Vidic ne igra nocas dok je Rio pod znakom pitanja.... Mislim da cu zaobici mecheve jer kvote su isuvise male da bi se nesto moglo napravit s manjim ulozima....
dvojka na lacio? e jbg...
nemam ti sto davat sastave kad na svako mjesto (sajt) je drugacije.
Inter de Milán: Julio César; Javier Zanetti, Samuel, Chivu, Maxwell; Figo, Dacourt, Cambiasso, Stankovic; Ibrahimovic, Hernán Crespo.
PSV Eindhoven: Gomes; Da Costa, Addo, Salcido, Alcides; Méndez, Simons, Afellay, Culina; Koevermans, Lazovic.
Sevilla FC: Palop; Alves, Boulahrouz, Escudé, Dragutinovic; Navas, Poulsen, Renato, Adriano; Koné o Kerzhakov y Kanouté.
Slavia de Praga: Vaniak, Drizdal, Suchy, Brabec, Latka; Krajic, Belaid, Tavares, Pudil; Senkerik y Vlcek.
Manchester United: Kuszczak; Brown, Ferdinand, Vidic, Evra; Ronaldo, Carrick, Scholes, Giggs; Rooney y Tévez.
Roma: Doni; Cicinho, Mexes, Juan, Tonetto; De Rossi, Aquilani, Giuly, Mancini, Perrotta; Totti. (s tim sto perota i aquilani nisu bas najbolji)
Stuttgart: Schäfer; Osorio, Tasci, Meira, Boka; Pardo; Hilbert; Khedira; Bastürk; Gómez y Cacau.
Barcelona: Valdés; Oleguer, Puyol, Milito, Abidal, Márquez Iniesta o Xavi, Deco, Messi, Ronaldinho y Henry.
Lyon: Vercoutre; Réveillčre, Squillaci, Anderson, Grosso; Toulalan, Juninho, Kallstrom; Keita o Ben Arfa, Benzema y Govou.
Glasgow Rangers: McGregor; Hutton, Cuellar, Weir, Papac; Whittaker, Thomson, Ferguson, Adam o Hemdani; McCulloch; Boyd.
eto bar nesto...
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Vidic ne igra nocas dok je Rio pod znakom pitanja.... Mislim da cu zaobici mecheve jer kvote su isuvise male da bi se nesto moglo napravit s manjim ulozima....
Last edited by BiTrAtE; 02-10-07 at 12:20.
Odakle ti to?
Hvala laciale svakako
A blacker,ja mislim da ce igrat obojica,da je to samo fora,i probaj makar sa 100 eura![]()
Sta mislite:
Lyon - Rangers 0-2
Stuttgart - Barcelona 2
Dynamo Kyiv - Sporting Lisbon 1
Manchester U. - AS Roma 3+
CSKA Moscow - Fenerbahce x
Inter Milan - PSV Eindhoven 2-3
Sevilla - Slavia Prague 1-1
Steaua Bucuresti - Arsenal 0-2
Još nisam vidio kvote ali bih igrao sljedeće:
Lyon-Rangers 1
Stuttgart-Barcelona 2
Inter-PSV 1
Sevilla-Slavia 1
Liverpool-Marseille 1
Werder-Olympiacos 1
ako bi to neko moga da mi izračuna bio bih zahvalan
na ove jadne kvote od lutrije ispada ti 7.31
http://www.lutrija.cg.yu/sportske%20.../78%20KOLO.pdf
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Je li moguce da su ovako male kvote u lutriju. U Bookmakers je Inter 1.45, Lion 1.45, Barselona 1.7, Sevilja 1.25, Liverpul 1.4 i Verder 1.5.
Najjace su u OLIMP na super bonus. Inter 1.4, Lion 1.5, Barsa 1.8, Sevilja 1.3, Liverpul 1.4 i Verder 1.5. Ja podjoh tamo da uplatim pa mi rekose da ne moze preko 10e, te ja podjoh u Bookmakers i uplatih, ali se onda sjetih da sam mogao rec u OLIMP, uplati mi onda dva tiketa po 10e, jel?No mi nije palo na pamet da moze tako debilno pravilo neko da uvede, jer ako cu 100e da uplatim reci cu da mi otkuca 10 tiketa po 10e i isti ***** jel...
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Imaju u programu da isti tiket ne može da se uplati nebrojeno puta. Ima li u Budvi đe Olimp???
evo dva dana sam napuštio lutriju tako da ne odgovoram za niske kvote
frče se kladionice od LŠ, pogotovo prva dva kola. vazda su minusi tako da se daju niže kvote...
Nema se sto igrat pf(zbog kvota)...Al eo odigrah ovo
Inter 1-1
Arsenal X-2
Lyon X-1
Barsa X-2
S 5e za 978e
Inter 1
Barsa 2
Lyon 1
Sevilja 1
S 30e za 148e
Arsenal 2-2
Inter X-1
Barsa 1-2
Man.Utd 2-X
S 1e za 3937e
E ako ne kixne neki favorit nocas,bice paraodoh da ih obidjem,da vidimo gdje to ne primaju uplate.
Ne mogu vjerovat da Lion gubi od Rendzersa kojeg je Zeta mogla da dobijeSreca pa ga makoh sa glavnog tiketa... Jos da ga oce ova Barsa dat, no kameno je to u pm
inter - psv 1
manchester - roma 1
lyon(mrtvi)- rangers 1
stutgart - barselona 2-3
sevilja - slavia p 3+
5€ za 55€ pa sto mi bog da![]()
Kako se gazde kladionice slade zbog lyona! 0:2
Ja to ne mogu da shvatim, i Zeta i Zvijezda su trebali da ih izbače, najgori fudbal koji sam ikad gledao! Kuda ide ovaj sveeeet![]()
Taj Lion je stvarno kanta jedna obicna, je li moguce da ih je ovako otresao Rendzers hahaha 0:3 brate ona ekipa mrtva... bruka
Ja sam prosao na jedan tiket ali me lion sprcao na strasan tiket na koji bi cekao liverpul i verder za 130e...
i ja da sam prosao lion sjutra bi cekao liverpul za isplatu! pi!
Ne kupujte kasete japanske grupe TDK.
Nista se ne cuje.
usra Lion sve zivo, ali zasluzeno su ih ovi dobili, skroz su jalovo odigrali.
There are currently 96 users browsing this thread. (0 members and 96 guests)
Bookmarks