Almost Famous (2000)
http://www.imdb.com/title/tt0181875/
Film koji trazim odgledao sam minimum 5 puta. I opet ne mgou da se sjetim naziva filma niti uloga u njemu.
Mali ej reporter i pise honorarno za magazin Rollingstones o nekom rok bendu. Americki je film naravno. Sjecam se jedino scene dje frontmen benda pod uticajem droga skace sa kuce u bazen, prije toga povikavsi 'I am the golden god'. Ilit ako nesto
Nema trika da s esjetim kkoji je film u pitanju, a trazenjem nista nisam nasao.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Almost Famous (2000)
http://www.imdb.com/title/tt0181875/
to je taj film!
Sad sam se sjetio i naziva. ZNam da su on i 'Ameican beauty' bila dva filma koja sam odgledao u relativno kratkom vremensko periodu jedan za drugim. I da su me i jedan i drugi odusevili.
bjehu to dani celerona i televizije.
Za'valjujem majstore![]()
Have a parachute.
nema na cemu
kaze se: nema na kome![]()
Have a parachute.
Ah, evo filma...
Radnja se odvija u šezdesetim godinama. Porodica (tj. muž i žena) strahuju od nuklearnog rata i prave atomsko sklonište u dvorištu kuće. Nakon neke lažne uzbune , oni , vjerujući da se radi o početku WW3, silaze u njega i, prije nego zaključaju vrata, podešavaju tajmer na 20 godina. Naravno, kada izađu u 1980-te godine, ne znaju da rata nije ni bilo. NJihov tek odrtasli sin upoznaje neku djevojku koja se polako zaljubljuje u njega (jer je on za 20 godina u skloništu naučio gotovo sve što se može naučiti). I tako... razvija se romansa i... Sjeca li se neko imena filma? :-)
...
Blast from the past
http://www.imdb.com/title/tt0124298/
Bingo! To je taj film!
Hvala!
...
np
deset mutavih karaktera
Œ Ř ż Ħ ش ۩ ₪ ◙ שּׂOriginally Posted by robi
Have a parachute.
francuski film. Ona je zena oficira i konstantno ga vara, a on joj prasta![]()
Nada poda me separar da amor de deux
samo sliku kada bi okacio super bi bilo![]()
naucnovantasticni je film.ljudi vrshe vjestacku oplodnju kako bi im djeca bila ziva i zdrav,uz pomoc dnk kontrole,al u to vrijeme rodi se jedno djete,glavni lik,normalnom oplodnjom tacnije iz ljubavi roditelja.e sad on ima brata koji je savrshen i shiba ga u svemu pocev od sporta do posla.ovaj glavni lik pokusava da ode na mjesec ili neku drugu planetu,ali posto nije savrsen ne moze,i sad on tu nesto muva ne bi li kako posao,na kraju i nekako podje,jer koliko se sjecam dadne bratovu krv na analizu.ima i neka scena gdje se on i brat trkaju u rijeci..........
valjda bude dovoljno?
eeeeejj,gdje je taj svrljig?
^ GATTACA... Ethan Hawke, Uma Thurman, Jude Law... jedan od mojih omiljenih filmova.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Last edited by Emp; 17-09-07 at 13:30. Reason: eo kapetan foker bio brzi;)
Dobar Dobar,ima Da Ga Danas Ponovo Trazim Djegod
eeeeejj,gdje je taj svrljig?
Stariji je film ili serija. Sve se vrti oko neke djece(ona su odrasla u seriji) koja su posledica nekih eksperimenata. Imaju neke posebne moci kao citanje misli i sl. "nesto poput serije Heroes".
Spominje se nesto kao U2 ili samo U nisam siguran davno je bilo.
Hvala
Last edited by konte2909; 31-10-07 at 13:48.
ok momci....tj filmofili
treba mi ime filma u kojem Anthony Hopkins moze da kontrolishe um poslije neke nescrece koju je imao. jedna od scena je kada se zabulji u avion kroz prozor i avion explodira...strashan film
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks