Page 111 of 225 FirstFirst ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... LastLast
Results 2,751 to 2,775 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ajdde Herkule ne prdi majke ti. Sad ce neko pomisliti da je Krivokapic igrao umjesto njih zato sto ih je primio. Jesi li ti normalan jadan? Oni su tamo prestavljali drzavu i tebe koji bi sad da ti neko posalje taksi pa u klimatizovanoj sobi da im kazes bravo momci. Znas li ti da se u drugim zemljama za kvalifakacije na Olimpijadu sportistima daju i stipendije i cuda i to su za tebe politicki poeni. Znas li jadan da bi Porobica u drugoj drzavi nosili na rukama od aerodruma a kod nas dodje par stotina da im se zahvali, a ostali prosipaju prdnjave i jedva cekaju nesto da ospu paljbu po njima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Nocas je Mugi obecao stan Porobicu pred kamerama... To je klasican poen.. Trica!
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neke stvari zestoko brkate. neki od vas u velicanju sopstvene drzave vide politikantstvo! mozda to i jeste slucaj, ali ja ne znam sto je lose u tome da se malo zaigra nase kolo, sa nasih nekoliko zastava, sa nasom himnom? naravno, neki politicari se zucno bore protiv svega toga, ali mislim da je to njihov problem, a ako se neki od vas u tome pronalaze - vas je problem takodje. ignorisite sve ovo, sakrijte se u kucama. ne vidim da je vaterpolistima sve ovo smetalo. jos nesto, nosioci javnih funkcija imaju luksuz da se sepure koliko hoce sa raznim selekcijama, reprezentacijama itd. dakle, narod ga je izabrao da i to radi. zaista ljudi, zapitajte se, ima li sta normalnije nego da pobjednicku repku doceka predsjednik/premier/gradonacelnik? naravno da on to radi u politicke svrhe, jer, sta ste mislili? kad americkih predsjednik prima NBA sampiona, sto mislite zasto on to radi? jer bi da upozna duncana i kompaniju? heh, neki su ovdje ili naivni, ili... hm... ili im je malo krivo sto je crna gora na olimpijadi, tj, sto u opste postoji kao ovakva. bicu jasan - mnogima smeta sto je crna gora nezavisna. i da vam kazem - da nije, ne bi ni bila na olimpijadi. ako neko - politicar prije svega - zeli da istakne znacaj nezavisnosti nase zemlje za plasman vaterpolista i njihov uspjeh, on je itekako u pravu. mozda jeste pristrasan, mozda prikuplja poene, ali na kraju - u pravu je. shvatite da se ovom pobjedom slave i neke politicke pobjede odredjene politicke 'struje'. shvatite da, od referenduma, sve sto se radi u ime drzave, u stvari predstavlja svojevrsno velicanje njene nezavisnosti. opet cu reci, za neke od vas je to toliko politicki nemoralno da vam se gadi, ali to je realnost. reprezentacija crne gore (u bilo kojem sportu) i nezavisnost postaju dva nerazdvojiva poma. znam da gotovo pola crne gore nije bas uz sav taj koncept, ali... sta da vam kazem?
    Last edited by Bad Boy; 12-09-07 at 01:47.
    Liberty and justice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znao sam da će onako bit sinoć i zato mi je i bio crnjak da idem, no ipak, svratih poslije posla da pozdravim one momčine i Porobića gospodina! Mi Crnogorci umijemo sve proslavit, sve osim sopstveni uspjeh! Seljaci vazda bili i ostali! Ipak, siguran sam da ćemo se dogodine, kad momci osvoje neku od medalja (iskreno se nadam i vjerujem da će to bit zlato!), okupiti u MNOGO većem broju po sred trga i proslaviti kako dolikuje velikom uspjehu!

