Trazim al. felme za BMW E39, 16 ili 17.
067 548 754
lupo vw tdi di zeleno
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Trazim al. felme za BMW E39, 16 ili 17.
067 548 754
Last edited by Fabia_Elegance!; 03-10-07 at 14:25.
TAKUMI
prodaje se reno 5 crvene boje
1100 kubika benzinac
89' godiste
069/580-015
moze li se dje kupit kakav pezo 206 (polovni naravno) - dizelaca i za kolko para?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Da ne zna ko ima li dje na prodaju Mi16 motor u solidnom stanju, eventualno S16
ako neko ima neka javi trebaju mi felne od opela korse 2006-2007 15",bez guma po mogucnosti!!!!!!
hmmm, ja sam cula da onaj stariji polo sa razdvojenim farovima trosi malo, dizel naravno, pa ti vidji u oglase koliko se krece...vidji 1.2 dizel.
"...NEKE SE NOCI NAPROSTO DOGODE, NEKE TE OCI DO SMRTI PROGONE... OTKRICU TI TAJNU..."
aj daj malo detaljnije karakteristike tih kola,i ako moze koja slika...
e ovo ti je taj polo ne znam koja mu je cijena mislim da nije skup,a ne trosi nista,ja imam pola 1.9 malo noviji model isto je dizel,i nista mi ne trosi posebno na otvoreno,sto znaci da bi ti 1.2 bio majka sto se trosenja tice![]()
"...NEKE SE NOCI NAPROSTO DOGODE, NEKE TE OCI DO SMRTI PROGONE... OTKRICU TI TAJNU..."
Slika nazalost nemam. Napravio bih da mi nisu obili kola sinoc. Drugim rjecima, dao bih i muziku uz njega, ali su je ponijeli :-/
Inace, kao sto rekoh, `96god, 110KS, dvoje vrata, klima, abs, el podizaci.. Motor u savrsenom stanju, bar kako kaze start dijagnozaHvali joj malo sminke, neke lajsne sa strane ispod vrata i sl, ja sam to trazio po otpadima, ali nidje ne mogu nac`, jer su to lajsne za GTI, i ne odgovaraju bilo koje. Vodim se logikom da je realna cijena 4000e, pa da bi se za te 200 mogla lijepo nasminkat, i bit` prava bombonica
S tim sto sad moram i staklo zamjenit, sto ce bit` pocetkom sledece sedmice, kad bih mogao i napravit par amaterskih slika..
- just make me want it -
ljiljo,bili me ti mogla malo po ovih placeva provozat sa tim tvojim polom,cisto da vidim kako ide i da odemo na kakvi sladoled :mrgreen:
salim se
nadjoh na jedan plac jednu corsu pa da vidim sto mislite o njoj i njenoj cijeni:
'97. godiste
dizel 1.5
servo
klima
el.podizaci
teget metalik
troje vrata
presao 166 000 km
cijena bjese 3950 eura
sto mislite?
Last edited by DJuzla; 06-10-07 at 14:13.
Probaj provozaj ako ti se svidi kupi, pa i ako pogrijesis nek bude tvoja greska![]()
She is only here to annoy herself!
mnogo je to para,pogledaj u oglase corsu mozes naci i do 2.500 eura...
Prodao sam Golfa ostalo josh ovo dvoje.
PASSAT KARAVAN
91 godishte
PG table - Registrovan
Elektrichni podizachi
Centralna
Servo
Klima
1800 ccm + Fabrichki plin (dje dodje rezervna guma)
Muzika MP3 CD Pioneer
Crna Boja
U Top stanju
Fixno 2000 Eura
--------------------------------------------------------------
PIAGGIO X8
VI 2005
200 ccm
PG table
Siva boja
Kupljen u Krisma motors
Originalna Piaggio kaciga. Posebno dva vizira (providni i tamni)
Originalna Piaggio cerada za X8
Nov sigurnosni lanac
Fixno 3000 eura
Moguca kompenzacija za oba vozila.
Vishe informacija, ovdje, na pm ili na mail [email protected]
-dico tibi verum libertas optima rerum nunquam servili sub nexy vivito fili-
prodajem farove od golfa V kao novi ponude na pm
Ima li dje Golf II GTI ?
Ili Audi 80 1.8S ?
I koliko para?
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Last edited by eskim; 07-10-07 at 16:09.
skoro sam placeve obilazio,jer sam i ja to trazio.ispod 6-7 hiljada nemas sto gledat...
Izbrisali su ovak topik sa foruma Internet (dje mu je i mjesto sa obzirom da ne postoji srodnija tema) pa odje da probam. Sajt je proglashen najboljim za 2006 godinu. thefwa.
http://www.shaveeverywhere.com/
![]()
auto je presao 122500 eura nije fiixno ....definishi owu recenicu ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks