Izaberi drugu obecanu zemlju i pochni da navijash za Primorac.
Jadran ti je srpski klub![]()
Izaberi drugu obecanu zemlju i pochni da navijash za Primorac.
Jadran ti je srpski klub![]()
P r i m o r a c
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
Ti Boga mi ka' da ih ja dijelim po nacionalnoj osnovi
Zna se shto sve chini jedan klub.
Sve se to moze ispravit'...
EDIT: Val izgubio od njemaca 8:9.
Shteta, bili su blizu remija i prvog mjesta, vodili skoro chitavo vrijeme...
Mada, imali su veliku pomoc sudija, pobjeda njemaca je i vishe nego zasluzena.
Last edited by cattaro; 14-10-07 at 09:44.
P r i m o r a c
Jadran dobio Sabadelja 11:6.
Chestitka na velikom uspjehu!
P r i m o r a c
Meni odje nishta nije jasno
vidim samo da nashi timovi pobjedjuju i skapirao sam da su (valjda) ushli u L.SH i to je fenomenalno
svaka chast !
sad da`ako se investira josh para u vaterpolo![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Primorac-Etnikos 10:8!
Primorac sve pobijedio...
Jadran se takodje kao 1. iz grupe plasirao u LS!
Budva se kao 1. i Val kao 2. u grupama plasirali u 1/16 finala LEN-a.
Eto, to je to, chekamo zrijeb.![]()
P r i m o r a c
Koliko je igrao Jadran jutros??
Pishe ti iznad, 11:6
P r i m o r a c
Ja se izvinjavamne viđeh.
Svaka čast!!! Samo da ne budu u istu grupu Jadran i Primoracmogu i jedni i drugi proć dalje...
Mislim da ne mogu bit' u istoj grupi.![]()
P r i m o r a c
Izgleda da su Italijani pokrali Madjare! Porobic rekao da ta utakmica (Posilipo-Eger) ne zasluzuje komentar.
Kako bi to jebeno dobro bilo![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
da se vaterpolo proglasi nacionalnim sportom nema shto![]()
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
sto cinimo u vaterpolo-bruka.budva-kotor i herceg novi , ukupno 1000 ljudi trenira vaterpolo a od njih izadje evo bar 50 vrhunskih sportista. Bruka kakav talenat imamo-gazimo sve redom.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ove godine cemo imat' jednu jaku ligu sa 3 tima koja su malte ne podjednaka (jedino se madjari i talijani mogu pohvalit sa vishe od 3 jaka tima u ligi). Siguran sam da bi i Budva imala shansi za prolaz u LS da smo kojim sluchajem imali 3 predstavnika. Nadam se tome u skorijoj buducnosti.
Ove godine se dosta ulaze u vaterpolo. Primorac je godinu dana nakon shto je izbjegao gashenje stao na noge, predvode ga ljudi koji ne bacaju pare, vec ih racionalno troshe, a sem toga su kotorani i vole taj klub. Uz to, podpomognut je i Val, koji je u stvari Primorac 2, jer igraju juniori tog tima.
Jadran ima generalnog sponzora ("CKB"), kao i firme koje za nashe uslove dobro posluju i koji su im konstantni finansijeri dugi niz godina (Brodogradilishte-Bijela, Elektroprivreda, MNEAirlines...). Uz to, Jadran kao i Primorac ima shkolu i to su klubovi koji ce vazda postojat'. Njihova filijala je VK Bijela, mada taj klub samostalno funkcionishe decenijama unazad i brojni su vaterpolo velikani potekli bash iz tog mjesta (kluba).
Budva nema shkolu (tj. kao da je nema), ali takav pool sponzora definitivno nema nijedan sportski kolektiv u zemlji. Napokon je osposobljen bazen i za ochekivat' je da ce ubrzo renovirat' i ljetnji bazen, te napasti evropsku titulu. Formirali su Petrovac na chudan nachin, o tome sam vec pisao...
Nadam se da ce nam neka od TV stanica priushtit' utakmice nashih klubova i na gostovanjima u LS odnosno LEN Kupu!
Last edited by cattaro; 14-10-07 at 16:02.
P r i m o r a c
Udarna Vijest na oficijelnom web site-u WaterPoloWorld osvanula je s najvecim iznenadjenjem ovogodisnjeg najelitnijeg evropskog kvalifikacionag takmicenja Evrolige u kojem su nasi puleni izborili plasman za nastavak dalje borbe za najprestizniji trofej evropskog waterpolo takmicenja.
Montenegro teams win both tournaments
http://www.waterpolo-world.com/o.red...1&auswahl=3229
NOTHING IN LIFE IS CERTAIN BUT TAXES AND DEATH
Nećemo im još dugo bit iznenađenje sigurno![]()
Partizan
Olimpik Marsej
Primorac
Spartak Lukoil
Pro Recco
Honved
Jadran
Mladost
:joint: Ovako neshto bi mi odgovaralo. :mrgreen:
Zrijeb je valjda sutra.
P r i m o r a c
Svaka cast vaterpolistima. Po ko zna koji put boradovase nas dobrim rezultatima.
Za njih samo![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Cattaro, fino si upakovao Jadran, nije moglo teže! Vidi se da navijaš za Primorac![]()
[QUOTE=cattaro;760658]
Honved
Primorac
Pro Recco
Mladost
Partizan
Olimpik Marsej
Spartak Lukoil
Jadran
Bolje je ovako
Poceli su prohtjevi da progresivno rastu,navikoh se ja na sapun i na zubnu pastu.
Ja bi najradje Jadrana, al' ne mozemo bit' u isti grupu...![]()
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks