Ol` mi rec` kakva ti je ovo privremena tetovazha!? da te ne qnem u nerodjenu djecu !?
Go sam ti do pasa, tako ces me prepoznat
Ol` mi rec` kakva ti je ovo privremena tetovazha!? da te ne qnem u nerodjenu djecu !?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Jesi li ovo ti????A kako mi sljastis...Izlgedas mi kao da si neku muku skinuo s vrata (kucnih) :devil:
skinuo skinuo..
lakshi sam 15kg (bez odlaska u WC) od juche :PPP
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ajde naprijed ne ozuvaj se...Izvini sto je malo nered, sad ce to ova mala pospremit...Sto pije bratic moj?
OVo sa Avatara,prespoj me.. xD
i slabi su vam ovi flavoured conds.. ;//
~
Da necemo zvat onu gospodju da dodje?
zovi valla ako ti`e merak..
a ja odoh da odmorim malo,mozhda naletim..
ddrzh`ne`daj`se !!
~
Ajde, braticu.Samo lagano...
imal kakvoga rahat lokuma , pa mi cukar nesto na zoru
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
moga bi nejko po burjek kupit![]()
i ja bi jeddnom bureku presudio..
~
Pomaga Bog.Ima li koga odje?Anyone???
eh neznam, gdje drugo,pa onda cu ovdje,da pozdravim pravila na forumu,koja su jako nedostajala,ajd da nazdravimo, po jednu u to ime![]()
Vratio sam se iz Ljubljane, dosta mi ga je bilo.Makse.Najljepse je doma.
U to ime, castim pice.
Sto pijes?
Oli mene picem ponudit ?
~
Ti uzmi ako nisi bolestan sto...Ja sam rekao pice za sve.Ako ti ne racunas sebe u sve onda...
Sto ces popit, brate?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks