Page 113 of 225 FirstFirst ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... LastLast
Results 2,801 to 2,825 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam koji je tvoj pojam za svijet jos nidje ne cuh da englezi pljuju na london, spanci na madrid ili talijani na rim zbog timova koji su iz tih gradova, tako da je bolje da si mozda rekao na balkanu. No kompleksi su cudo, shvatam ja sebe ste ubijedili da ste vi gradska djeca ali mnogi od vas jos nikako da ubijede babe i djedove da ste prerasli mlijeko i da treba da micete kravu iz garaze itd itd... ;-)
    Last edited by Chicha; 01-10-07 at 08:38.
    pun energije i volje za zivotom ali zasto... otom potom

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

@Chicha

A kako ti komentarises pjevanje kraj cetinja selo. . . . . . na utakmici CG-slo

Vidim da to nidje nisi pomenuo,pa me zanima tvoje misljenje.
    Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Chicha View Post
    Ne znam koji je tvoj pojam za svijet jos nidje ne cuh da englezi pljuju na london, spanci na madrid ili talijani na rim zbog timova koji su iz tih gradova, tako da je bolje da si mozda rekao na balkanu. No kompleksi su cudo, shvatam ja sebe ste ubijedili da ste vi gradska djeca ali mnogi od vas jos nikako da ubijede babe i djedove da ste prerasli mlijeko i da treba da micete kravu iz garaze itd itd... ;-)
    a ti si bio na te evropske meceve pa znas dal neka navijacka grupa vrijedja neki grad i slicno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa eto zadesio sam se na nekolika derbija pocev od davne 2001 u Rimu na derbiju Roma - Juventus pa eto tako nesto ne cuh DzoniS.

Kambodza isto ovako kao ovo sad komentarisem i to, jer to nisu niciji navijaci to su ... najblaze receno neprijatelji fudbala (nadam se da se slazes)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa eto zadesio sam se na nekolika derbija pocev od davne 2001 u Rimu na derbiju Roma - Juventus pa eto tako nesto ne cuh DzoniS.

Kambodza isto ovako kao ovo sad komentarisem i to, jer to nisu niciji navijaci to su ... najblaze receno neprijatelji fudbala (nadam se da se slazes)
    A Zecani ne pljuju po PG...nego samo pjevaju "Idem gradom jedem picu j**** cjelu Podgoricu"..a niksicani su to napisali kao transparent

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

To jesu navijaci,ne znam ciji su,ali cim su sa CT mogu da predpostavim za koga navijaju.E sad imaju li oni neki komplex ne znam,ali bice da imaju.

A ja koliko sam upucen,svi navijaci se vrijedjaju pa bilo to vrijedjanje same navijacke grupe,kluba ili grada nebitno.

Ps.
    Na prvom mjestu je vrijedjanje(provokacije) grupe
    Na drugom je vrijedjanje(provokacije) kluba za koji ta grupa navija
    Na trece mjesto je vrijedjanje(provokacije) grada.
    Prije svega ovog naravno ide podrska svom klubu.
    Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bunny Rabbit View Post
    Poslije sve price o mrznji prema Varvarima i Buducnosti u drugim gradovima, gadjanju krsima, kompleksima i td, slijedi "ajmo Cetinje napusi se nama *****ne" i "cetinje je selo nerazvijeno"
    I DIDI nije tacno da je Milo Jankovic razlog. To se pjevalo i prije no sto se covjek sa dobrom namjerom stravicno izglupirao.
    rekoj ne gledajte usko nego siroko, al ajde
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

jos nidje ne cuh da englezi pljuju na london, spanci na madrid ili talijani na rim zbog timova koji su iz tih gradova.
    Ajde evo primjera radi, u Engleskoj ima jedna pjesma na račun grada Liverpula:

In your northern slums
    You go down the dustbin for something to eat,
    you find a dead rat and you think its a treat,
    in your northern slums.

(gdje bi ovo "slum" označavalo ćumez, sirotinjsko predgrađe...)

Ili jedna ovako univerzalna:

If I had the wings of a sparrow
    If I had the arse of a crow
    I'd fly over ___ (ime grada, recimo Leeds ) tommorrow
    And shit on the bastards below
    Last edited by [kinetic]; 01-10-07 at 13:47.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Obavljen zrijeb sa naredno kolo kvalifikacija:

http://www.cafemontenegro.com/index....p=16&news=5133

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neki to vole usko

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post

In your northern slums
    in your northern slums.

Sto nas lijepim pjesmama ucis... Sram te bilo! Pih

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ada vi imate ljepse pjesme i tako vi ispadoste i sad u pravu iako nije bilo ni uvredljivih natpisa i parola niti je bilo djece koja bi vas provocirala vi ste to tako odradili i mislite da tako treba svaka cast, ali onda pada u vodu ona vasa cednost i naivnost kako vas uvijek neko prvi isprovocira i ne cudite se sto vas docekuju kako vas docekuju dje god da gostujete Samo tako i samo naprijed doci ce vrijeme kada ce vas ugoniti u torine... ups boxove

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

boze oko cega mi razglabamo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post

In your northern slums
    in your northern slums.

htio sam ovu prvu da postujem...
    Dakle,u engleskoj je ITEKAKO prisutno to vrijedjanje izmedju gradova,na socijalnoj,rasnoj etc etc osnovi! Tako da JUVENTINO... Eto,vidim navijash za juventus,malo se raspitaj kako navijaju drughi i provociraju li nekoga...

Uglavnom,ta pjesma je potekla iz zajebancije u busu 3,4LJUDA... kratko i jednostavno.
    I sad na svaku tekmu dolazite vi `anti varvaristi` i trazite rijech u pjesmama i vrijedjajte malogradjanstvo...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Prezadovoljan sam grupom, imacemo eventualno problema samo sa Etnikosom, mada nas je Shpandau lani iznenadio i izbacio! Shpanci su mi nepoznanica, ali mislim da sa njima, kao ni sa Voshom i slovencima necemo imat' problema.
    Ochekujem siguran prolaz.
    Novljani imaju jako teshku grupu, Posilipo sigurno (zbog domacinstva i lobija)
    ide dalje, a Eger se pakleno pojachao (Kish, Varga, Birosh). Ipak, Jadran za razliku od Posilipa i Egera (mislim da Monpelje, Koshice i Sabadelj nemaju shto da traze) ima veci fond igracha, ne bi bilo iznenadjenje ako prodju.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ficoole View Post
    htio sam ovu prvu da postujem...
    Dakle,u engleskoj je ITEKAKO prisutno to vrijedjanje izmedju gradova,na socijalnoj,rasnoj etc etc osnovi! Tako da JUVENTINO... Eto,vidim navijash za juventus,malo se raspitaj kako navijaju drughi i provociraju li nekoga...

Uglavnom,ta pjesma je potekla iz zajebancije u busu 3,4LJUDA... kratko i jednostavno.
    I sad na svaku tekmu dolazite vi `anti varvaristi` i trazite rijech u pjesmama i vrijedjajte malogradjanstvo...
    A $edi jadan!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo nemoj da mi kazes da je problem u gostoprimstvu ZETE.

Izvini, da li se ti sjecas utakmice ('Milose, ko mi udje na stadion ja pucam') Zeta - Buducnost, kada je ona sumanuta individua, dan uoci utakmice, donijela odluku da se 'varvarima' ulaznice naplacuju po 50 eura??

Mislim da se DIDI i ekipa sjecaju citave price...

Toliko... Uostalom, od onakvog se ne moze ocekivati razumnije i normalnije ponasanje...

Onda, sjetimo se samo pressa nakon prekinutog susreta Buducnost - Zeta (gol rukom), kada je JSO-vac par puta upotrijebio termine 'i oni meni ku.rac pokazuju' (za srednji prst, ne vjerujem da se iko latio prezentiranja polnog organa) i 'Dejo oce nama ku.rac da nabije'...

E, pri onoj individui, i Somi i Cika Garema su intelektualci i odmjerene licnosti - ali impresivna je cinjenica (kad budem imao vremena, odradicu studiju o tome) kako jedan takav neandertalac uspijeva svojom pricom pridobiti makar 60% ljudi koji prate domaci fudbal i koji iz susreta u susret, na utakmicama lokalnih ekipa protiv Buducnosti vole otpjevati 'Dejo narkoman', 'Dejo lopove', 'Jeb.o vas Dejo', a onda i 'Zeta, Zeta' (Niksic, Tuzi, Berane... njihovi smrdljivi timovi i one ogavne 'protivusluge' - sjetimo se malo polufinala kupa i sedmice uoci toga, njihovih namjestaljki i dilova, zbog kojih nam je fudbal tu gdje je - a tu bi odrednicu savrseno mogao dati Bozovic na svojim press-konferencijama... ali - nije tako - kriv je Dejo i Mugosa i Buducnost i Podgorica i 'varvari' i ko zna ko - ajde, batalite)

Pa se onda samo sjetimo njihove 'gradnje stadiona', kada su namjerno (a tada su svim novinarima domacih medija urednici iz straha cenzurisali tekstove!) igrali citavo proljece na stadionu Buducnosti... Eno, vidim, izgradise onu arenu u Golubovcima, napravise svojevrstan hram... Pih!

Pa, onda, kad su im kakvi 'varvari' bili krivi sto ih je u Podgorici dobio nekakav Siroki Brijeg... Pa - ovo zadnje - RASIZAM PROTIV ZECANA... Mislim - ko su oni? Aboridzini? Kakvi melezi??!

Stoga, nemojmo o gostoprimstvu i 'postenju', da vas zamolim... Toliko o toj strani Zete! Svaka cast njima za igre (mada se u direktnom duelu vidjelo ko je bolji), ali o njihovom 'cojstvu' i tom 'domacinstvu' - nemojmo... Ipak se ja odlicno sjecam velikog Radojice, kad su mu za neuspjehe bili krivi svi novinari (koje nije pustao na stadion), kad je prijetio kao da je ostao negdje po vukovarskim rusevinama, a ja vam kazem - evo, ima jos par kola, pa ce Buducnost ici u Zetu... E onda neka se jave cice i razni ljudi koji govore o 'gostoprimstvu' (da su 'varvari' zlatni - nijesu, ali takvih manifesta, kako rekose ovi iznad mene, ima svuda, na svim terenima)... Toliko...
    Last edited by M_O_D_E; 03-10-07 at 04:06.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Prezadovoljan sam grupom, imacemo eventualno problema samo sa Etnikosom, mada nas je Shpandau lani iznenadio i izbacio! Shpanci su mi nepoznanica, ali mislim da sa njima, kao ni sa Voshom i slovencima necemo imat' problema.
    Ochekujem siguran prolaz.
    Novljani imaju jako teshku grupu, Posilipo sigurno (zbog domacinstva i lobija)
    ide dalje, a Eger se pakleno pojachao (Kish, Varga, Birosh). Ipak, Jadran za razliku od Posilipa i Egera (mislim da Monpelje, Koshice i Sabadelj nemaju shto da traze) ima veci fond igracha, ne bi bilo iznenadjenje ako prodju.
    idete vi u Euroligu, pa neka ta prica...

Thanks Thanks Given 
    690
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Vala dabogda R.B bio pre$ednik FSCG!
    Boze se propalo
    Drzava ga je napravila,odbacila,ponovo zagrlila,u par vrlo opasnih situacija dobro iskoristila,neka se sad nosi shnjim.
    Kako godj,zalosno je i tragicno da zbog svega toga trpi Crnogorski fudbal,a kako ga drzava moze zastit,svi smo vidjeli.

Dok godj moze da se desi situacija da jedan pre$ednik kluba saopsti sefu gradske policije,da ako se postupi suprotno njegovoj volji slijedice kisha snajperskih metaka sa tavana,shupa itd ----odje fudbalske ljudske igre NEMA.
    Nezabiljezeno cak i u Peru-u,Venecueli i Uzbekistanu.
    Last edited by Sidewinder; 03-10-07 at 12:39.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Ao Jadran nije mogao gore proći
    Posilipo, računa se već na prvom mjestu, ako ništa ima bar prednost domaćeg terenea, a svi znamo kakav je jug Italije . Eger, tek juče čuh kakva pojačanaj imaju, a već sma ih bila otpisala.
    Kotorani, nadam se da nećete imati nikakvih problema u grupi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Vala dabogda R.B bio pre$ednik FSCG!
    Boze se propalo
    Drzava ga je napravila,odbacila,ponovo zagrlila,u par vrlo opasnih situacija dobro iskoristila,neka se sad nosi shnjim.
    Kako godj,zalosno je i tragicno da zbog svega toga trpi Crnogorski fudbal,a kako ga drzava moze zastit,svi smo vidjeli.

Dok godj moze da se desi situacija da jedan pre$ednik kluba saopsti sefu gradske policije,da ako se postupi suprotno njegovoj volji slijedice kisha snajperskih metaka sa tavana,shupa itd odje fudbalske ljudske igre NEMA.
    Nezabiljezeno cak i u Peru-u,Venecueli i Uzbekistanu.
    i ti bi isto radio da imas ledja jaka
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dok R. B. i ostale 'beton' ekipe sirom bivse Jugoslavije napreduju, neki idu u trinaest lijepih slova:

http://www.cafemontenegro.com/index.php?group=16&news=5352

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

M_O_D_E nesto si pobrkao. Kad sam pomenuo gostoprimstvo mislio sam na to kako je Cetinje docekalo igrace zete pred meceve lige sampiona a ne na zetino gostoprimstvo. Dalje od svih ovih uvreda koje si naveo na Cetinje niste culi niti jednu! Znaci ponavljam niti vas je ko provocirao niti sa natpisima docekivao a vi ste to vratili na vama svojstven nacin, sto znaci vasa prica kako se vi samo branite kad ste napadnuti pada u vodu nista drugo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by M_O_D_E View Post
    Dok R. B. i ostale 'beton' ekipe sirom bivse Jugoslavije napreduju, neki idu u trinaest lijepih slova:

http://www.cafemontenegro.com/index.php?group=16&news=5352
    sjajno, zaista. i tema i realizacija. i urgiraj kod pretpostavljenih da vec jednom uvedu komentare na txtove.
    What, no signature? No funny line? No catchy song lyric? F*ck you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by M_O_D_E View Post

http://www.cafemontenegro.com/index....p=16&news=5352
    Samo da Rajo & co ode iz Zete..i Zeta ce njihov stopama krenuti..

Page 113 of 225 FirstFirst ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)