Utakmica sa Bd je samo odlozena koliko sam cuo...
Utakmica sa Bd je samo odlozena koliko sam cuo...
No Signature
Da, 2 i po' dana....Ne znam dje to ima da neki gost turnira odredjuje kad ce da igra utakmice. :trashcom:
Iz jucherashnjeg "Dana" jedna zanimljivost, koju sam vec znao, al' u koju jednostavno nisam vjerovao...
NOVA TAKMIČARSKA VATERPOLO SEZONA U CRNOJ GORI STARTUJE 30. OKTOBRA
U Kupu i novajlija Petrovac
Kao i prošle sezone, takmičarska vaterpolo sezona u Crnoj Gori startovaće Kupom. Pehar brani Jadran CKB a za ovaj trofej će se boriti Primorac, Budvanska Rivijera, Val, Bijela Brodoremont i novajlija Petrovac. Na sastanku stručnog savjeta minulih dana na Memorijalnom turniru "Zoran Gopčević" u Kotoru vaterpolo radnici su se dogovorili da se formira ova ekipa od igrača iz Kotora, Budve i Herceg Novog.
Po riječima selektora Petra Porobića, cilj je širenje baze.
Ovogodišnje Kup takmičenje igralo bi se ligaški u 9. kola, a dvije najbolje ekipe igraće u finalu za pehar VPSCG. Predviđeno je da prvo kolo Kupa startuje u utorak, 30. oktobra.
Dakle, Ivanchevicev sin nema mjesta u VK Budvanska rivijera i on je jednostavno osnovao novi klub, kako bi njegov, a i ostali budvanski tatini sinovi igrali. I to ne amatersku (ljetnju) ligu vec prvu(u ovom sluchaju radi se o Kupu, ali...)!:shock:
Za klubove iz novske opshtine (Bokelj, Rivijera, Kumbor) ne znam, ali znam da je Risan bio zainteresovan za ucheshce u Kup-u.
Petar Porobic kaze da je cilj "shirenje baze". Ako se zna da ce igrat' isti igrachi kao i sad i da ce se igrat' u budvanskom bazenu nije mi jasno o chemu on pricha.
Nefer prema Risnu, nefer prema vaterpolu i nefer prema sportu uopshte!
Po meni, trebao se otvorit' bazen u Pg ili Nk, okupit' se ti isti igrachi i onda bi ovo shto Porobic pricha imalo smisla.![]()
Last edited by cattaro; 08-10-07 at 11:07.
P r i m o r a c
Pa dobro i Bijela i Val su slicni kao Petrovac...T0 su sve kao drugi timovi Jadrana(Bijela) i Primorca(Val) i ako iko valja od igraca prelazi u ove jace klubov a mladji tu sticu iskustvo...pretpostavljam da ce tako nesto bit i Petrovac mada sigurno jedan od razloga osnvanja kluba je ovaj sto si ti naveo...A za Risan ne znam necu da lupam bezveze ali nisam siguran da li su dovoljno finansijski jaki...
No Signature
nadam se da ce nasi klubovi daleko dogurati na evropskoj sceni...stvarno navijam za sve..nemam favorite..mada gotivim kotorane..to zbog bestija![]()
Samo Jadran naravno i dok sam igrao za jadran bila to fina vremena..sad odje sa fax igrash al to nije to..Shto se lige tiche samo prosirenje...Shto vishe timova to bolje..ali treba i ke$a za to..sramota je da jedan Niksic ima tako dobar bazen plus koji je i zatvoren i da nema jednu ekipicu..PG mugi seljo ce napravit tamo neshto ne sekirram se za grdne cikotice..
------------------
Niksic-Crnogorski Detroit
Danas u Ljubljani (Primorac) i Napoliju (Jadran) crnogorski klubovi pochinju 2. krug kvalifikacija za LS.
Ochekujem nash prolaz, sve nam ide na ruku.
P r i m o r a c
Cestitke Kotoranima i od mene ... da nece bit snimka na RTCG2 ? (veceras)
Doljani forever ...
Cestitke i za jedne i za druge, posebno Kotorane.
sjutra Jadran sa Madjarima i Posilipom, 2 teska meca.
Idemo dalje, slijedi Spandau............
Dako i jedni i drugi ovako nastave. Mada Jadranu sad dolaze dva teška protivnika ali valjda bude dobro.
Vec nocas sa Shpandauom mozemo napravit' 1. od 2 koraka ka Ligi shampiona.
Jadran remizirao sa velikim favoritom Egerom 5:5!
Sad su i novljanima shanse mnogo vece, ali im je Posilipo namjestio takav raspored (razlika izmedju 2 najjache utakmice je svega 8h!) da je i dalje nerealno ochekivat' da protiv njih mogu neshto napravit' (makar bod).
Posilipo dobio Monpeljea samo 10:6...
P r i m o r a c
ajmo svi nasi ole...srecno bilo ajkule crnogorske![]()
Val-Porto 24:6
![]()
P r i m o r a c
Zna li ko rezultat Posilipo-Jadran i Primorac-Spandau???
Release Yourself
Upravo mi javishe (lenweb.org josh nije objavio rezultat :mad, Primorac dobio 10:8!
Uh, dobro je...
Ne znam za Jadran.
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks