pocela je nova Bionic Woman. Odgledao sam prvu i ima materijala da bude nesto od nje
pocela je nova Bionic Woman. Odgledao sam prvu i ima materijala da bude nesto od nje
nah, pravi muskarci nemaju sig...
Prison Break, ubjedljivo najbolja serija![]()
M. Roma Volley #14
red passion, red heart, red soul - MUFC
na koji kanal se daje u CG prison break
ja ovamo gledam na fox-u...kada stignem
Ne vjerujem da ima u cg.. ja sam sa interneta skidala epizode
M. Roma Volley #14
pa brzo ce i kod nas Fox (decembar?)
(nečitko)
zachudo, rts je otkupio.
What, no signature? No funny line? No catchy song lyric? F*ck you.
Zna li ko, oce li bit nastavka serije i postoji li nastavak uopste ili samo ono sto smo gledali skoro na in-u ~istrazitelji iz ny~ ili ~... iz majamija~?
Who let the dogs out
AFAIK, CSI Majami ima 4 sezone, NY 3, a Las Vegas 7. Bar 2 od ove 3 su nastavile prikazivanje sad u spetembru. Imam dobar dio od sve 3 serije na diskovima, gledao sam, nisu loshi, mada preferiram serije tipa Homicide i Profiler
(nečitko)
ja se presnijetih sa 4400 ,stargate atlantis,a posebno se radujem battlestar galactici 3 sezoni.u medjuvremenu pogledah 12 epizoda painkiller jane,onako cisto da se vrijeme izgubi...
gledao neko "pushing daisies"? verovatno najbolja prva epizoda neke serije ikad. meshavina "amelije", "charobnjaka iz oza", "twin peaksa", te sprdanja sa "csi" i slichnim forenzichkim ******serijama. savrshena gluma, (gasp!) originalan scenario, bartonovski lepe boje, slatka morbidnost... rechju - bajka. ocharavajuca. skoro da ne poverujesh da je pravljena za americhki prajm-tajm. stoga mi je jedina briga da nastavci nece biti toliko dobri.
ima je na torrentima, koga zanima.
What, no signature? No funny line? No catchy song lyric? F*ck you.
evo te poslusah posle X dana, vec sam zaboravio opis, i prve stvari sto su mi pale na pamet su Amelie i Bartonov Big Fish![]()
Sjajno! Vec skidam ep.2, vidim da cu ovaj mjesec probiti limit![]()
(nečitko)
gleda li ko criminal minds i dexter-a?
Remember, remember
The 5th of November
The gunpowder treason and plot
I know of no reason
Why the...
Band of brothers, serija iz 2001. Deset fenomenalnih epizoda priče iz Drugog svjetskog rata.
u realizaciji HBO-a
Vrhunska serija. Spielberg i Tom Hanks su iza projekta... odavno nisam gledao realnije napravljene ratne motive, ako izuzmemo "black hawk down". i jos je u pitanju serija.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Jednostavno IZUVA!
A must see.
izuva? Dobro je ako im ne smrde noge![]()
(nečitko)
Meni Dexter nije nista posebno, ne znam za criminal minds
M. Roma Volley #14
Meni je Dexter dobar...prve 4 epizode su me smorile,ali onda postaje interesantno pa eto ostah zakovan za ekran do kraja.
Ja sam gledala na fox crime, nisam sve otpocetka gledala.. tako da ne znam..
Nije mi nista posebno, ima i boljih![]()
M. Roma Volley #14
Upucen si na odgovarajuci topic -> Razmjena serija i filmova:
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=15026&page=6
Last edited by Interpol; 13-10-07 at 14:49.
kad ce ljudi naucit da razlikuju serije, sezone i epizode???? AUFFFFF.... :mad:
(nečitko)
offtopic:nekima je sezona=serijal..mada ja za termin serijal prvi put cujem da se upotrebljava na ovakav nacinsto li nece ovaj narod izmislit
ubjedljivo najaca sf serija je Stargate SG-1...zajedno sa Stargate filmom cini AMUSTSEE za sve.
anyway,vidjeh komentarisete prison break,3-ca sezona je onako,ali vjerujem da su zavrsili seriju sa 2 sezone,da bi bila legendarna serija..(ova 3-ca sezona smara,Jodi Lyn O'Keefe kao badguy,uloga joj uopste ne stoji)
heroes je i dalje zanimljiva,sto ne znaci da i njih mogu da upropaste ka sto su uradili sa prison break-om..
Last edited by SpellStealer; 13-10-07 at 15:37.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks