ovo je stvarno bruka, sto je sa ovom vezom
helpdesk do kad ovo misli da puca svake 20min i oce li prestajat
koji je broj tehnicke podrske za adsl? jel 403499?
ovo je stvarno bruka, sto je sa ovom vezom
helpdesk do kad ovo misli da puca svake 20min i oce li prestajat
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
kako vas bre nije sramota ne mozete svezat 2 dana da vam radi ADSL bez problema, sto ste davali koji MAGARAC duplo vece brzine kad niste mogli ni ono postojece da opsluzite!?! A sjetit ce te se svakog mjeseca da uredno naplatite svoju uslugu a ove stvari cete odma zaboravit! STOKO!
Aaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Evo par dana sam ovdje i ovo malo vremena koje provedem na netu (uglavnom uveche) mi se smuchi!!!
PIH, Debili!!!
Idem da se provozam, iznervirali ste me. :mrgreen:
A dobro, nemojte tako ljudi, sad ce IPTV da pocne...
Samo ne znam kako ce to da radi, kad za ADSL ne mogu obezbijedit 0.5 Mbps a ne 7 koliko treba za IPTV.
Helpdesk jesi ziv?
Da se neces/necete glasnut onako slucjano, neobavezno?
Ipak smo mi zadovoljni korisnici, u prevodu ko nas sisha a?
E to se zove poslovanje :!:![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Eh...Znachi ovako, cekam na download ticket sa Stage Six-a zadnjih 4 dana da bih skinuo rip original DVD-a, nebitno shto se placa clanarina, nebitno shto sam skinuo 2.85GB od 3.79GB, nebitno shto zbog ticket systema i preopterecenosti servera ne postoji resume support, bitno je to shto draga gospodo iz T-Coma, prekidate vezu svaki ubogi dan, kad vam se onome shta nemate cefne, kao da od toga ama bash nishta ne zavisi? Ko ce meni da vrati ticket i ko ce da mi vrati 3gb koje bih morao platiti nekih 24 eura samo zato shto se nekom cefnulo da vucne kabl i kasnije napishe "izvinjavamo se zbog tehnickih poteshkoca, nadamo se da cemo naici na razumijevanje etc"...?
Dokle vishe ovo da trpi ovaj napaceni narod koji je primoran da koristi vashe usluge zbog vash prearranged ugovora?
Sale, HelpDesk, ko god zeli neka mi da neki odgovor, dokle ovako vishe jer meni se stvarno ne sklapa novi ugovor sa nekim ko je mozda josh gori od ovoga, mada to je stvarno dostignuce ako postoji.
Dakle, kome da se obratim za gigabajte koje ne mogu da povratim a koje placam 35e mjesechno uz 2 prekida veze dnevno, nasumichno tempiranim, iako zivim u centru grada koji bi trebao da je pokriven najbolje ako zbog nechega a to je zato shto je glavni grad i ima ponajvishe korisnika?
PS. Ako izbrishete topic, postavljacu isti dok ne dobijem odgovor od gore pomenutih koji pishu hvalospjeve o smecaniji za koju rade.
You tried your best and you failed miserably. The lesson is 'Never try'.
E ovo nema smisla.
Skidam nesto kad ono bumbara,puce veza.
SRAM VAS I STID BILO LOPOVI
Budućnost
ovaj topik treba preimenovati u 'Zajebancija s korisnicima'. SRAM vas bilo.
Stvarno koji vam je *urac vise s ovom vezom?Ne moze coek nista ostavit da se skida, svakih 15 minuta puca veza.Pi, lopovcine jedne namazane!!!
SVAŠTA bih napisao nego ce me zbog idiota banovati pa cu precutati nekako...
uglavnom preko 5 pucanja za 2-3 sata..
Ovo je SRAMNO! Stoko lopovska, sve vas treba najuriti!
zasto li sam pomislio da je moj slucaj usamljen?Nego, sad ce reci da samo u manjini i da je ostalih 9980 korisnika ADSL-a sasvim zadovoljno
![]()
(nečitko)
nije to stoka. to su BRAVULJANI !
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
korisnici na prvom mjestu... e svi vam serveri pocrkali.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ovako još nije pucalo otkada je P.Lešić bio zadužen za tehniku. :mrgreen:
Ko zna... Možda se vratio u T-Kom. :?
kakvi oloshi....uzas
Apsolutno ne podrzavam.
pfff, opet puca ...
Đe je onaj Christopher Mattheisen? Ima li mu ko broj telefona? Neka mu neko javi da je otpušten i da ne dolazi sjutra na rabotu, a mi ćemo mu napisati preporuke. Dobiće, kao svi predsjednici velikih firmi, otpremninu od 300 miliona EUR i dobro mu je ... :mrgreen:
ja cim mi pukne veza odma gasim pc i radim nesto drugo...bolje i zbog mene i zbog ovoga ekrana jer bi zavrsio u sto djelova
f6
Ovo je uzas danas...:mad:
P r i m o r a c
Kad su dosli u Cg, ja mislih sad ce nesto vrh bit, ono t com svjetska firma i sve to, kad ono... k***c.
Nocas me kida svakih 5 minuta...
Objashnjenje?
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks