mogli pozvati, nego savicevic i druzina imaju drugu politiku, nego o tome nekom drugom prilikom...
    Ajde ovom prilikom... Da cujemo...

Stvarno ne znam otkud poslije svega ovakve optuzbe... Pa, na spiskovima reprezentacije do sada se pojavilo vise od 40 nasih igraca i ne znam kako vise iko moze da govori o 'drugoj politici' i izricati slicne bljuvotine... Ti ljudi kiksaju zestoko na drugim poljima (poput odabira pojedinih 'strucnjaka', marketinga i sl.), ali sto se 'A' tima tice, mislim da se Filipovicu nema sto prigovoriti...

I naravno - u ovom trenutku treba zvati Orahovca, koji odigra po 2.5 minuta za Karlsrue (o njemu ama bas nijedna informacija u posljednjih pola godine, covjek igra u Bundesligi ali trenutno ga NEMA) umjesto Djalovica koji je u trci za najboljeg strijelca hrvatskog sampionata, ili Nikezica koji zabija po gol-dva gotovo na svakoj utakmici... Tacno je - nije isto igrati u HNL i 2. francuskoj ligi kao i u Bundesligi... Ali, Orahovcev problem je sto sjedi na klupi, sa citavih 28 godina...

O kakvom Vlahovicu pricas? Njega nema u reprezentaciji...

Ipak, sve to pada u vodu kada znam da se raspravljam sa nekim toliko mudrim ko moze reci 'ZA REPREZENTACIJU CRNE GORE NECU NAVIJATI DOK...' Pa, izvini, za koga sad navijas? Za Rumuniju? A sjutra ces za Crnu Goru? Svasta...

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zanimljivi sastavi 'sesira'...

Poland
    Turkey / Israel
    BiH
    Estonia
    Liechtenstein
    Montenegro

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by M_O_D_E View Post
    Ajde ovom prilikom... Da cujemo...

Stvarno ne znam otkud poslije svega ovakve optuzbe... Pa, na spiskovima reprezentacije do sada se pojavilo vise od 40 nasih igraca i ne znam kako vise iko moze da govori o 'drugoj politici' i izricati slicne bljuvotine... Ti ljudi kiksaju zestoko na drugim poljima (poput odabira pojedinih 'strucnjaka', marketinga i sl.), ali sto se 'A' tima tice, mislim da se Filipovicu nema sto prigovoriti...

I naravno - u ovom trenutku treba zvati Orahovca, koji odigra po 2.5 minuta za Karlsrue (o njemu ama bas nijedna informacija u posljednjih pola godine, covjek igra u Bundesligi ali trenutno ga NEMA) umjesto Djalovica koji je u trci za najboljeg strijelca hrvatskog sampionata, ili Nikezica koji zabija po gol-dva gotovo na svakoj utakmici... Tacno je - nije isto igrati u HNL i 2. francuskoj ligi kao i u Bundesligi... Ali, Orahovcev problem je sto sjedi na klupi, sa citavih 28 godina...

O kakvom Vlahovicu pricas? Njega nema u reprezentaciji...

Ipak, sve to pada u vodu kada znam da se raspravljam sa nekim toliko mudrim ko moze reci 'ZA REPREZENTACIJU CRNE GORE NECU NAVIJATI DOK...' Pa, izvini, za koga sad navijas? Za Rumuniju? A sjutra ces za Crnu Goru? Svasta...
    ako ces tako, ni vucinic ne igra previse u romu...bolje na klupi karlsrue, bundes 2 mjesto, nego bucati po hrvatskim ligama, skandinavskim itd... ne sprdaj se...

sto se vlahovica tice, izvini, ne znam ni kako se preziva, igra je za kom, sad igra za budunocst...njega pozvat u rep? presmijesno brate....

jednostavno forsiraju svoje igrace da bih ih prodali itd...znaci po***** im se u tu politiku....na kraju krajeva i to su djeca buducnosti, a sad ovako prema njima....narkomani

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

sto se vlahovica tice, izvini, ne znam ni kako se preziva, igra je za kom, sad igra za budunocst...njega pozvat u rep? presmijesno brate....
    Vala je presmijesno da ti kritikujes nekoga a ne znas ni kako se zove. Jos samo nedostaje da napises da ces navijati za reprezentaciju kad ti budes igrao lijevog beka. Daj stvarno postedi nas malo....

sarabubasara Guest

imam nekoliko pitanjaca:
    1.imali ko snimak sa golom protiv estonije?
    2.koliko koratj ima godina?i zasto ne igra za repku?
    3.Ta reportaza na drugom...'oce li biti na satelitu?
    meni bi bilo realno da se vucinic mice iz rome.super je to sto je u romi itd...na neki nacin,ali totti je legenda i nema sanse niti bi bilo realno da vucinic igra umjesto njega,a to je idealna vuciniceva pozicija.OK je biti zamjena,ali bolje da ide u neki malo slabiji klub(ali i dalje dobar jer on takav zasluzuje),a da igra u prvom timu.
    Kralj_Nikola i nije dao idealnu grupu...sem sto bi troskovi prevoza bili minimalni hrvati bi nas odrali 3:0,a Srbi se zainatili,a mi vucali po terenu pa i oni 3:0...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako ces tako, ni vucinic ne igra previse u romu...bolje na klupi karlsrue, bundes 2 mjesto, nego bucati po hrvatskim ligama, skandinavskim itd... ne sprdaj se...

jednostavno forsiraju svoje igrace da bih ih prodali itd...znaci po***** im se u tu politiku....na kraju krajeva i to su djeca buducnosti, a sad ovako prema njima....narkomani
    1. Dakle, po tebi neko ko sjedi na klupi u Bundesligi treba prije biti pozvan nego neko ko se u istom periodu nalazi u sjajnoj formi? OK...

2. Nedjeljko Vlahovic - toga nema u reprezentaciji...

3. Forsiraju 'svoje' igrace da bi ih prodali? Ne znam koga... A ko bi trebao umjesto 'narkomana', pa da svi budu zadovoljni? I mani se te glupe price o 'forsiranju Buducnosti'... To je vise postalo izvikano i smijesno...

4. Dok se odredjeni 'navijaci' ne oslobode kakvih lokalnih kompleksa i dok ne budu bolje informisani (pa makar budu znali da je taj Vlahovic pozivan za reprezentaciju - posto je blistao u Komu i dao najljepsi gol tokom prosle sezone i to Srdji Blazicu, koji je cesto branio i penale - u periodu dok je Djokaj bio van forme, van tima, tavoreci sa povredama u turskim ekipama), uvijek ce biti ovakvog prosipanja mudrosti i ovakvi threadovi uvijek ce biti mjesta za carsijske price... Uz to, ovdasnji mentalitet je prica za sebe - svi su ovdje selektori, svi znaju bolje...

5. A dok ne bude kako 'strucnjaci' hoce - necemo navijati za reprezentaciju Crne Gore... I dok ne postanemo 'navijaci Crne Gore', bicemo 'navijaci Rumunije'... Ajde, ne mlatite...

6. Nijesu Pavicevic, Poleksic, Djalovic, Jeknic, Novakovic, Batak, Tanasijevic, Vucinic, Drincic i mnogi drugi 'djeca Buducnosti'... Svi igraci koji su zasluzili, dobili su priliku da zaigraju u dresu nacionalnog tima i to je to... Ali, neki odavde to ne razumiju.

7. I zavrsi pricu, pa izadji u kafanu ili na ulicu i tamo velicaj sa svojim istomisljenicima kakve rezerviste, umanjuj znacaj onih koji igraju, ikona ovdasnjeg fudbala ('narkomana'), pricaj o 'politici FSCG' i sl...

DEJO, EVO KAKO DA SASTAVIS REPREZENTACIJU, A DA NE BUDES 'NARKOMAN' I DA 'TVOJA POLITIKA NE BUDE POSEBNA STVAR':

Imamo 23 jedinice lokalne samouprave (uz gradske opstine), od toga cemo izbaciti Savnik, Pluzine i Zabljak gdje nema seniorskih ekipa, te bi mogli sastavljati tim tako sto cemo zvati iz svake opstine po jednog igraca... E, mislim da bi tada svi ovi 'navijaci' bili presrecni. Ipak, u tom slucaju, mislim da bi se pobunili predstavnici kakvih plemenskih savjeta, koji su u sastavu Podgorice (Kuci, Piperi, Bratonozici...), pa bi moralo i njih nekako zadovoljiti... Stoga - stvarajmo nacionalni tim po lokalnoj, plemenskoj i svakoj drugoj nakaradnoj osnovi, kako bi svi bili mrtvi zadovoljni, pozivajmo one sto im je dupe opasno nazuljala klupa, samo da svi budu srecni...

Izbor reprezentativaca za svaku utakmicu odvijao bi se ovako:

1. Predsjednici mjesnih zajednica i mjesnih kancelarija glasaju za momka iz svoje opstine koji bi po njima trebao igrati za Crnu Goru.

2. Skupsina opstine broji glasove i onda slijedi ponovno glasanje za prijedlog 'potencijalni reprezentativac iz naseg mjesta po misljenju mjesnih zajednica'.

3. Ako Skupstina opstine vecinom potvrdi odluku mjesnih zajednica, Predsjednik SO, bez prava na odbijanje, proglasava reprezentativca iz svog mjesta.

4. O izboru odlucuje strucna komisija (bez 'narkomana' iz FSCG i FK Buducnost koja se uvijek forsira) u sastavu:

Rajo Bozovic (FK Zeta)
    Dragutin Delic (FK Sutjeska)
    Rajko Kuljaca (Ukljucen u sve, pa i u rad FK Mogren)
    Mesna industrija Martex - kako li vec (FK Lovcen)
    Cedo Popovic - Carine (FK Kom)
    Fujo Krkanovic (FK Decic)
    Slobodan Djukic 'prepadeni' (FK Berane)
    Vesko Kikiriki (FK Ribnica)

5. Ukoliko vrli strucnjaci prihvate izbor po opstinama, na scenu stupaju 'strucnjaci' koji iz dana u dan za kafanskim stolovima pricaju o nepravdi na spiskovima FSCG. Kafanske komisije (to je, dakle, najvisa instanca u ovom procesu) sastaju se u 75 crnogorskih ugostiteljskih objekata.

6. Ako oni pristanu - tim je utvrdjen. U suprotnom, nema utakmice.

7. Pravo zalbe na odluku Skupstine opstine i Strucne komisije imaju predstavnici plemena i nahija, dok je aminovanje izbora od strane Kafanske komisije neoborivo.

E, tako bi, vjerujem, svi bili srecni i zadovoljni... PIH!
    Last edited by M_O_D_E; 18-10-07 at 16:27.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opet, famozno 'forsiranje' Buducnosti traje vec deceniju (i vise)... Sjetimo se samo kako su 'forsirana' 'djeca Buducnosti' u reprezentaciji SRJ... Pa, na jednoj utakmici - Savicevic, Mijatovic, Saveljic, Petrovic, Brnovic... Eto, sad se doista potvrdjuje da je 'forsiranje djece Buducnosti' i tada bilo jedan veliki problem za domaci fudbal, bas kao sto je i sad... Izvinjavam se sto lazem kad kazem da 'forsiranja Buducnosti' nema...
    Last edited by M_O_D_E; 18-10-07 at 16:34.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by veriking View Post
    Uh a kad je zrijeb ?
    27.11.
    Slovenija je u "niskom" sesiru jer vec dva ciklusa zaredom igra ocajno i osvaja malo bodova...

Za CG je najvaznije da u ovom ciklusu osvoji sto vise bodova i makne se iz zadnjeg sesira, tako da u sljedecim kvalifikacijama bude u povoljnijem polozaju...
    Nekako realno gledajuci 4. mjesto na kraju bi bilo solidno (npr. Belgija je u cetvrtom sesiru u ovim kvalifikacijama), trece - lijep uspjeh, drugo - fantasticno, a o prvom se i ne sanja
    Naravno puno toga ce biti jasnije kad se izvuku grupe

btw
    http://www.forum.hr/showthread.php?t=270545
    Tu ima raspored i pravila za ove kvalifikacije...

sarabubasara Guest

'oce li iko odgovoriti na moja pitanja...ponavljam:
    1.imali ko snimak sa golom protiv estonije?
    2.koliko koratj ima godina?i zasto ne igra za repku?
    3.Ta reportaza na drugom...'oce li biti na satelitu?
    na pitanju br 1. mislim na link sa snimkom gola.
    BTW hoce li iko zvati Andriju Delibasica?Bez obzira sta je rekao prije,u novinama je izjavio da bi da porazgovara sa selektorom...mislim da je red.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    Pot 3: Norway, Switzerland, Denmark, Bulgaria, Ireland, BiH, Slovakia, Scotland, Finland
    Pot 4: Austria, Northern Ireland, Hungary, Albania, Belgium, Belarus, Lithuania, Latvia, Estonia
    Pot 5: Slovenia, Wales, Macedonia, Georgia, Armenia, Cyprus, Liechtenstein, Iceland, Azerbaijan
    Pot 6: Malta, Moldova, Kazakhstan, Andorra, Faroe Islands, Luxembourg, San Marino, Montenegro

Ovo su jakosne grupe pred izvlacenje za kvalifikacije SP 2010 (poredak je trenutan, jer je ostalo jos dva kola do kraja ovih kvalifikacija, sto bi neznatno moglo promjenit poredak), samo prvoplasirani ide direkt u Juznu Afriku, osam najboljih drugoplasiranih ide u baraz...

Da malo caramo-baramo, evo jedne zgodne grupe za CG

1. HRVATSKA
    2. SRBIJA
    3. SLOVACKA
    4. ESTONIJA
    5. LIHTENSTAJN
    6. CRNA GORA

a postoji li kakva sansa da se nadjemo u taj pot 5?????

Page 93 of 2252 FirstFirst ... 43838990919293949596971031431935931093 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)