View Poll Results: Ko dobija vecerasnji derbi izmedju Partizana i Crvene Zvezde

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Partizan

1 9.09%
  • Crvena Zvezda

2 18.18%
  • Nerijeseno

8 72.73%
Page 55 of 353 FirstFirst ... 54551525354555657585965105155 ... LastLast
Results 1,351 to 1,375 of 8824

Thread: Srpska reprezentacija i klubovi - fudbal, kosarka, i sve ostalo:)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bravo Zvezdo
    Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

lenox,zasta bravo?ja jesam navijac zvezde,ali igra nije bila nikakva.mada i pored takve nikakve igre smo imali jos neke sanse za go(iako je go cist kiks golmana).igra i dalje spora,bezidejna,a posebno sam razocaran kosanovicem.pa koje je on jaje od trenera(a najgore je sto su isti takvi i svi ostali nasi treneri).igramo konstantno sa jednim spicem,i to cak i u raspaloj domacoj ligi,gde se svi brane protiv zvezde.protiv groklina,koji je jacine slabijeg srpskog prvoligasa(onog koji ipak ne ispada iz lige),mi igramo kao 4-2-3-1,pri cemu eto jedan od tih ofanzivnih je basta,inace izvorno bek,drugi je milijas,koji je vise defanzivni vezni nego ofanzivni,i jedino salas koji je ofanzivan.a na poluvremenu vadi salasa i ubacuje stopera,stavlja ga na desnog beka,a drugi bek ide na ofanzivnog veznog.iskreno zao mi je zbog kosanovica sto ovu utakmicu nismo izgubili.ja da sam predsednik zvezde posle ovakve utakmice bi dao otkaz treneru.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Steta za volej Barkosa, stativu Milijasa...mada su i Poljaci imali svoje sanse. Rezultat je najbitnije, valjda dodje i igra do pocetka takmicenja u grupi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kutuzov View Post
    Iz citave ove konfuzije ce se izroditi jedna dvojka u Poljskoj ;-)...
    Ne citiram sebe, ali sam sad morao :-)...

Zvezdi je najbitnije da je pobijedila, a koliko je dobro igrala valjda je svima jasno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NesaBG View Post
    lenox,zasta bravo?ja jesam navijac zvezde,ali igra nije bila nikakva.mada i pored takve nikakve igre smo imali jos neke sanse za go(iako je go cist kiks golmana).igra i dalje spora,bezidejna,a posebno sam razocaran kosanovicem.pa koje je on jaje od trenera(a najgore je sto su isti takvi i svi ostali nasi treneri).igramo konstantno sa jednim spicem,i to cak i u raspaloj domacoj ligi,gde se svi brane protiv zvezde.protiv groklina,koji je jacine slabijeg srpskog prvoligasa(onog koji ipak ne ispada iz lige),mi igramo kao 4-2-3-1,pri cemu eto jedan od tih ofanzivnih je basta,inace izvorno bek,drugi je milijas,koji je vise defanzivni vezni nego ofanzivni,i jedino salas koji je ofanzivan.a na poluvremenu vadi salasa i ubacuje stopera,stavlja ga na desnog beka,a drugi bek ide na ofanzivnog veznog.iskreno zao mi je zbog kosanovica sto ovu utakmicu nismo izgubili.ja da sam predsednik zvezde posle ovakve utakmice bi dao otkaz treneru.
    a ko bi da ti igra u napad?nisu igrali ni burza,ni jestrovic,a ni koroman koji je dosta ofanzivan?vidje li klupe?ja ne znam sta oces?jedino da je igro od pocetka i djordjevic,koji je inace ruku na srce zreo al za jedinstvo iz uba...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

karaca,ajde u spicu stvarno nismo imali koga,osim djordjevica(sto je piksijeva krivica sto je prodao i purovica i djokica,iako generalno do sada sam zadovoljan piksijevim radom),ali da na poluvremenu vadi ofanzivnog veznog(fakticki je veci deo karijere igrao kao spic) i ubacuje stopera koga stavlja na beka,a beka pomera na ofanzivnog veznog(uz bastu koji je takodje igrao ofanzivnog veznog),uz naravno dva zadnja vezna.pa jel moglo defanzivnije?moglo je da umesto barkosa ubaci jos jednog stopera.
    kosanu zameram sto i u prvoj ligi igra sa jednim spicem,sto nam ocigledno ne ide(za ovu utakmicu mu ne zameram na jednom spicu),ali ovolika defanziva protiv tima na nivou naseg prosecnog prvoligasa je neoprostiva.zbog takve defanzivne taktike smo u glazgovu primili go i ispali,jer smo igrai bez spica i nije bilo nikog na njihovoj polovini da primi loptu i da je malo zadrzimo,nego su oni imali konstantno loptu,mi je oduzmemo,sutnemo napred,tamo nema naseg igraca,oni uzmu i ajde ponovo.i tako su nam za 10 min(od nekog 80-og min smo igrali bez spica) dali go.pa pazi ja tada sedim kod ortaka i gledam utakmicu,on kod izmene djordjevica mi kaze,ako ne ubaci odmah barkosa umesto nekoga primicemo go do kraja,i to se i desilo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Čukarički – OFK Beograd 0:2 (0:1)
    Novaković 22’, Veselinović 90’

Napredak – Banat 0:2 (0:1)
    Branković 2’, Mikić 77’

Mladost Lučani – Partizan 1:4 (1:1)
    Jeremić 45’ – Dijara 34’, 64’ Lazevski 54’, Stjepanović 90’

Smederevo – Borac 0:1 (0:0)
    Dmitrović 67’ (pen)

Nedelja, 23. septembar:
    16:00h Hajduk Kula - Bežanija
    19:00h Crvena zvezda - Vojvodina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neso nisam ni ja za neku defanzivnu igru,al brate kakva je nama klupa jesi ti to vidio?ja nisam znao pola igraca...pa kad je piksi klosar ko i svi pa uvijek porda najbolje igrace...kao mora klub da prezivi...nisi mogo ni u glazgovu da ocekujes da se otvorimo i da se nadigravamo s njima kad je nama glavni cilj bio da ne primimo go...jbg primismo ga i sto cemo sad...meni je najvise krivo sto smo doveli 5 stranaca i svi su kurtoni...bolje da smo doveli 2 a da valjaju...po meni partizan je mnogo bolje kupovo...ovaj barkos nece dat nikad go...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ajmo VOJVODINA!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rasprodaja ugleda na Marakani, ubaci se lopta na 100 jada u gol, a onda trener vadi sve sto moze da postigne jos koji pogodak i cuva rezultat, bruka i sramota.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

karaca,evo upravo o ovome i pricam,prvo igramo konstantno sa jednim spicem(drugi ne ulazi da nam umre majka),a sansi nigde,a kamoli golova.onda povedemo,a kosan vadi jestrovica i ubacuje andjelkovica,tako sa koromanom kao spicem(jednim i jedinim naravno),igramo 12 min,i onda umesto koromana ulazi bar pravi spic,tj barkos,ali znaci ponovo se branimo,i zatvaravmo se,imamo previse odbrambenih igraca u timu,i zato smo i primili gol.a korac je imao stopostotnu sansu za pobedu.zvezda fakticki celu utakmicu nije imala ni jednu stopostotnu sansu,a kosan je u velikoj meri zadovoljan igrom.drago mi je sto nismo dobili,jer to apsolutno ne zasluzujemo.dok god igramo samo sa jednim spicom,i sa ovoliko defanzivnih igraca(i u veznom redu) ja nemam nameru da se nerviram zbog zvezdinih losih rezultata,cak sta vise mislim da apsolutno to i zasluzujemo.
    Last edited by NesaBG; 24-09-07 at 16:49.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cujes ovoga NAVIJACA...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Crvena Zvezda - Vojvodina 1:1 (0:0)
    57' [1 - 0] N. Milijas
    87' [1 - 1] G. Kacar

Tragedije od Zvezde...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo nastavite cigani ovako...hahahahahahahahahhahahahaha
    bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kosanovic rece da su odigrali najbolje do sada, ali da su nesretno (greskom odbrane) primili gol. Jos kaze da je Zvezda u uzlazu forme i da je zadovoljan...
    Ja ne znam o kojoj je utakmici pricao, jer zvezda protiv Vojvodine nije uopste igrala dobro. Puno je grijesila i sakata je u napadu. Jeste bila bolja i mozda zasluzila pobjedu, ali daleko je to od dobre igre. U subotu derbi! Bice dobar ispit za nju... Tu ne treba motivisati igrace...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Djurovski(koliko god znao ili ne) je bio Capello za Kosanovica. Kosanovic je svoje trenerske kvalitete "dobro" prikazao jos u revans utakmici sa Rendzersom.
    "PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kosanovic je pijana budala, najgori trener koji je ikad vodio Zvezdu. Meni je sve jasno kuda ovo vodi posle onakvog bukvalnog izbacivanja trenerske i igracke legende, cuvenog princa sa Neretve, Dusana Bajevica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da je on ostao ne bi ni stigli do Rangersa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne zezaj, ovaj ne zna dje udara, kome god da damo gol on izvlaci ono malo napadaca sto imamo da to brani, bruka i sramota.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odlicno je kreno bajevic u proljecnem djelu...ne zajebavaj...otiso je ko neka djevojcica...cjenim ga ko trenera,al u zvezdi nije mnogo pokazo...slavoljub muslin jedan je slavoljub muslin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tacno je da je Muslin bio ubjedljivo najbolji, ali sjeti se kako su Bajevica prakticno istjerali. Kad je dolazio Pixi mu je obecao mnogo jaci tim, kasnije sve rasprodao i prevario ga.
    Definitivno je Kosanovic najgore moguce resenje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sjutra u 15.30 na Sport Klubu prenos meca Teleoptik-Zvezda u Kupu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Partizan II - Zvezda...
    x-1 ;-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koliko god mi se kosan ne svidja(a ne svidja mi se,i upamtio sam ga po izjavi iz prvog mandata u zvezdi posle utakmice sa obilicem koju smo izgubili cini mi se 4-3,kad je rekao dobro smo igrali,osim ove 4 greske kad smo primili golove) siguran sam da je on bolje resenje od djurovskog.jer onaj djurovski nista ne zna.inace vladan lukic je mom ortaku(koji je sudija) rekao kad je djurovski postavljan za trenera zvezde,da on nikada nije video goreg trenera.e sada ja nisam znao dal je mozda rec o nekom njihovom medjusobnom sukobu,ili prosto on stvarno to misli(a mozda je i jedno i drugo u pitanju),ali kako je prolazilo vreme video sam da lukic uopste nije daleko od istine.a izmedju ostalog veliki problem kod kosana je i sto forsira potpuno isti sistem koji je uveo djurovski,sa jednim spicem(bajevic i svi pre su igrali sa dva spica) i sa 2 zadnja vezna(a nekada i vise).

inace trenutno se igraju evropska prvenstva za zene u kosarci i odbojci.u odbojci stiglo se do druge faze,srbija je u prvom kolu izgubila od autsajdera slovacke,ali pobedama protiv belgije i holandije(pobednica gran prija) uspela da prenese sva 4 boda dalje i da fakticki izbrise taj poraz.u provom kolu druge faze izgubili smo ubedljivo 3-0 protiv prvaka evrope sa zadnja dva prvenstva poljske.cekaju nas jos dva meca sa laksim protivnicima-ceskom i bugarskom,i ako pobedimo obe ucicemo u polufinale(ako poljska ocekivano dobije holandiju,a ako izgube onda se komplikuje i pravi se krug sa 3 ekipe).sto se tice kosarke odigrana su tek dva kola,dobili smo u prvom hrvatsku ubedljivo 18 razlike(posle dosta promenljive igre),a izgubili 3 od spanije,koja je jedna od favorita prvenstva.videcemo kako ce se stvari razvijati
    Last edited by NesaBG; 26-09-07 at 13:38.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gdje se mogu vidjeti uzivo rezultati kupa Srbije? Jesu li u toku utakmice?

Page 55 of 353 FirstFirst ... 54551525354555657585965105155 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)