vala si bas maler,da si ove odlicne prelaze pretvorio u singlove...
Ja odigrao ovo
Sevilja - Slavija 1-1
Lion - Rangers X-1
Stutgart - Barcelona X-2
Man.Utd - Roma X-1
Inter - PSV 1
Steaua - Arsenal X-2
Uplata 1€
Dobitak 1094 €
DA IM SVE FRAKCUSKO J....,SVE IM POKREPALO DABOGDA.................
Budućnost
vala si bas maler,da si ove odlicne prelaze pretvorio u singlove...
Ma smlatio sam to na brzinu,i na kraju ovako da zavrsi.
Znas li kako sam nervozan
Ujedam :mad::mad:
Budućnost
E pa nevjerovatno,sa 400 eura sve potrefih lagano sem Liona pochkanog,pih!
400 eura si igra?! Da nemaš 1000 do nove na zajam? :mrgreen:![]()
hahaa ne volim kamatashe nikako,ne,mozda ti dam 50 nepovratno![]()
Ne vala no ćemo odigrat jedan tiket zajedno![]()
Moze,kad god hoceshevo se bash razmishljam shto cu sjutra odigrat',hm...
Bogomi su sjutra teški parovi, da te ne trošim, pa ćemo nešto za vikend![]()
Pa što znam, valensija mi je jedinica prije nego real dvojka, biće zajeban lazio na olimpiku svakome. Liverpul mi je 3+, seltik-milan x i verder može na golove.
Ali to nije nešto nikako s parama da se igra brate![]()
vidi se da pojma nemate kad ste na lion tipovali (nije zeta mogla da im da gol a ne lion)...
/me ceka sjutra vece liverpoola za 46 eura![]()
Last edited by CodeName_22; 03-10-07 at 01:05.
Celtic v AC Milan
Lazio v Real Madrid
Valencia v Chelsea
Za sjutra
Sa 20e na 164.80, ili bolje da ne rizikujem?
Rizikuj,i ja cu isto to ali sa stotinom,pa shto bude,kad bachih 400 na pochkani lion,mogu i stotinu na ovo![]()
Ja srecoh ne odoh danas da uplatim inace bih i ja na lion.... :P
A ja sam zurio da uplatim,hahhaa e pa nevjerovatno,a krece mi ruka 2 put na Inter bolesni i ja pishem Lion,pih!
danas je bilo realno. kiks lyona nije veliko iznenadjenje, a znam mnoge koji su probali sa 3+. znaci: pobjeda barce, uniteda, intera, arsenala, seville, pa cak mislim i da je pobjeda sportinga ocekivana (sjajna kvota btw). jos samo da je cska dosao, ovo bi bilo kolo iz snova. ja saam sa 10 eura dobio 50, drugi tiket od isto 10 je pokvario lyon, a za jos 60 cekam sjutra liverpool. zaista me je krenulo u zadnjih par dana nesto.
evo tiketa za sjutra: real 2, valencia 1 i liverpool 1 - sa 30 eura dobitak je 200 eura, i mislim se da probam recimo to.
Liberty and justice ∀
:mad:I ja padoh samo na Lyon, dabogda svi crkli, strvi im se ne znalo....
Stvarno greota...
Dobri su i tebi tiketi bili, no zaludu
Ti i ja smo imali isti tiket... S tim sto sam ja na ovaj "glavni" makao Liona. Isao sam na to da nece doc ili Inter ili Lion (a nadao se da ce oba doc), dok sam Barsu i Sevilju isforsirao na oba tiketa. Da je Lion dosao mislim da ne bi bilo covjeka koji nije dobio, samo jos da dodju danas Liverpul i Verder. Igracu i Valensiju i mozda taj Real ili Salke ili oba
Milan necu sigurno, mada oni dobijaju kad se najmanje ocekuje
![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks