Page 260 of 652 FirstFirst ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... LastLast
Results 6,476 to 6,500 of 16299

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    122
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    14 Posts

sumaher je legenda, onaj klip je zbilja dobar i pokazuje da mu titule nijesu bas lako dolazile, svaka trka na zivot i smrt...samo ne shvatam kakve veze ima sena s tim.
    interesantno je da jos ima pacenika koji se nijesu pomirili s tim da je covjek osvojio najvise titula, ako ne mozes da izdrzis gledaj odbojku ili badminton, tamo nema mnogo svadja i, sto je najvaznije, nema sumahera da te nervira svojim nepostenim i odvratnim gestovima...

Thanks Thanks Given 
    6,709
    Thanks Thanks Received 
    6,403
    Thanked in
    2,689 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina
    A inače sad voliš Alonsa nakon ovakve prljave prepiske? Divan i nadasve pošten čovjek
    haha, moja greska (jopet). Dodajte u tekstu "zamrzio bih covjeka (kimija) bez potrebe"

Mislio sam na Kimija ne na Alonsa.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Ehh zasto sam znao da ce prica na ovo da se svodi :roll::roll:
    Ali dobro nema veze, nije McLaren kriv nista.
    Cekamo trku u 14h.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Potpuna je laz da ja skrecem sa teme i da nemam dalje argumenata,nego sam juce kopao po youtube i naletio na klip i naravno postavio ga,to je sve!

Hercules,da bi znao vise o f1 od mene moras malo da citas vise,a ne da se baziras na price Nebojse Sofranca i Studia Sport 2,svatas.O ucjeni Alonsa je glupo pricat,jer je nije ni bilo,nego je obavijestio Rona da ce e-mailovi izac na vidjelo,i onda je denis prijavio,NEMOJTE DA IZMISLJATE I OBRCETE PRICE,to je stil Gazzette dello sporte,na koju se pozivaju i nasi mediji jer su nam zabarcine najblizi,a znamo odlicno kakvi su italijani spletkarosi i muckarosi.

Zasto bi Alonso ucjenjivao Denisa?Ajde kazite,razlog!

I sad najvaznije,kazna!Znaci,za najelitniju gradjevinu u 2006,tj. fabriku novu u Wokingu potroseno je 600$ mil. i mclaren nema nikakvih ni dugova ni kredita,i taj iznos se cak nije ni osjetio na tim,jer vidimo da gaze sampionski ka tituli.

Da bi neko bio legenda,mora da bude prvo covjek pa onda ostalo,ne znam da li se moze reci za Schumachera da je covjek,znam da za Senu i Hakkinena moze!

p.s.Po izvjestaju FIA su krivi,ali samo da znate,SVI DOKAZI MOGU DA SE NAMJESTE,nista vise!

Pogledajte sliku,po novinarima,ucjena je bila na vn madjarske,a ovo je na monci,znaci da li bi se ron ovako veselio pobjedi covjeka koji ga je ucijenio!!!

Last edited by apple_mac; 16-09-07 at 11:14.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svake godine se bolid radi po istom konceptu,znachi svaki bolid je u sushtini isti,a konstruktori znaju kod kojih djelova smiju da rade prepravke i do koje mjere.Timovi iz nedjelje u nedjelju imaju inovacije na bolidu,jer podeshavaju bolid onako kako ih koja staza uslovi.Ako Ferrari dominira na jednoj stazi nekoliko godina i ima naprednija rjeshenja za tu trku nego Mclaren,mislish li da Ron Denis ne bi iskoristio dokumenta sa tim podeshavanjima,a svjestan je da idejno rjeshenje ferraria,npr,donosi vecu brzinu na pravcu?

Jesi li svjestan kakve su restrikcije prisutne u timovima kad motor bolida ne smije da se slika,a ne da imash skicirano sve,ko sto je Mclaren imo?
    Ukradena tehnologija,eto shta je.
    Last edited by Zodiac; 16-09-07 at 12:17.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nek mu je laka crna zemlja,ali imo je i Senna ispada,nego nesto slabo cheprkate po internetu.

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

apple mac ja ne slusam studio spor tni Sofranca. Ovo sto sam citao je objavljeno na bbc koja je gle cuda britanska novinska agencija. Ali dobro.
    Formulu 1 poznajem mnogo bolje od tebe. A koliko je ti poznajes, govori tvoja konstatacija da se za Senu moze rec da je bio covjek :roll:
    Necu ti nista pricat, nego ceprkaj malo po netu i nadji klipove kako se recimo ponasao prema kolegama iz tima na stazi. Samo to potrazi dalje ne moras!

Posto vidim da se u ekonomiju ne razumijes ni malo nema svrhe da ti objasnajvam sto znaci ova kazna i presuda.
    Tj ne znam kako jos da ti pojasnim osim da ti crtam, a to nemam namjeru stvarno.
    Uostalom vidjeces i sam.

Samo cu ti anvest jedan primjer. Newcastle je ispao od Partizana u 3 kolu kvalifikacija za Ligu Sampiona. Nadji na net kolike su gubitke zbog toga imali.
    A onda dedukcijom vidji kako ce proc McLaren.

E da ovo je sve Ferrari smislio, podmetnuo je sve dokaze, jer su imali najbrzi bolid na startu sezone, i u Spaniji recimo pola sekunde po krugu brzi od McLarena pa su htjeli da sve ovo ucine zanimljvim i uniste Mclaren. Potpuna teorija zavjere.

Vidim kivan si na zabare, a navijas svim srcem za zabarski tim :roll:
    Last edited by hercules; 16-09-07 at 12:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hercules,ne da znam bolje f1,nego ne znam sto u opste polemisem sa tobom.

Senna je bio covjek,za njim je cio svijet plakao i tugovao.Znam da je i Senna imao ispada ali je to sve bilo vezano za rivalstvo sa Prostom.

p.s.Ima jedna izreka koja kaze: "NEMOJ DA SE RASPRAVLJAS SA BUDALOM,JER NEKO KO VAS POSMATRA SA STRANE NECE NAPRAVITI RAZLIKU IZMEDJU VAS!",zato se nemoj cuditi ako vise ne budem htio da raspravljam sa tobom,TI SI MOZAK,CUDO,NAJPAMETNIJI,I DA ZAVRSIMO VISE SA TIM,KAZNA JE IZA NAS,PRED NAMA JE VN BELGIJE!

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Oce bit kishe u Belgiju danas :P

btw,ne mogu da vjerujem kakvi ste indijanci (morao sam) tu se vrijedjate kao da vam ochevi rade u McLaren odnosno Ferrari..

mene lichno savrsheno puca ona rabota shto su fukarama uzeli 100miliona,takodje zhao bi mi bilo da ode Alonso nazad u Reno..

OChekujem pobjedu Hamiltona
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja znam F1 bolje od obojice, samo ne zelim da ulazim u raspravu.Mozete li mi sto???

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Quote Originally Posted by apple_mac View Post
    Hercules,ne da znam bolje f1,nego ne znam sto u opste polemisem sa tobom.

Senna je bio covjek,za njim je cio svijet plakao i tugovao.Znam da je i Senna imao ispada ali je to sve bilo vezano za rivalstvo sa Prostom.

p.s.Ima jedna izreka koja kaze: "NEMOJ DA SE RASPRAVLJAS SA BUDALOM,JER NEKO KO VAS POSMATRA SA STRANE NECE NAPRAVITI RAZLIKU IZMEDJU VAS!",zato se nemoj cuditi ako vise ne budem htio da raspravljam sa tobom,TI SI MOZAK,CUDO,NAJPAMETNIJI,I DA ZAVRSIMO VISE SA TIM,KAZNA JE IZA NAS,PRED NAMA JE VN BELGIJE!
    Znas li ti da je Sena znao da se zakuca u klupskog kolegu ili u drugog vozaca ako nije bio u mogucnosti da ga pretekne?
    Plakao je cijeli svijet. Evo i danas ce bogami za McRaeom da placu.
    Ali nemoj da tvrdis nesto u cem bas i nijesi siguran.
    Hvala ti na ovaj kompliment posteno od tebe.
    Vazno je kad se razumijes i kad se arugmentima sluzis.
    A ne daj boze da je kojim slucajem situacija obrnuta bila, da je Ferrari imao dokumenta McLarena. Ne bi se moglo zvijet ovdje od McLarenovaca.

No sad je sita prica. U godinaam dominacije Ferraria niko se od McLarenovaca nije javljao, a sad kad su iskocili na vidjelo svi odjednom navijaju za njih :roll:

A ja se cudio kako je McLaren ovako pouzdan i brz konstantno a oni imali tudji bolid na dlanu.

Ccccccccc straEshno.

mc esseny ne znam oce li Hamilton dobit, ali mislim da ce bit u boljem polozaju u odnosu na Alonsa kod mehanicara, jer je ovaj jako jako mutio i ostetio McLaren.

Rvasanin nemo ti zhenu zovem :P
    I nadam se za tvoje dobro da mi je CD ziv
    Last edited by hercules; 16-09-07 at 12:40.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kimi dominira ili ispada,trece nema.

Ako Alonso predje u Renault,mozda sledece godine budu 3 tima u igri za titulu.Extra.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by mmijo View Post
    sto je najvaznije, nema sumahera da te nervira svojim nepostenim i odvratnim gestovima...
    nema ga ni u F1 :mrgreen:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Ohh kako bezobrazan potez Alonsa kako izgura Hamiltona sto je ovo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije nikako moga smotat drugcije,kad je usa prebrzo!!!

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Pogledaj snimak malo bolje pa ces vidjet da je imao dovoljno staze da ga ne gura napolje
    Ali dobro, imao je pravo da cuva poziciji ali jako jako bezobrazno.
    The battle continues.

-edit-
    Kako Massa odovozi brzi krug odmah po izlasku iz pit stopa....
    Kako se nalupa ovaj komentator aoooo sto je ovo.....
    Last edited by hercules; 16-09-07 at 14:18.

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Konacno jedna prava trka za moju dusu :-)
    Ferrari odlican. Kimi i Massa perfektni. Fenomenalna trka. Odlijepil ise od pocetka i samo uvecavali prednost. Konacno nesto sto sam dugo cekao.
    McLaren dosta spor. Po krugu su kasnili vise od 0,5 sekunde.
    Eh tih magicnih 0,5 sekundi. Hamilton nije uspio iako je bio tezi od Alonsa evidentno da prodje Alonsa pa se sad prednost istopila na 2 boda. A drugi stint mu je bio poduzi ali dobro.
    Fenomenalna trka Kubice. Momak me odusevljava. kakva smjelost kod preticanja stoje ono Svaka mu cast
    A komentator se nalupao da je to bruka. Sumaher je 3 put pobijedio u Spa
    Sve u svemu zadovoljan sam.
    Titula je za Kimija daleko ali ne i nedostizna ali vidjecemo. Mislim da ce Hamilton ipak slavit na kraju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Isto ja mislim da ce Kimi uzet to...Ipak je on u Suzuki pobjedio sa 17 mjesta.
    Vidje li Alonsa...samo sam cheko konferenciju da vidim shta ce da kazhe.Znao sam da ce odma spomenuti incident sa Hamiltonom,jer je htio da se opravda...Kako smishljeno...
    Last edited by Zodiac; 16-09-07 at 14:56.

Thanks Thanks Given 
    122
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    14 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    nema ga ni u F1 :mrgreen:
    kako nema, eno ga u stab ferarija, skoro svaku trku ga slikavaju...
    i sigurno nesto muti jer on ne umije posteno, a i ima je sve dvojke u osnovnu i prevario je djevojku jednom, kakav necovjek...
    a sena je covjek zato sto je mrtav i svi placu za njim...tako je vaspitacica rekla u zabaviste, a ona valjda zna sto prica...

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Svake godine se bolid radi po istom konceptu,znachi svaki bolid je u sushtini isti,a konstruktori znaju kod kojih djelova smiju da rade prepravke i do koje mjere.
    samo ne znam na sta npr Tojota potrosi milijardicu svake godine, kad prave prakticno isti bolid Mora da isprobavanje tih silnih podesavanja koja pominjes?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by mmijo View Post
    kako nema, eno ga u stab ferarija, skoro svaku trku ga slikavaju...
    i sigurno nesto muti jer on ne umije posteno, a i ima je sve dvojke u osnovnu i prevario je djevojku jednom, kakav necovjek...
    a sena je covjek zato sto je mrtav i svi placu za njim...tako je vaspitacica rekla u zabaviste, a ona valjda zna sto prica...
    vidi se kolko pratis redovno! :mrgreen: Shumi Gumi vec poodavno ne dolazi na trke, prije svega jer nije vidio svrhu, dolazio je tamo da ga slikaju i da par savjeta vozacima, a prave funkcije nije imao.

Senu nisam ja pominjao, al poredjenje ti je :burp:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    samo ne znam na sta npr Tojota potrosi milijardicu svake godine, kad prave prakticno isti bolid Mora da isprobavanje tih silnih podesavanja koja pominjes?
    Ovaj, milijarda Toyote koju pominjes se odnosila na period od 3 godine, sto ce rec da su imali godisnji budzet od oko 330 milion +/-
    Feerari je imao blizu 300 miliona i tako i tako dalje.
    Last edited by hercules; 16-09-07 at 17:02.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Talking

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Ovaj, milijarda Toyote koju pominjes se odnosila na period od godine, sto ce rec da su imali godisnji budzet od oko 330 milion +/-
    ovaj, sta je pjesnik htio da kaze??
    :mrgreen:
    edit: trebalo mu je 2 sata da formira recenicu :mrgreen:
    Last edited by verbalni_fajter; 17-09-07 at 01:04.
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa razmisli dje troshe te pare...spisak je dugachak.
    Ali evo,jedna trka ekipu koshta oko 2 miliona dolara (Gledo sam kad je Eddie Jordan to reko na Discovery).
    Last edited by Zodiac; 16-09-07 at 15:47.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

a to onda pomnozi sa brojem trka i dobices... pa cirka deseti dio od trazene cifre
    (nečitko)

Page 260 of 652 FirstFirst ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks