jaooooj
ne mlatite vishe da vas zamolim
Crna Gora se nikad nije obrukala pa nece ni na OI
![]()
jaooooj
ne mlatite vishe da vas zamolim
Crna Gora se nikad nije obrukala pa nece ni na OI
![]()
Lupash, sjeti se koliko je kotorana bilo na trgu na "Plavo-bijelu" noc, kad se slavila titula Primorca. Tuga, ti i ja. Nisam bio, bili su svi moji, pa znam.
Zashto ne bi dochekao skijasha koji izbori OI vizu?
Nashem narodu nikad udovoljit, a svi su prepametni, ljudima je ispod ponosa da se ustanu i aplaudiraju nekome ko to zasluzi.
A ovi momci su to zasluzili.
P r i m o r a c
Tacno sam znao da ce ti prvi post bit ovdje
inace kad ce FK buducnost u AD da se transformise zna li se?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Pa, ako ga izbrisu - i potonji
Pojma nemam, zavisi sve od toga sto ce sve biti u vlasnistvu tog AD![]()
Vecina ljudi je zla
Ovih su dana kao poceli ozbiljno da rade na tome...
Inace, u posljednje vrijeme iz usta igraca i trenera Buducnosti izlaze cudne rijeci... Po njima, za lose rezultate nijesu krivi ONI (ili samo oni), vec kakve vise sile i magije... Tako je Sasa Petrovic poslije utakmice u Petrovcu izjavio 'izgleda da smo ukleti', a vec par dana, Ciro Raicevic nasao je sinonim za neuspjeh - 'prokletstvo gostujuceg terena'...
Preksjutra ce dobiti tu Mladost crnu, a onda opet ima da strijepimo... Valjda se u 8. kolu igra protiv Lovcena u gostima, a oni bas umiju da zapnu kod kuce... Sa druge strane, nasi u gostima, hvala Bogu, ne zapinju mnogo, a jos sad, kad su nabijedjeni da ih je neko prokleo - mozda ne budu ni putovali na gostovanja...
jedino nam ostaje da kontaktiramo sa Buksovcima da gostuju igraci u umisiji petkom i da pozovu neku vidovitu zenu i da im kaze u cemu je problem
M_O_D_E a akd se vec kreces u tim krugovima, do kad ce ovi momcovi u ostavci bit u klub zna li se? Sto su podnijeli osatvke a jos tamo sjede?:-)
Da gledaju licne uspjehe? I Maestralne poduhvate?
Ah sad ce im bit sudije krive, i Mugi sto ih ne pomaze kao Kuljaca Mogern itd itd :-)
Mislim poslije crne magije i svega toga.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Valjda je Lacio zaposlio nekog egzorcistu da im istjeruje djavole pred utakmicu i debelo ga placaju. Buducnost moze ustedjeti jer je lako naci ko bi im dzabe dao toljagom po pr...
A, hercules, znas ti pricu nasih igraca - svi vec imaju angazmane... U sustini, znam da je mnogo onih koji jedva cekaju da odu iz Buducnosti, i da ce mnogi to uciniti na polusezoni... Mada, iskreno - ako ovako nastave, ne znam ko ce ih to uzeti...
bonja samo nastavi sa provokacijam opet pa ces odmarat na godinu!
i molim te nemoj posle da se zalis i molis drugove da ti maknu ban, i nemoj ni da se trudis da odgovaras na ovaj post, posto sam ja bio i vise nego korektan kad si ti u pitanju bio a to nisi ispostovao ni jednom od sad cemo ovako!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Primorac i Jadran sve utakmice dobili na prvim kvalifikacionim turnirima za LS.
P r i m o r a c
Evo pitanja za DIDI eventualno kefalo. Kako komentarisete skandiranje na utakmicu Lovcen- Buducnost jesu li i ono navijacke pjesmice ili je "varvare" opet neko ispovocirao?![]()
pun energije i volje za zivotom ali zasto... otom potom
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
:lolblue::lolblue::lolblue:
Sta drugo da ti kazem isprovocirao ih je sto je pokusao da ih zamoli da ne vrijedjaju GRAD CETINJE![]()
Ipak treba da se debelo zamislite o vasim postupcima i "navijanju" jer ono se ne moze nazvati navijanjem niti bodrenjem svoga tima![]()
jednog dana ces shvatiti da ono nije bilo vrijedjanje nego nesto drugo![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
MA HAJDEEEEEEE!!! Bice da su se djeca malo zanijela ili ne znaju ko je sa kraja 80 isaaaa u zaepe na koerzo. Strasno ali bas strasno kako vi odma nadjete izgovor za svoja (ne)djela :trashcom:
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Nema odje nista licno to rikanje se odnosilo na Grad i..., ali nebitno to je samo jasna slika o vama kao "navijackoj grupi" koja sa svim ima veze sem sa navijanjem i podrske svom klubu, ali onda i ne treba da se cudite zasto nidje niste dobrodosli i sto vas docekuju na noz jel tako? Ozbiljna navijacka grupa bi se ogradila od ovakve malogradjanstine![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Pa pokusaj da objasnis neobjasnjivo. Samo nemoj da mi kazes da je problem u gostoprimstvu ZETE. Vjerovatno ni vas niko ne bi odbio jel tako?
Poslije sve price o mrznji prema Varvarima i Buducnosti u drugim gradovima, gadjanju krsima, kompleksima i td, slijedi "ajmo Cetinje napusi se nama *****ne" i "cetinje je selo nerazvijeno"
I DIDI nije tacno da je Milo Jankovic razlog. To se pjevalo i prije no sto se covjek sa dobrom namjerom stravicno izglupirao.
ko zna - zna, a ko neće da zna neće ni da čuje
Chicha, to su obične navijačke provokacije, koje praktikuju na čitavom svijetu.
Da Lovćen ima navijače, oni bi bili sa druge strane "stadiona", i vjerovatno bi se čulo "kraj Cetinja selo malo, Titograd se vazda zvalo"... Ovako, njihova kreativnost je završila skandiranjem "cigani, cigani"
Tako su Varvari po ko zna koji put promijenili svoj identitet: u Beranama smo šiptari, u Golubovcima - ustaše, a na Cetinju - cigani.
Ali Milo mirotvorac koji dolazi sa pričom: "nema potrebe da se Cetinje i Podgorica danas tuČu" ... kakva reklama![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks