Ima li prenosa EST - MNE?
Estonia - Montenegro 2.35 3.03 2.62 17.10.2007 - 17.00
auuuuuuuuu *****ra piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii simulira povredu pa kad se izbaci lopta u aut........... piiiiii
Kakav usrani retard od golmana, pa ko je ono pustio na stadion a ne da brani, prvo napravi maximalno retardirani penal za crveni karton u 62. minutu, onda se teatralno baci na centarsut sa 40 metara (za moron of the year nagradu), primi prvi gol presmijesan, primi drugi gol koji bi Sasa Matic odbranio, cucne kao da ce da sere kad mu Portugalac strefi precku iz slobodnog.
O igri nemam rijeci, dosta jadno. Osim Cetkovica i Jovetica i Novakovica u odbrani ostalo bas jadno. Ovaj nas sto je izbacivao loptu u aut kad je onaj ustao i pokazao da je OK, mogao je pretpostavit da je ti glibovi nece vratit.
A i selektor nemoguce je da drzi samo Jovetica u napadu koji je polutka, drugo da je to tipican centarfor kao Vucinic koji moze igrat sam ali ovaj ne moze igrat bez da Cetkovic igra s njim, i debilnoga golmana je mora zamijenit u 62. minutu nakon one gluposti.
She is only here to annoy herself!
neiskusni su mnogo. Prepali su se pobjede...
Ko se prepa?! Jedino golman ako je bacio 100.000 na Portugal pa se prepa...
to 'prepali su se pobjede' ne pije vodu. pih, kako se iznervirah sad, a citav trening odradih misleci na to kako smo izdrzali, kako je jos jovetic povecao. kuj!![]()
Liberty and justice ∀
Stoka portugalska.
Ubijedjen sam da bi se zavrilo 1-0 da nisu dali onaj prvi gol onako kukavicki
Budućnost
Ja sam ubijedjen da bi je nas golman sam ucera unutra da nije toga bilo![]()
"Egzekucija je došla sedam minuta kasnije. Taržinjo se odlučio na šut sa nekih 25 metara koji je bio nezaustaviv za golmana Radanovića."
Ne sprdaj se da si ti ovo pisa?! Nezaustavljivo?! Jesi li gledao utakmicu?!
"Naime, Ivan Janjušević, Ivan Fatić, Luka Tiodorović i Bogdan Milić su dvije noći prije utakmice produžili svoj izlazak u grad i samim tim narušili disciplinu u repezentaciju. Kazna je bila neminovna i selektor Vlaisavljević se odlučio da ih ne uvrsti u meč sa Portugalom."
Bravo autoritetu...a i sram ih bilo kako su produzili izlazak kad toliko superzvijezda ceka na svoje mjesto u dream team-u.
Nisam ja pisao, nego nas novi momak koji se vec 10 godina u najtiraznijim medijima (radi i za strance) bavi ovim pozivom
Kad se kaze da je SUT BIO NEZAUSTAVLJIV ZA GOLMANA... Ajde malo razmisli o tome...
Last edited by M_O_D_E; 16-10-07 at 23:12.
lopta je malo nezgodno odskocila i usla u gol.
momka koji je ovo napisao znam odlicno i znam da ne radi 10 godina, fizicki je neizvodljivo jer je od mene godinu mladji, a moje godine mozes da vidisu profilu.
medjutim, mogu da potvrdim da radi odlicno i da se dobro u fudbal razumije.
btw, vidjeli smo se veceras na utakmici.
Last edited by Matadorr; 16-10-07 at 23:44.
matadore, ono je katastrofa. za onakvu odbranu nema opravdanja...
Liberty and justice ∀
Slazem se kod prvog gola da je mogao bolje da reaguje sigurno, iako je odbrana kiksala i ostavila onog lika samog da sutira. Evo i kompletnog mog vidjenja utakmice.
Prvo da kazem da se vidi da je Jovetic za sve igrace nase selekcije majka, veliki majstor, sa osjecajem za loptu, prostor, momenat kada treba odigrati, jednostavno covjek je klasa...
Cak bih rekao da je bolji i od svih igraca Portugala, ali oni imaju vise solidnih igraca naspram ovih nasih skretnicara.
Prvo poluvrijeme solidno. Oni su imali stativu, ovi nasi nisu lose trcali, pozadi je mali Novakovic odlicno zatvarao, a ni Bojovic nije bio los, sa taktikom bez panike u aut
Auto gol Portugalaca i vodjstvo na poluvremenu dali su nadu da bi se konacno mogla prekinuti serija poraza.
U nastavku smo po mom misljenju odigrali bolje.Vidovic je takodje dosta solidno odigrao, iako je prakticno i on debitant
Portugalci su imali sjajnu precku iz slobodnjaka i onda se povrijedio nas najbolji igrac u odbrani Novakovic, kojeg je zamijenio Kaludjerovic.
Kod izjednacenja greska odbrane, jer je Portugalac ostao sam i ne ometen sutirao, ali lopta je isla pravo u Radanovica, nije mi jasno kako je uspio da primi onakav gol.
Vec je ispricano na koji nacin su dosli do ove sanse, po malo nesportski.
Samo nekoliko minuta kasnije preokret, gol iz daljine, jak udarac, lopta odskocila blizu nesigurnog golmana i usla u gol.
Igra nije bila toliko losa, cak mnogo bolja nego protiv Engleza oba puta i Portugala u gostima, ali me utakmica podjsetila na mec A selekcije sa Svedskom. Isti razvoj rezultata a i igre na terenu.
Publike ima sve manje, malo skupe karte, malo losa igra, malo hladnoca kao razlozi iz mog ugla
Na kraju zvizduci za Vlaisavljevica, veceras nisu igrali Milic, Fatic,Tiodorovic i odlicni golman Janjusevic iz poznatih razloga
Neopravdavam takvo ponasanje igraca, ali mislim da je Vlaisavljevic zreo da ode sa mjesta selektora.
Od nekih momaka sam cuo da on nema pojma o tom poslu i da ga ne razumiju sta on u stvari trazi od njih.
Da ne pricam da na svakoj utakmici ima minimum 5 debitanata...
A ne zezajte, ona lopta je totalno ludo odskochila, on uopste nie kasnio na nju, chak bi se reklo da je malo prerano krenuo, a ona je bukvalno o nekakav busen odskochila... I mnogo iskusniji golmani tu kiksaju, sad da je neodbranjivo - nije, da je nezgodan udarac - itekako.
Just to slip the skin...
Ako ti kazem da je moj prvi novinski tekst objavljen kad sam imao 15 godina (i to ne u 'pismima citalaca', 'olovka pise srcem', 'moja skola' i slicnim rubrikama, bez namjere da potcijenim istu), da li to spada u kategoriju 'fizicki neizvodljivo'? Pa, tako je i on poceo (a znam ga, sto licno, sto profesionalno, niz godina... mozda se ovim profesionalno bavi koju godinu manje, sto je irelevantno)... Oko ostalog se slazem i mislim da je sjajna stvar sto radi na CdM...
Last edited by M_O_D_E; 17-10-07 at 01:08.
Idemo dalje...
Danas protiv Estonije...
http://www.cafemontenegro.com/index....p=16&news=7060
Ipak, ima novih momenata i kod U-21:
http://www.cafemontenegro.com/index....p=17&news=7063
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks