Arsenal ili Man Utd jer oba tima forsiraju mlade igrache , mozhe i totenhem jer su i oni dobri za afirmisanje mladih ali pod uslovom da im ode Berbatov!!!
mislim da bi bilo idealno da ga man u kupi, i onda... ko zna... recimo neka pozajmica do ljeta ili tako nesto. 10 miliona je novac koji se, mislim, ne odbija, sem ako partizan ne zeli da juri po svaku cijenu prolaz u ligu sampiona dogodine. jovetic ce narednog ljeta biti vanzemaljac za partizanove prilike!
Liberty and justice ∀
Arsenal ili Man Utd jer oba tima forsiraju mlade igrache , mozhe i totenhem jer su i oni dobri za afirmisanje mladih ali pod uslovom da im ode Berbatov!!!
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
steta velikataman da ne igra ona budala, ja iskreno receno ne znam ni sto ce on u reprezentaciju kad veze s' mozgom nema :P
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
I ja sam masu više od njega očekivao, a od njega ništa! Izgleda da su mu vrhunac karijere bile igre koje je pružao u dresu zvijezde, od tada ni makac.
Da skratim, nikakva šteta što ne igra![]()
Da za sad ne otkrivamo pojedinosti (bice poznate kroz dan,dva), CdM je ostvario saradnju sa FSCG, te ce posjetioci naseg sajta biti u prilici da na nasim stranama nadju mnoge segmente kakvi do danas nijesu egzistirali na netu, kada je rijec o nasoj reprezentaciji...![]()
Na primjer, kako se postavljaju selektori i zovu igrachi?
Tj. po koji uslovima i vezama?
Pishi o tome, ako smijesh![]()
P r i m o r a c
Neko ti je predlozio i dobra je ideja, da se uvedu komentari na one textove. Kao na B92.![]()
P r i m o r a c
Viđeću to da poguram, dobar sam s gazdom![]()
To bi bilo odlično!
Yeya te li me da je protiv portugala tekma u Niksic..a ja se pripremio misleci da je u PG![]()
pazite mi one crnce u Niskic i bez urlikanja![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ovo za mlade..ide li samo prvi iy grupe ili i 2???
mozda i jovetic nece prec u man u zato sto:
1.nece ga zaigravat u prve
2.bolje je za partizan da ceka pa dogodine 20 mil. ...
3.mozda ce i prec))))
Otkud vam to da je utakmica u Niksicu? U Niksicu su PRIPREME, a UTAKMICA je u Podgorici...
Sjutra:
http://www.cafemontenegro.com/index....p=17&news=6752![]()
ja za ovu rep. necu navijat dok god ne budu pozvali orahovca (karlsrue) znamo svi da su iza bajerna...
djokaj, koji buca golove u drugu njemacku ligu...promjenio 5 6 klubova...
kralju sta ces vise napadaca, tamo gdje buca golove NE KRECE SAM SA CENTRA I POSTIZE GOL vec ima dobe i uigrane saigrace koji mi pretpostavljam 80% golova serviraju na tacnu
Eto ti ga sad... Bilo bi fino, prije nego se pocnu pisati ovakve nebuloze, malo razmislimo da li na tim pozicijama vec postoji jedno 'brdo' igraca koji cekaju sansu i koje selektor cesto i ne poziva, kako bi neki drugi dobili sansu...
Orahovac ove sezone nije postigao nijedan gol, a to da Djokaj 'buca' golove u Cvajti obicna je neistina, posto je covjek na devet utakmica dao samo jedan gol (uz to, u Turskoj se potpuno izgubio i mucio)... Primjera radi, u istoj ekipi igra i Dragan Bogavac, koji je dao dva gola i zaigrao za 'A' tim tek na petoj utakmici...
Mislim da Djalovic i Nikezic mogu iskoristiti priliku ukoliko ih Filipovic ubaci u igru...
Ovaj napadach Vukotic je chini mi se onaj iz Bokelja, pa nije ni chudo shto nismo dali gol :mrgreen:
P r i m o r a c
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks