Page 12 of 402 FirstFirst ... 289101112131415162262112 ... LastLast
Results 276 to 300 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Default !!!

Kad te zanima moje rad u teretani, evo kako funkcionise. Osim standardnog programa decko, akcenat mi je dat na nogama. Ako si pratio postove bavim se borilackim sportovima, i obzirom da sam "UDARAC" i da mi je nozna tehnika dobra strana radim program za noge. Mrtvo dizanje mi je 200x4, a sto se tice maksimuma imao sam ga na 220, ali je to bilo u full treningu. Cucanj 115kg x4 , sa tenedencijom obarnja kilaze, jer ne zelim da zbog mase koje imam mnogo vise nego sto treba gubim na brzini. Zasto youtube? Zato da se dokaze momcima da nisu neophodni suplementi u vidu proteina,aminokislelina,uopste anabolika, samo kad covjek zna da izblansira hranu. Vodi racuna kad postujes, ovdje ima mladih momaka koji vjerovatno imaju dobar balans fizickih predispozicija( nemam zivaca da pisem postove o tipovima fizicke gradje i njihovim podjelama ) da im nije neophodan dodatak Whey proteina,*makar zasada meni) kad ga mogu nadoimjestiti konzervom tunjevine od 180g- 32 g cistog proteina, sardine oko 25g, bijelog mesa, nemasnog sira 100g - cak i do 30 g, dzigerica 100g - 20g, jogurt o,5% masnoce oko 32g proteina... pa kad se skupi cijelodnevno obrok izadje se na 2,5 g po kilogramu mase klinac. Eto zato! I da ono sto prochitaju na netu i vide na kutijama prozvoda sluzi da promovisu brendove. Eto zato. Upravo zato nemoj vise da mi pametujes, jer sam te izazvao kako god hoces i na youtube i ovako i onako da demonstriras svoju snagu. Predji vise sa rijechi u djelo, i posalji taj broj na PM. Vise se ne upustam u spamovanje sa tobom. Ovo je treci put da te izazivam!
    Last edited by Gigoje; 21-04-08 at 14:48.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahaha
    Ti si lud

Ajde da ti vjerujemo za to mrtvo od 200x4, ali to apsolutno ne dokazuje nista od ovoga sto ti tvrdis... Proteini su proteini, odakle god dolazili. Puno je bolje da dolaze iz krute hrane, ali obrok posle treninga i whey u njemu ne moze nista zamijeniti. Nekih par osnovnih vitamina uz taj whey je najbolje uzeti iz suplemenata. Omega 3 masnoce mozes uzeti iz maslinovog, lanenog i ribljeg, ali je lakse u kapsulama. Komotnije. I to je to. Sve ostalo je nepotrebno. I nema vise price oko toga. Ali, tvoja prica je nadmena, a pokazao si da ne baratas osnovnim stvarima. I ona glupost sa kreatinom i operacijom jetre je presmijesna. Slikaj taj oziljak, pa postavi sliku, ako bude istina, ja nikad vise necu doci na ovaj forum.

Ako vec toliko izazivas, stavi snimke. 160x4 nije neki rezultat, ali 200x4, jeste... toliko dobar da mislim da je foliras pogotovo 1x220
    Ajde, stavi ga. Ja imam stavljen cucanj 145x2, do paralele, loseg kvaliteta, ali se vide tegovi, mogu njega postaviti.
    Tim dokazujemo da si bolji sa tezinom (ako ga uopste postavis) i sta onda?

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Strani Placenik View Post
    Hahaha
    Ti si lud

Ajde da ti vjerujemo za to mrtvo od 200x4,
    Sto da ne ako je coek radio samo to?! Mada bas i nije OK forsirat samo 1 grupu misica al dobro
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

meni se cini da je ovo bodybuilding forum a ne powerlifting,dzabe i 300x1 ako neko izgleda kao prasica.Gigoje postavi to koju sliku u back double biceps ili most muscular pa da vidimo koliko si brutalan.Youtube i tezine me ne interesuju.
    Evo ti rekordi moji...Nemaju neko znacenje i ne smatram sebe posebno jakim za 2god treniranja za razliku od tvojih 18

bench press ravna klupa 140x1
    mrtvo dizanje 195kg 2x
    cucanj 120x8 do paralele,150x1 duboki
    N*A*S*M*E*J*A*N*I[*] A*N*A*N*A*S

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Default !!!

Stalno promasujes teme. Ja ne pricham o lakoci na koji nacin dolazis do omega 3 masnih kisjelina U pitanju je sta je zdravije. Zasto spominjes samo ulja kao osnovne namirnice koje sadrze pomenute kisjeline. Zar ti nije poznato da tunjevina je jedan od najbogatijih izvora omega3 Uopste riba! Da ljudi nebi uzimali tabletu za ovo,ono fino otvorish konervu ribe, i unesesh tih 30 g proteina+ jak koncentrat omega 3 . Trazio si rezultate dobio si. To je ono sto sam zelio da postignem , da ljudi shvate da se moze i bez suplemenata. To potvrdjuje samo moju teoriju kako se itekako bez hemije moze dobro napredovati, napominjem uz adekvatnu ishranu , koje se striktno pridrzavam. Oziljak koji posjedujem nije bas naljepsi prizor za posmatranje, tako da ako te stvarno zanima mozes doci do mojeg broja, pa nije frka da se pogleda. Necu vise da spamujem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Default !!!

Imate poziv Iiti Awesome i ti Placeniche da gledate sta je trening. Sta je snaga. Ne samo teretana, nego pravi boxerski trening. Vjezbe snage+izdrzljivosti. Teretana+parter+trchanje Uostalom navijacete za mene na sledecem Ultimatu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo je tema bodybuilding,zato ostavimo po strani boxerske i uf treninge.
    Za bodybuilding su itekako vazni suplementi,za to cime se ti bavis nisu neophodni,Gotova prica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gigoje View Post
    Stalno promasujes teme. Ja ne pricham o lakoci na koji nacin dolazis do omega 3 masnih kisjelina U pitanju je sta je zdravije. Zasto spominjes samo ulja kao osnovne namirnice koje sadrze pomenute kisjeline. Zar ti nije poznato da tunjevina je jedan od najbogatijih izvora omega3 Uopste riba! Da ljudi nebi uzimali tabletu za ovo,ono fino otvorish konervu ribe, i unesesh tih 30 g proteina+ jak koncentrat omega 3 . Trazio si rezultate dobio si. To je ono sto sam zelio da postignem , da ljudi shvate da se moze i bez suplemenata. To potvrdjuje samo moju teoriju kako se itekako bez hemije moze dobro napredovati, napominjem uz adekvatnu ishranu , koje se striktno pridrzavam. Oziljak koji posjedujem nije bas naljepsi prizor za posmatranje, tako da ako te stvarno zanima mozes doci do mojeg broja, pa nije frka da se pogleda. Necu vise da spamujem.

Nista od slika, nista od filmova na youtube, samo prazna prica...
    Nemam vremena ni da odradim svoje treninge, a ne da se nalazim sa tobom i gledam tvoje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Sto da ne ako je coek radio samo to?! Mada bas i nije OK forsirat samo 1 grupu misica al dobro
    Ma ok je tezina, nije to nemoguce, ali cijela njegova prica i pljuvanje po suplementima je bezveze, da ne upotrijebim neku grublju rijec. Jednostavno, covjek koji radi sa ovim tezinama, toliko godina kao sto on kaze, nema takav stav o suplementima. Znam i liftere i bildere, ubili bi za bolji rezultat, a ne pljuvali po suplementima, za koje svi vjeruju da su korisni...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Strani Placenik View Post
    Ma ok je tezina, nije to nemoguce, ali cijela njegova prica i pljuvanje po suplementima je bezveze, da ne upotrijebim neku grublju rijec. Jednostavno, covjek koji radi sa ovim tezinama, toliko godina kao sto on kaze, nema takav stav o suplementima. Znam i liftere i bildere, ubili bi za bolji rezultat, a ne pljuvali po suplementima, za koje svi vjeruju da su korisni...
    potpisujem
    mnogo ljudi okrivljava suplemente za njihove zdravstvene tegobe.Kao sto sam i napomenuo prije,zderanje gurmanskih pljeskavica i tocenog piva iz glibavih bacvi pa onda na solju.I posle je kriv protein ili kreatin

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

whey ne moze biti stetan nikako...jedino neki proteini kineskog i japanskog porijekla nisu pouzdani jer znaju svasta da mijesaju...a kretain ako se ne uzima pravilno moze biti stetan...mislim ako se zdere 40 gr a dozvoljeno je samo 5-10 dnevno jbg sta mozes da ocekujes nego da odes u bolnicu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vjeruj ja sam cepao i 20g dnevno nista mi nije bilo.Jbga imao sam 110kg i treniram kao zivotinja.sa 5g nisam imao rezultate.Naravno kad kupujem suplemente kupujem provjerene marke.Zna se

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

Quote Originally Posted by Gigoje View Post
    Kad te zanima moje rad u teretani, evo kako funkcionise. Osim standardnog programa decko, akcenat mi je dat na nogama. Ako si pratio postove bavim se borilackim sportovima, i obzirom da sam "UDARAC" i da mi je nozna tehnika dobra strana radim program za noge. Mrtvo dizanje mi je 200x4, a sto se tice maksimuma imao sam ga na 220, ali je to bilo u full treningu. Cucanj 115kg x4 , sa tenedencijom obarnja kilaze, jer ne zelim da zbog mase koje imam mnogo vise nego sto treba gubim na brzini. Zasto youtube? Zato da se dokaze momcima da nisu neophodni suplementi u vidu proteina,aminokislelina,uopste anabolika, samo kad covjek zna da izblansira hranu. Vodi racuna kad postujes, ovdje ima mladih momaka koji vjerovatno imaju dobar balans fizickih predispozicija( nemam zivaca da pisem postove o tipovima fizicke gradje i njihovim podjelama ) da im nije neophodan dodatak Whey proteina, kad ga mogu nadoimjestiti konzervom tunjevine od 180g- 32 g cistog proteina, sardine oko 25g, bijelog mesa, nemasnog sira 100g - cak i do 30 g, dzigerica 100g - 20g, jogurt o,5% masnoce oko 32g proteina... pa kad se skupi cijelodnevno obrok izadje se na 2,5 g po kilogramu mase klinac. Eto zato! I da ono sto prochitaju na netu i vide na kutijama prozvoda sluzi da promovisu brendove. Eto zato. Upravo zato nemoj vise da mi pametujes, jer sam te izazvao kako god hoces i na youtube i ovako i onako da demonstriras svoju snagu. Predji vise sa rijechi u djelo, i posalji taj broj na PM. Vise se ne upustam u spamovanje sa tobom. Ovo je treci put da te izazivam!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto je ovo jesu to svi posli na youtube da bilduju,gigoja nema trenira mma

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovako treniram vec 3 godine u teretanu, sad sam bio sprijecen jedno mjesec dana zbog lakse povrede. I za te 3 godine vjerujte mi dosta sam saznao sto o treningu sto o ishrani i suplementaciji. Zato ako nekoga nesto interesuje neka slobodno pita!
    A inace znanje o suplementima je vrlo oskudno kod nas. 90% ljudi suplemente poistovjecuje sa AAS pa od tuda prica o njihovom stetnom dejstvu. Stvarno sam se naslusao raznih gluposti o tome da vise i ne obracam paznju na to !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja samo jedan dobronamjeran savjet ovome gigoju shto forsira sa tunjevinom kao primarnim nechim da batali malo sa njom da se ne bi kojim sluchajem otrovo zhivom . Proguglaj malo vishe o tome ako ti neshto znache ove rijechi . Ajte zdravo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Malo cu skrenuti sa zadnjeg toka diskusije na ovoj temi, ali nadam se da ce to biti koliko-toliko konstruktivno. Naime, sjetih se da sam se ovdje prije par mjeseci raspitivao za teretane u NK, pa evo da napisem par utisaka o dvije koje sam posjetio (ako neko ima da preporuci, ili kaze svoje utiske o jos nekoj, bicu i dalje zahvalan). Dakle:

- Prvo sam isao u teretanu u onoj velikoj zgradi iza "Gradjevinskog", pod Trebjesom (teretana je u podrumu ispod salona namjestaja). Utisci od tamo nisu bas dobri: prostor sa spravama je skucen, malo je sprava, koje su opet dosta stare, poneke i neispravne, takodje radno vrijeme je cudno (bar meni, navikao sam da idem u teretanu ranije jutrom) - teretana radi od 10 do 12, i onda opet popodne.

- Poslije ovoga sam presao u "Herkules", ta je teretana u jednoj kuci, kad se prodje pored sportskog centra i starog "Centrokop"-a, pa u jednoj ulici sa desne strane (ima "putokaz"). Ovdje je vec utisak bio mnogo bolji, tako da sam nastavio tamo da radim: ima dosta sprava, prostor je prakticno na 3 nivoa, sprave nisu bas najnovije, ali su uglavnom potpuno ispravne, radno vrijeme je skroz OK (teretana je otvorena od 8 ujutro).

Okvirno, ono sto mi je zasmetalo u obje teretane jeste potpuni nedostatak kardio-sprava (eliptike, bicikli, trake), sto je doduse donekle i razumljivo jer su ove sprave skupe a lako se kvare, takodje i u odredjenim granicama neki nedostatak postovanja bontona u smislu da se poslije zavsenog seta vjezbi vrate tegovi i sipke na svoja mjesta. Sa druge strane, mislim da su cijene sasvim prihvatljive - u obje teretane je mjesecna cijena po 15 evra.

HTH.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja cu navesti jos jednu mnogo dobru i normalnu teretanu u NK:
    Ima jedna teretana na zeljezaru, dogranjeno pored kuce. Ubacene noce sprave, ambijent idealan. Sve pohvale !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel pocela masa da se radi builderi?
    Ja me evo, siri no duzi, a tek je temp. pala ispod 20 stepeni... dje ce mi jesen, zima... no ajd, imace se sto rezati, akobogda.

Po kom programu radite? Ja trenutno radim Total Body Training od Chad Waterburrya, intezitet je paklen, ali sam jachi, nego ikad! Ne mislim na maximume, nisam ih pokusavao, nego mi je takav sveukupno osjecaj, mada ni tezine nisu lose.

A jos nisam ni krenuo sa hranom kako treba...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hehe,djes prika?
    ja trenutno cepam jedno par sedmica powerlifting program,malo da shokiram misice posle 3sedmicne pauze.Mogu ti rec da sam ojacao

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cool

pozdrav momci i curice :-P

dje mogu naci u pg gladijator, od 120/110kg, ili bar dje ga mogu naruciti,
    svaka pomoc je dobro dosla, posto sam obisao par radnji i kazu za mjesec
    dana ali onaj od 80kg :-/
    javite ako sto znate. pozdrav.
    mOnteneGro

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima u zgradu maxima jedna radnja ne mogu joj se sad sjetit imena vidio sam da u ponudu imaju gladijatora !!!
    AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cool

Quote Originally Posted by B-A-N-E View Post
    ima u zgradu maxima jedna radnja ne mogu joj se sad sjetit imena vidio sam da u ponudu imaju gladijatora !!!
    mislis li na RUBIKON, onamo dje imas bicikla i onaj mali gladijator,
    samo jedna strana, mada oni su rekli da ce doci za mjesec dana i to
    onaj od 80kg, a meni treba 120/110. ako jos neko zna.. neka pise :-P
    tebi bane hvala!! :->
    mOnteneGro

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zok View Post
    mislis li na RUBIKON, onamo dje imas bicikla i onaj mali gladijator,
    samo jedna strana, mada oni su rekli da ce doci za mjesec dana i to
    onaj od 80kg, a meni treba 120/110. ako jos neko zna.. neka pise :-P
    tebi bane hvala!! :->
    na to sam mislio !!!
    nishta ako saznam javicu ti !!!
    AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E HVALA TI. NO OCE LI SE JOS NEKO JAVITI SA NEKOM INFORMACIJOM?? ;-p
    mOnteneGro

Page 12 of 402 FirstFirst ... 289101112131415162262112 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)