Jedan Kaka kosta koliko svi bolidi zajedno ukljucujuci i one za testiranje![]()
She is only here to annoy herself!
To je problem danasnjeg bolesnog svijeta,da likovi koji nemaju gram mozga i skole ali imaju talenta za fudbal imaju tolike plate,u tome je i problem danasnjeg svijeta ako se zna i podatak da prosjecna africka porodica potrosi nedeljno 1 dolar!Mozda je nekome smijesno ali je mene za plakat!!!
Dobar je Rosberg,ima taj shampionski gen.
Mogu ti rec bas golmanima je potrebno najvise koncentracijeI iskljucujuci Valdesa ne mogu se sjetit nekog za koga mogu rec da je ispodprosjecno telegentan
![]()
She is only here to annoy herself!
a sta mislite o 'okejasima vs. F1? A tek krikeeet!
(nečitko)
ne teba generalizovat to....u svakom žitu ima kukolja
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
nije valjda tacno da alonso ide u ferrari kako pise u vijesti
pi nece valjda
Ja sam tu vijest pročitao juče na sajtu RAI-ja. Navodno su, pojedini, dobro obaviješteni britanski novinari došli do tih informacija.
Ko zna? Mislim da je to teško izvodljivo, mada nije nemoguće! Mislim da se Kimi Raikkonen uopšte ne bi sjekirao da mu u tim dođe Alonso, iako su neki novinari (posebno italijanski) bili teatralni u svojim pisanjima na tu temu tokom prošle zime...
Što se tima Ferrari tiče (mislim na rukovodstvo) tu je već drugi problem. Sa Fernandom bi dobili VOZAČA-EKSPERTA za razvoj bolida (ove godine im je to, realno, pomalo nedostajalo), ali bi se Ferrari poslije više od 20-tak godina našao u sitaciji da "miri" dva asa, a posljednja dva takva slučaja su tim koštala dvije titule prvaka (početkom 80-tih godina). Prvo je bio problematičan odnos Villeneuve-Pironi, a nakon toga Tambay-Alboreto!! Doduše, tada Ferrari nije imao stručnjaka za HR - Jaena Todta. :eek:
N'o vidjet' ćemo šta nam donosi sjutra...
TRLA BABA LAN DA JOJ PRODJE DAN!!!ALONSO U FERRARi,YES HOW NO !!!PUSTITE TE LOVACKE PRICE!
a kimi nazad u mclaren.
![]()
Pretpostavka je da će Todt da se makne sa "zidića". Ipak, on je predsjednik Odbora direktora Ferrarija, i čisto sumnjam da će da se odrekne takvog položaja!?
Mislim, i da mu je vrijeme da se skrasi na nekoj od rukovodećih funkcija. On je prvo bi suvozač u reliju (i to dosta uspješan, 4 pobjede) i to facama tipa: Mikkola, Warmbold, Frequelin itd. Onda je ostao u Peugeotu, pa bio glavni za projekat u takmičenju prototipova tj. WSPC šampionatu, a nakon toga je usljedio Ferrari...
Mislim, da će on u fotelju, a Ross Brawn će da "vaskrsne" i preuzme konce unutar tima. Doduše, Todt će biti dovoljno blizu da im svojim iskustvom i menadžerskim vještinama pomogne kad' god zaškripi! Normalno, sve ovo pod uslovom da vidimo dinamični duo Alonso-Raikkonen u istom timu!!![]()
ni alonsu nebi oprostio da pređe u ferrari....a i ako se to desi valjalo bi rosberg u mclaren.tako dva najbolja vozača protiv dva najtalentovanija
Oh yeeees!! :joint:
To bi, stvarno, bilo sjajno za gledati, ali samo pod uslovom da imaju iste ili bar' približno iste materijale i u jednom i u drugom timu. mada sam strašno skeptičan po tom pitanju...
Pričam hipotetički:
McLaren-Mercedes (Hamilton-Rosberg), nedostatak "pravog" vozača za razvoj bolida bi bio evidentan :mad: (posebno ako im ode i Pedro)!! + Potencijalno smanjenje troškova za 2008. godinu, zbog kazne, ali i novih koje će sigurno doći preko redovnih sudova... :mad:
Ferrari (Alonso-Raikkonen), potencijalni problem "rogova u vreći" :mad: , iako je to (po meni) čista novinarska špekulacija. + Odličan vozač (vozači) za razvoj bolida i pojačan budžet za narednu sezonu(iako Mosley kuka i moli da se troškovi smanje...)
pa i ja sumljm u takav ishod stvari
Ja bih najvishe volio Rosberga u ferrari,chini mi se da momak mozhe dosta.Sto se tiche tekuce sezone,Ferrari ce da dominira na svakoj trci do kraja.Ako ne bude tako prestajem da pratim f1.
"sumnjati",a ne "sumljati"
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks