Sto se desava odje?Dodje mc i odma nastaje pometnja.O cemu se radi?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Sto se desava odje?Dodje mc i odma nastaje pometnja.O cemu se radi?
a neka to kad dodjem,nego i kad me nema,samo se o meni pricha..
mis`im.. `ebo te..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Bas si poznat i slavan.Koja je formula?
Hehe... druzhim se sa josh poznatijim i slavnijim,tv zvezdama,novinarima,moderatorima,adminima,irc opovima..
mozhda te nedje povedem u grad..
~
Ja sam moderatore specijalizirao, samo mi oko ovoga ostalog pomogni![]()
Kreatori,moderatori,ti su ti najlakshi,to ti je takoReci prva lekcija,drago mi je da si to shvatio,sad cemo dalje..
a ocemo popit shto na Zvonchicin rachun,bila joj je plata.. :P
~
Ne mozes :P
Rvas ne pise njemu za dz fenser :PPP
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
alo Magistre shto si se ti promangupisao a? :P
~
NIjesam ni diplomirani jos a tek ne magistar. Ali bicu i to i ministar :mrgreen:
Vec vidim koga cu za portira da zovem :mrgreen:
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Zovi ti koga ocesh,ali moj i tvoj resor nece imat nikakve veze ;P
~
Moj resor ce vas povezivat:P
Ovdje sve neko visoko drustvo...
She is only here to annoy herself!
Elita,takozvana.. ;P
~
Mislim, sta reci:P
Pozdravljam vas kolege,vidimo se sjutra na kongresu !
~
Otpozdrav, kolega.Do sjutra...
Zvonchice..eo vec neko vrijeme,zahvaljujuci opciji User CP pratim ovaj beskorisni topic...i samo jedna stvar mi se namece kao logična...a to je:nema logike.Sva ova vaša crnjačka priča o tome ko naručuje,ko plaća,ko koga je8e,ko ga kome stavlja, se dešava isključivo između par korisnika foruma,što čini ovaj podforum prilično bespotrebnim i neinteresantnim, zatupljujućim i neinforamtivnim,što je,može se reći,jedno od fundamentalnih osnova ovog sranja.E sad,pošto znam da ova konstatacija (na žalost) neće promijeniti ama baš ništa,želim samo da TE pitam: Odakle ti ŽIVCI da odgovaraš na ova preglupa pitanja, i kao nasjtarija,budeš neka vrsta mentora ovog pdf.Eto
Oh User CP a ti si neki haker![]()
She is only here to annoy herself!
Rvash,molio bih te da taj podijeljeni ADSL,vishe ne dijelite i da budesh 100% vlasnik istog..
:mrgreen:
Egzktr ol` popit` shto?
~
Nemoj tako, covjek nije izlazio nidje, a subota vece je bila...Razumite.
sve mu je oproshteno !
~
:lolblue: :lolblue:
ovo je ubjedljivo najsadrzajniji i najsmisljeniji post na ovom topicku:lolblue:
a okle tebi zivci da razmisljas o tome (besmislu besmilenih postova):lolblue:
svrha ovoga je jedina u tome da se odje iz chataju i ispise svasta da bi se manje spamovalo okolo.. to je bar tako bilo na pocetku prije tacno, godinu i 2 mjeseca))
a sad... bog ce ga znat:mrgreen:
oh darling who needs love?
Who needs a heaven up above?
Who needs the clouds, in the sky, not I
Oh darling who needs the rain?
Who needs somebody that can feel your pain?
Who needs the disappointment, of a telephone call, not I
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks