A jesi vidio koliki je dvoznak u bookmakers?I pazi,nece ti svako to prihvatit,a i shto bash 1.800, stavi manje...U Lob ti je 1.53 a mislim da su u bookmakers najjachi dvoznaci,ja se zajebah tako proshle nedelje shto se jache ne pokrih na Real.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
A jesi vidio koliki je dvoznak u bookmakers?I pazi,nece ti svako to prihvatit,a i shto bash 1.800, stavi manje...U Lob ti je 1.53 a mislim da su u bookmakers najjachi dvoznaci,ja se zajebah tako proshle nedelje shto se jache ne pokrih na Real.
velika je muka na tebe, da Bog da se ja mucio tako, a ne kleo Djokaja i Koblenc ebeni.
totenhem i drug cheka za 1450e.... Mislim da je ka kuca to![]()
A gdje ti to odigra shto ti je kvota toliko visoka?Kod mene u Lob ne prelazi 80,hm...
mora se to pokrit,A.vila nije ni malo naivna...a i ti mechevi shto su ostavljeni za ponedeljak,jbg...
Ne vjerujem da ce te pustit u meridian da uplatis toliko.Oni moraju da zovu za 100? uplate,pa ako te puste sve nogama u guzicu.
Budućnost
Tottenham - Aston Villa 2.00 - 4.33
All the Tottenham strikers, Berbatov, R Keane, J Defoe and D Bent are available for this match, while Villa will be without their big man upfront, John Carew. The absence of Carew is quite a set back for Villa, at least in my opinion. He has only found the net one this season in a league game - last week vs Everton, but his physical presence is a constant nuisance to his opponents. S Maloney instead, maybe M Harewood?
M Jol and his Tottenham probably need to win this game, or should I say that coach Jol needs the 3 points. My guess is that the Tottenham offence will be too much for A Villa. Home win. (2.00)
Ja bi samo jedno 5 stotina na X![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
sa srećom![]()
Ne kupujte kasete japanske grupe TDK.
Nista se ne cuje.
E vala ako Totenhem nije jedinica ne znam što je onda!
Odigraću ga sa 50 e pa kud puklo da puklo
A inače da vi se požalim, bačio me usrani čelzi za 400e!
Po grada je bachio nocas...Znam 5 likova koji su stavljali 100-200e single...Inache stavih ga i ja na tiket a bio je mnogo dobar
Tampere 3+
Kalmar 1
Karsyiaka 3+
MTK 3+
Goteborg 1
Tottenhem 1
Nantes 0-2
s 20e za 1390e
robinson se usrao u utakmicu.. onakve dvije greske napraviti u ovakvoj ligi. pih
sanderfjord 3+
kalmar 1
goteborg 1
nordsyaelland 1x
academica 0-2
tottenhem 1 :mad:
Ajmo,zaboravite Totenhem,prichajte shto cemo sjutra...
mancester-roma 7+![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
hahahhaaaaj laciale daj nadji sastave timova,kralju
pukoh samo zbog tebe na 1 tiket juche,nema veze
![]()
Izgleda su skroz male kvote na favorite, u pm
Odigrace to Milan na X, vidjecete
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
E ako sad taj mrceni Celtic ne napravi nesto nikad nece.
Budućnost
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks