ja bi najvishe volio da za 2 nedelje redosled bude ovakav
raikonnen
massa
alonso
a hamilton negdje 6,7 mjesto da osvoji........i eto raikonnen prvak formule 1:mrgreen:
Ja rekoh kixace nigga.Kimi jedini sa 5 pobjeda.Osvojice Alonso grdni.
ja bi najvishe volio da za 2 nedelje redosled bude ovakav
raikonnen
massa
alonso
a hamilton negdje 6,7 mjesto da osvoji........i eto raikonnen prvak formule 1:mrgreen:
Tesko...al ajde.Mislim da ce ferrari biti brzi i u Brazilu,ali...
Last edited by Zodiac; 07-10-07 at 11:17.
I ja mislim da ce biti Kimi nabrzi, ali nece mu to biti dovoljno. Tesko je ocekivati da Hamilton kiksa dva outa zaredom, posle perfektno odradjene sezone
Nijesam imao sliku na 2 kanal sve do par krugova posto je Hamilton odusto :hammer:
Cekam snimak pa cu dat detaljniji komentar![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Meklaren preuzeo odgovornost
Ekipa Meklaren preuzela je odgovornost za Hamiltonovo izletanje i odustajanje. Meklaren je napravio grešku što je ostavio Hamiltona suviše dugo na stazi a Martin Whitmarsh je za ITV izjavio da su u potpunosti svesni svoje greške.
"Sasvim jednostavno, nismo ga pozvali unutra."
Martin je odluku tima opravdao promenjivim vremenom i željom da se ne preuzimaju rizici koji bi mogli da dovedu Kimija na prvo mesto.
"To je bila naša odluka. Dobijali smo informacie o vremenu i nismo želeli da ga uvedemo u boks i damo mu pogrešne gume. Ostavili smo ga krug duže i sada zbog toga žalimo, ali mislim da je Luis odradio sjajan posao i šteta je što nije mogao taj posao da završi."
E ne znam... Nisam ni ja gledao, ali ostade jos taj Brazil, ima malu prednost, pa neka vidi sto ce - kud' ce. Extra bi bilo da Hamilton osvoji
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Odlicna trka od samo pocetka.Gledao sam na RTL.Dosta preticanja, dosta dobrih i zanimljivih duela.Iskreno, zao mi je Hamiltona jer je dobro vozio, iako sam se potajno nadao da mu se desi nesto da odustane (ovo je ono navijacki, necete zamjerit).Alonso smrdeljavi je opet imao dosta srece jer je Massa imao velikih problema sa gumama.Odlicni Vettel i Liuzzi.
Nadam se pobjedi Raikkonena u Brazilu i cetvrtom i petom mjestu Alonsa i Hamiltona
Ja bi Vettela umjesto AlonsaA mozete mislit kako bi se Nando raspricao da se njemu ovo desilo, rekao bi da mu je licno Ron Denis bachio exer pod gume :mrgreen:
(nečitko)
Male su sanse da Kimi osvoji titulu, jedino da se alonso i luis pokasape pa da izlete i jedan i drugi, a kimi pobijedi normalno![]()
Dont miks grendmas end frogs.
Potpisujem. Samo da Alonso ne uzme titulu, pa ko god oce... A po mogucnosti Luis![]()
i shumi isto...ima klip nedje.
Nemoguce da su obojica oduvali sve![]()
Jao što mi je ovaj Raikonen jepuškast...ima nešto u njemu
E da, izvinjavam se ali sam morala.
Trku sam gledala naravno, drugi program je bio Herci ali si ga morao naći na drugoj frekvenciji. Zato sam se digla u 7 ura da to namjestim.
Svašta moe biti u Brazilu, ali mislim da je ovo danas samo odložilo proglašenje Luisa za šampiona. Ali ono ipak se nedje u dubini nadam da će Kimi zablistati. Ipak mi djeluje nekako kao kompletan vozaž, samo ponekad baksuzna.
Vidjećemo.
I ako ko zna Pešikana neka mu reče da tokom prenosa iam masu grešaka, i to onih očiglednih a akao se ko malo bolje od meen razumije u motore naći će ih sigurno još.
ja bih ljudi volio da alonso osvoji, cisto da pravda pobijediaaaapffff, dosadila su mi sva prepucavanja. samo da bude dobra trka sad, i da ne bude da je alonso raikkonenu i hamiltonu stavio laksative u vodu
![]()
Liberty and justice ∀
Odlcina trka. Mnogo preticanja. Odavno bolju ne gledah.
Hamiltona mi je zao, jer je trebao krug ranije da udje u box a ne da uzaludno juri Kimija sa gumama koje su se raspadale. I da je bio pametan pa odmah u box i zavrsi drugi i imao bi titulu u dzepu. Ono izlijecanje u box... One gume jesu bile nikakve i klizao se sa njima po cijeloj stazi, ali trebao je da zna da nece bit lako onako uc u box i trebao je jos sporije da udje. Ali popravke nema.
Kimi odlicno odvozio, Masa je mogao bolje, i neshv atljivo mi je da je poceo da kaska za Alonsom pa da ga sustizeFali mu konstantnost. Bljeskova ima koliko hoces, ali terba da bude konstantan, kao Kimi. Zadnjih 5 ili 6 trka stalno na podijumu.
Naredna trka moze donijet svasta. Realno Kimi je najdalje od titule. Mislim da ce ipak bit borba izmedju Hamiltona i Alonsa.
Moze se svasta desit, ali sacekacemo Brazil pa ce se sve znat.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
desi se svakom da pogriješi...ali kad je ovako važno.........hmmmm...žao mi je lewisa i mislim da je stvarno zaslužio titulu,cijele godine je najkonstantniji
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Last edited by montenegrina; 08-10-07 at 09:01.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks