Results 2,801 to 2,825 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Chicha View Post
    Samo nemoj da mi kazes da je problem u gostoprimstvu ZETE.

Izvini, da li se ti sjecas utakmice ('Milose, ko mi udje na stadion ja pucam') Zeta - Buducnost, kada je ona sumanuta individua, dan uoci utakmice, donijela odluku da se 'varvarima' ulaznice naplacuju po 50 eura??

Mislim da se DIDI i ekipa sjecaju citave price...

Toliko... Uostalom, od onakvog se ne moze ocekivati razumnije i normalnije ponasanje...

Onda, sjetimo se samo pressa nakon prekinutog susreta Buducnost - Zeta (gol rukom), kada je JSO-vac par puta upotrijebio termine 'i oni meni ku.rac pokazuju' (za srednji prst, ne vjerujem da se iko latio prezentiranja polnog organa) i 'Dejo oce nama ku.rac da nabije'...

E, pri onoj individui, i Somi i Cika Garema su intelektualci i odmjerene licnosti - ali impresivna je cinjenica (kad budem imao vremena, odradicu studiju o tome) kako jedan takav neandertalac uspijeva svojom pricom pridobiti makar 60% ljudi koji prate domaci fudbal i koji iz susreta u susret, na utakmicama lokalnih ekipa protiv Buducnosti vole otpjevati 'Dejo narkoman', 'Dejo lopove', 'Jeb.o vas Dejo', a onda i 'Zeta, Zeta' (Niksic, Tuzi, Berane... njihovi smrdljivi timovi i one ogavne 'protivusluge' - sjetimo se malo polufinala kupa i sedmice uoci toga, njihovih namjestaljki i dilova, zbog kojih nam je fudbal tu gdje je - a tu bi odrednicu savrseno mogao dati Bozovic na svojim press-konferencijama... ali - nije tako - kriv je Dejo i Mugosa i Buducnost i Podgorica i 'varvari' i ko zna ko - ajde, batalite)

Pa se onda samo sjetimo njihove 'gradnje stadiona', kada su namjerno (a tada su svim novinarima domacih medija urednici iz straha cenzurisali tekstove!) igrali citavo proljece na stadionu Buducnosti... Eno, vidim, izgradise onu arenu u Golubovcima, napravise svojevrstan hram... Pih!

Pa, onda, kad su im kakvi 'varvari' bili krivi sto ih je u Podgorici dobio nekakav Siroki Brijeg... Pa - ovo zadnje - RASIZAM PROTIV ZECANA... Mislim - ko su oni? Aboridzini? Kakvi melezi??!

Stoga, nemojmo o gostoprimstvu i 'postenju', da vas zamolim... Toliko o toj strani Zete! Svaka cast njima za igre (mada se u direktnom duelu vidjelo ko je bolji), ali o njihovom 'cojstvu' i tom 'domacinstvu' - nemojmo... Ipak se ja odlicno sjecam velikog Radojice, kad su mu za neuspjehe bili krivi svi novinari (koje nije pustao na stadion), kad je prijetio kao da je ostao negdje po vukovarskim rusevinama, a ja vam kazem - evo, ima jos par kola, pa ce Buducnost ici u Zetu... E onda neka se jave cice i razni ljudi koji govore o 'gostoprimstvu' (da su 'varvari' zlatni - nijesu, ali takvih manifesta, kako rekose ovi iznad mene, ima svuda, na svim terenima)... Toliko...
    Last edited by M_O_D_E; 03-10-07 at 04:06.

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)