Page 44 of 723 FirstFirst ... 344041424344454647485494144544 ... LastLast
Results 1,076 to 1,100 of 18051

Thread: Rukomet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Posto vidim da clan Sholohov voli ostaviti linkove nasih tekstova vezanih za rukomet (koje inace radi djevojka koja me istinski fascinira svojim znanjem vezanim za taj sport) evo, da ga postedim truda :

Petrol Bonus dobio Kipranke:
    http://www.cafemontenegro.com/index....p=19&news=5679

Dva susreta treceg kola muske lige:
    http://www.cafemontenegro.com/index....p=19&news=5708

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mojkovac - Boka 33-33 (17-15) - prekinuto u 60. minutu
    Danas igraju Buducnost - Sutjeska 17.30h

Druga liga
    Danilovgrad - Komovi 36-23 (17-9)
    Rudar - Stari Grad 25-24 (12-13)
    Cepelin - Budva 35-23 (21-9)
    Slobodno je bilo Rozaje

Tabela Druge lige

1. Stari grad 4
    2. Cepelin 4 /-1
    3. Budva 4
    4. Danilovgrad 2
    5. Rudar 2 /-1
    6. Rozaje 1 /-1
    7. Komovi 1

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sljedece kolo se igra 13/14 oktobra:

Stari grad - Cepelin ( mislim da ce biti odlozeno...)
    Komovi - Rudar
    Rozaje - Danilovgrad
    Slobodna je Budva

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A sledece kolo Prve lige se igra, takodje, 13/14 oktobra:

Mojkovac - Buducnost
    Mornar - Berane
    Boka - Lovcen
    Slobodna je Sutjeska

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sholohov View Post
    Mojkovac - Boka 33-33 (17-15) - prekinuto u 60. minutu
    Zasto je prekinuto ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Zasto je prekinuto ?
    Pise u Arenu, igrac domacih napao sudiju, nesto u tom smislu...

a dje nadjose poslednji minut...

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Trebao je da svira neki sedmerac
    navodno ochigledni
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Budućnost ostvarila prvu pobjedu u prvoj ligi!

http://www.cafemontenegro.com/index....p=19&news=5783

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by M_O_D_E View Post
    Budućnost ostvarila prvu pobjedu u prvoj ligi!

http://www.cafemontenegro.com/index....p=19&news=5783
    Moze malo statistike, ako nije problem ?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Moracu pochet' i rukomet pratit'.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by M_O_D_E View Post
    A isticanje tudjih zastava (u drugoj zemlji) je sasvim druga stvar... Zamisli samo kakav bi skandal izbio da na utakmici Decica ili Otranta navijaci nose albanske zastave? Ili mozda koliko se frke diglo (u Parlamentu je sijevalo) oko turske zastave na utakmici Jezero - C. stijena u Plavu (opet, sasvim opravdano, sto bi bilo i u slucaju isticanja srpske zastave u Beranama) Ne mijesajmo babe i zabe... Stoga, batalimo, OK?
    Prošle godine je na utakmicama Berana redovno bila istaknuta makedonska zastava, pa niko nije prigovorio. I nije problem što je strana, nego baš što je srpska. Ne moramo se praviti ludi za ono što znamo. Da je bila velika britanska zastava niko ne bi riječ progovorio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moze malo statistike, ako nije problem ?
    Moze, kad nam budu slali normalne rezultate, majku im j...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Prošle godine je na utakmicama Berana redovno bila istaknuta makedonska zastava, pa niko nije prigovorio. I nije problem što je strana, nego baš što je srpska. Ne moramo se praviti ludi za ono što znamo. Da je bila velika britanska zastava niko ne bi riječ progovorio.
    Ne bi ni da je stajala japanska.

Problem je, medjutim, kada se na utakmicama isticu simboli za koje se zna da ce, nebitno iz kojih razloga, izazvati negodovanje i u krajnjoj liniji incidente.

A dobro znamo da se ti simboli isticu upravo u cilju izazvanja incidenta (da se ne pravimo ludi).

Isto kao sto dobro znamo da nije u pitanju samo jedna ili par zastava sa kojom par navijaca naivno mase, vec kompletan navijacki asortiman i poetski aranzman (da se ne pravimo ludi).

Dakle, nije u pitanju zastava, vec primjena te zastave.

Thanks Thanks Given 
    4,225
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

Evo i ja da prokomentarisem jer ne mogu a da to ne uradim. Dakle vidio sam samo prilog na RTCG i bio sam zgrozen. Dakle prije svega bih istakao izjave oba trenera - s jedne strane korektne jer nisu bljuvali jedni na druge ali mogli su se bar javnosti izviniti zbog nesportskog ponasanja svojih igraca. Posto su obojica prozvali sudije nemam osnova da mislim da sudije nisu uticale dodatno na atmosferu a znalo se kakva ce atmosfera biti u BA. Zastave, prozivke... Pa mislim da igraci Lovcena moraju da nadju nacin da to prevazidju (posebno mislim na Djuku)...

Sto se tice gola u posljednjem minutu, svaka cast Trifunovicu. Vjerovatno je nasao nacina da se koncentrise za razliku od igraca Lovcena koji su samo cekali da sutne pa da se zalete na sluzbena lica.

Revans??? Vjerujte bio sam na CT za vikend. Svaki komentar je suvisan. Bicu na revansu i nadati se da ce Cetinje nadvisiti Berane...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lovcen istupa iz lige ukoliko se utakmica ne registruje nerijesenim rezultatom !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aj sa srećom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Nije im ni cudo da istupe pored svih onih desavanja na i oko terena i to svaki put tako. Ovo je prvo sramota Rukometnog saveza koji nista ne radi na rijesavanju ovog problema vec godinama pa nije ovo prvi put da se to tako desava. Istina je da su igraci Lovcena nasjeli opet po ko zna koji put na skandiranje publike ali nije svejedno da ti neko u svojoj Drzavi skandira to sto skandira. Ja sam za da se povucu iz lige ukoliko se ova utakmica proglasi regularnom cak bih isao dotle da odbiju igranje za reprezentaciju posto je i oko toga bilo pompe kako da toliko igraca dolazi bas iz Lovcena pa neka zovu iz drugih rukometnih klubova a ponajvise iz Berana i neka obavezno ponesu svoje "zastave". Otjerase Pera evo sad otjerase i Lovcen nek im je sa srecom.....Beranu svaka cast na gostoprimstvu bilo je zaista na nivou kao i uvijek..tststtsts....
    Last edited by Montenegrino-CT; 09-10-07 at 00:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zasto je prekinuto ?
    utakmica prekinuta 11 sec prije kraja zbog ociglednog sedmerca. posle prigovora od strane igracha sudija pocheo da psuje i.m. nad kojim je bio sedmerac i ovaj ga gurne a sudija uzvrati nogom. sudije su bile ochajne. igrachi oba tima su dali sve od sebe i to da pokvare ova dva gabora.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Nije im ni cudo da istupe pored svih onih desavanja na i oko terena i to svaki put tako. Ovo je prvo sramota Rukometnog saveza koji nista ne radi na rijesavanju ovog problema vec godinama pa nije ovo prvi put da se to tako desava. Istina je da su igraci Lovcena nasjeli opet po ko zna koji put na skandiranje publike ali nije svejedno da ti neko u svojoj Drzavi skandira to sto skandira. Mislim da se ovo planski radi od samog RS Crne Gore koje sistematski rusi sve sto potice sa Cetinja a sto daje rezultate. Ja sam za da se povucu iz lige ukoliko se ova utakmica proglasi regularnom cak bih isao dotle da odbiju igranje za reprezentaciju pa nek posalju igrace iz iz drugih rukometnih klubova a ponajvise iz Berana i neka obavezno ponesu svoje "zastave". Otjerase Pera evo sad otjerase i Lovcen nek im je sa srecom.....Beranu svaka cast na gostoprimstvu bilo je zaista na nivou kao i uvijek..tststtsts....
    Ko je ocero Pera, zivota ti? Ocero ga je isti Goran Djukanovic i kompanija oko njega. A sto se tice ne igranja za reprezentaciju, pricas gluposti, igrali su za SCG kad se zvizdalo himni, a ne da ne igraju sad kad im se ostvario san da se bore za boje svoje zemlje. Dobro znamo da u RK Lovcen glavnu ulogu igra Djukanovic, raspitaj se malo sto je bilo na pripreme u Makedoniju. RS CG radi sve da unisti CT rukomet? Dovoljno je samo da ispratis jednu utakmicu Lovcena protiv Mojkovca, Sutjeske, Mornara, Buducnosti, Boke..... i sve ce ti tvrdnje past u vodu. RK Lovcen je zasticen ka "bijeli medjed". A sto se Berana tice, oni su takodje privilegovani kad igraju sa ostalim "manjim ekipama", atmosfera u dvorani kad igraju protiv Lovcena, malo je reci da je fasisticka, ali o tome treba da se pobrine neko drugi, a ne RS CG. Nemoj me pogresno svatit, RSCG je predaleko od idealnog, ali za neke stvari maraju se i klubovi pobrinut (narocito vodeci). Moze li u nekoj stranoj ligi igrac da udari sudiju, bez obzira jeli sudija pogrijesio ili nije? Moze li u nekoj stranoj ligi igrac za gusu da vata delegata? NE MOZE !!!
    Ali zato zna se dje moze ?
    A sto se sudija tice, prs u grlo i :burp:kad ih pominjem, bez obzira u kojem sportu sude!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Nijesam znao da je Pera ocer`o Goran i kompanija ja sam mislio da je RS Crne Gore zaduzan za te stvari no `ajd neka je tako kako ti kazes. Znamo kolko je bilo halabuke oko toga ko je pozvan u Reprezentaciju i kritike kako je skoro cijeli Lovcen pozvan a moglo se pokupiti sa svih strana e zbog toga sam rekao neka prepuste mjesto ostalima pa da vidimo kako ce nas predstaviti na EP. Vise nego smijesno je sve ovo jer se vuce vec godinama ovaj problem i uglavnom na stetu Lovcena.

Thanks Thanks Given 
    97
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Daj ljudi ne mlatite,pera niko nije otjerao nego je covjek sam posao.Kao izbila je frka sa premijama i ostale rabote.Sve je on to fino smislio da bi posao tamo gdje je sad.
    Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by kambodza View Post
    Daj ljudi ne mlatite,pera niko nije otjerao nego je covjek sam posao.Kao izbila je frka sa premijama i ostale rabote.Sve je on to fino smislio da bi posao tamo gdje je sad.
    Ma dobro sad nije bitno to za Pera zasto je i kako otisao odje je prica o tome sto se desava u Beranama svaki put kad gostuje Lovcen. Ako se ne ispune zahtjevi RK Lovcen neka napuste ligu i zavrsena emisija jer ovako ne ide dalje vise. RK Berane kao organizatora domacih utakmica treba rigorozno kazniti i to zabranom igranja na svom terenu,velikim novacnim kaznama,igranja bez publike sa pet i vise utakmica a ako nastave to sto su naucili da rade onda i izbacanjem iz lige jer politici nije mjesto na tribinama i kraj price.Neko ce reci pa i na Cetinju skandira publika i ja se slazem jeste skandira i navija ali za Crnu Goru a ne za zemlje iz okruzenja.
    Naravno svima po istim zakonu bez obzira dali je to moj Lovcen ili neki drugi klub ako zasluzi neka bude primjereno kaznjen!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

niti ce lovcen istupiti iz lige niti ce berane biti kaznjeno. to su sve priche za malu djecu. pa ljudi taj rscg drze ljudi iz te dvije ekipe. a mi odje mozhemo da mlatimo koliko ocemo. ovdje ispashtaju najvishe mali klubovi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

PREDSJEDNIK MOJKOVCA RAKOČEVIĆ O PREKIDU UTAKMICE

MOJKOVAC - Glavni i jedini krivci za prekid rukometne utakmice Mojkovca i Boke (pri rezultatu 33:33), 13 sekundi prije kraja, je sudijski par sa Cetinja Beharević - Čavor, koji su dijelili nepravdu. Naročito Beharević, koji je čak šutirao jednog našeg igrača izjavio je predsjednik RK Mojkovac Vlatko Rakočević. Sudije su u subotu, u okviru 3. kola prvenstva prekinule utakmicu nakon što je, navodno, jedan od domaćih igrača nasrnuo na sudiju Beharevića.
    Predsjednik mojkovačkog kluba kaže da je Mišnić, uz napomenu da osuđuje taj postupak, gurnuo sudiju Beharevića, ali da je on glavni krivac. Sudija Beharević nije svirao očigledan sedmerac 13 sekundi prije kraja za našu ekpipu. To je vidjelo gotovo hiljadu ljudi u dvorani. To je, pored suđenja na našu štetu od
    strane njega i njegovog kolege tokom čitave utakmice, isprovociralo publiku i našu ekipu u tolikoj mjeri da ga je jedan igrač odgurnuo, a on odgovorio
    tako što ga je šutirao nogama. Ne opravdavam ponašanje našeg igrača, ali ono što su sudije radile je skandalozno ponašanje koje u rukometu još nijesam vidio i doživio, a u ovom sportu sam prisutan preko 30 godina rekao je Rakočević. On je naglasio da uprava Mojkovca razmišlja i o istupanju iz Prve lige.
    Last edited by batoze; 09-10-07 at 13:34.

Page 44 of 723 FirstFirst ... 344041424344454647485494144544 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)