Drugo, ovo vezano za politiku, ne sprdajte se ljudi! Svuđe, ali svuđe na svijet se organizuje doček uspješnim sportistima od strane vrha državne vlasti. Druga je stvar kakva je ta vlast i u kakve svrhe sve oni iskoriste tu situaciju...Čak mislim da je za ovaj plasman na olimpijadu bio dovoljan prijem kod najviših državnika (da ne ulazimo u to ko su i kakvi su), na kome će biti priređen koktel, i uz sve gluposti koje idu uz to, biti podijeljene premije i obećana podrška koja je neophodna za budući rad i sasvim izvjesne uspjehe...A organizovani doček od strane građana ostaviti za neku od osvojenih medalja...Ovako, ostaje utisak da je ono sinoć sve bilo izforsirano, prenapumpano, na silu, ali Bože moj, to smo mi-Crnogorci! :-x

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    8 Posts

sledeci docek treba bit nedje na primorje da se vise ne brukamo ovako. drugo, cinjenica je ovi nasi ubiraju politicke poene na sve iz cega mogu ubirat, pa cak i iz ovoga.
    svaka cast momcima al kad donesu zlato iskreno se nadam da cemo ih docekivat na tivatski aerodorom pa na neki primorski trg jer mi podgoricani ovo ne zasluzujemo, a to se sinoc vidjelo
    C9H13NO3

One world, Two wheels

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma ako osvoje zlato budi siguran da bi i u Podgorici bio odličan doček! Bilo koju medalju ustvari.
    Ko tada ne bi došao a stvarno voli i navija za Crnu Goru?! Ima li takvih!?!
    Ipak su ovo bile "samo" kvalifikacije, a mi smo ipak lijeni Crnogorci!
    Malo je padala kišica i bio je prenos na MBC. Dovoljno da se ne pođe sinoć ispred sportskog! Grrrr
    Last edited by Ramos; 12-09-07 at 08:50.

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ajdde Herkule ne prdi majke ti. Sad ce neko pomisliti da je Krivokapic igrao umjesto njih zato sto ih je primio. Jesi li ti normalan jadan? Oni su tamo prestavljali drzavu i tebe koji bi sad da ti neko posalje taksi pa u klimatizovanoj sobi da im kazes bravo momci. Znas li ti da se u drugim zemljama za kvalifakacije na Olimpijadu sportistima daju i stipendije i cuda i to su za tebe politicki poeni. Znas li jadan da bi Porobica u drugoj drzavi nosili na rukama od aerodruma a kod nas dodje par stotina da im se zahvali, a ostali prosipaju prdnjave i jedva cekaju nesto da ospu paljbu po njima.
    Treba ga nosit na ruke, i treba im dat stipendije. Samo meni smeta sto to politicari nevidjeno koriste. Ne kazem da nema toga u drugim zemljama, primao je Bush Lensa Armstronga u Bijelu kucu iako je ovaj bio protiv njegove politke i slicno...
    A sjetite se prije par godine u sportski, Buducnost - Partizan finale play offa. Dodjose rukometasi Lovcena koji su osvojili titulu sa sve CG barjakom (tada nam je zvanicna bila trobojka). I to ne bi bil ocudno da nijesu istrcali jedan krug po terenu i stali ispred naviajca partizana i mahali zastavom.
    Pa izlazak kosarkasa sa dresom DA prosle godine i tako.
    E to mi smeta.

Quote Originally Posted by ice View Post
    sledeci docek treba bit nedje na primorje da se vise ne brukamo ovako. drugo, cinjenica je ovi nasi ubiraju politicke poene na sve iz cega mogu ubirat, pa cak i iz ovoga.
    svaka cast momcima al kad donesu zlato iskreno se nadam da cemo ih docekivat na tivatski aerodorom pa na neki primorski trg jer mi podgoricani ovo ne zasluzujemo, a to se sinoc vidjelo
    Konacno da se neko slozi sa mnom.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    1 Post

Porobića u parlament:razz:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

честитам вам победу над Румунијом, били сте бољи

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

A Italija, Grcka, Rusija?
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    130
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by Katunjanin View Post
    Porobića u parlament:razz:
    Ta ti je dobra
    Živio mi Srđane Aleksiću!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a sto podgoricani (cast pojedincima) znaju o vaterpolu!?ne sprdajte se casti vi....dobro je sto je i toliko ljudi doslo....da je bilo u kotor na trg (sto se nadam da ce bit svaki sledeci put) trg bi bio pun!! i njih pedeset mozda je aplaudiralo i vikalo ostali su stojali i gledali jer nemaju pojma zasto su tu no eto neko je okupljanje pa da vide sto se cini.....nema nijedan igrac iz podgorice...tacno se vidjelo da to nije ona domaca atmosfera jer ne poznaju igrace a o vaterpolu znaju jos manje....aj ok je ta promocija vaterpolo sporta sad ce se gradit i taj bazen al opet.....eto jos jedan razlog sto vas "mrze" "provincijalci" sve ocete da je u podgoricu....da je slucajno neki skijas pobijedio opet bi vi htjeli u pg...zamisli da mi skijasa docekujemo u kotor!?...ne moze to tako.....nadam se da se ovakve greske vise nece ponavljati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    A Italija, Grcka, Rusija?
    Белорусија, Словенија, Малта, а?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    a sto podgoricani (cast pojedincima) znaju o vaterpolu!?ne sprdajte se casti vi....dobro je sto je i toliko ljudi doslo....da je bilo u kotor na trg (sto se nadam da ce bit svaki sledeci put) trg bi bio pun!! i njih pedeset mozda je aplaudiralo i vikalo ostali su stojali i gledali jer nemaju pojma zasto su tu no eto neko je okupljanje pa da vide sto se cini.....nema nijedan igrac iz podgorice...tacno se vidjelo da to nije ona domaca atmosfera jer ne poznaju igrace a o vaterpolu znaju jos manje....aj ok je ta promocija vaterpolo sporta sad ce se gradit i taj bazen al opet.....eto jos jedan razlog sto vas "mrze" "provincijalci" sve ocete da je u podgoricu....da je slucajno neki skijas pobijedio opet bi vi htjeli u pg...zamisli da mi skijasa docekujemo u kotor!?...ne moze to tako.....nadam se da se ovakve greske vise nece ponavljati
    potpisujem
    Apsolutno ne podrzavam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slazem se da Podgoricani manje znaju generalno tj manje prate vaterpolo od Kotorana i Novljana...ali je takodje smijesno da se reprezentacija docekuje bilo dje van glavnog grada,,,Zamislite situaciju npr u jugoslaviji kada je BECEJ bio par godina sampion juge...i kad smo tad osvajali medalje da se docek pravio u Becej.Daj ne budite smijesni...glavni grad je glavni grad...sad je bio takav docek,polako budite malo strpljivi...bice tih doceka i doceka...ljudi ce vise voljeti i sport i reprezentacije u bilo kom sportu...
    Najveci problem je u informisanju...mediji i slicno...ja da nije bilo ovog foruma,nisam imao pojma da i ima doceka...Treba opstina besplatno da stavi bilborde,radio i tv stanice besplatno da non stop vrte informacije o repkama itd...e kad to bude bice i vise publike na doceku.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by OputnoRudinjanin View Post
    Белорусија, Словенија, Малта, а?
    ...SRBIJA ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    ...SRBIJA ?
    jedna pobjeda a i onaj poraz je bio slucajnost...da su sudije sudile kako treba i tad bi ih dobili...tako da

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    jedna pobjeda a i onaj poraz je bio slucajnost...da su sudije sudile kako treba i tad bi ih dobili...tako da
    Оно у Новом Саду су вас пустили, да добијете један бод пошто су вас Талијани испрашили. Ја гледао из Спенса како су морали да снизе темпо да бисте ви извукли тај мрчени бод...

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

ahhahahahhhahha :lolblue: :lolblue:
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Србија, Хрватска, Мађарска... штета што нема медаље за четврто место мада би и то био својеврсни успех који не би заслужио краћу емисију од 5 сати оног доконог чикице који и масере репрезентације пита за коментар (какви су им мишићи итт)

без љутње, жива истина

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

sto isprica ?

vidjecemo ko je jaci kad se sretnemo u pekingu...
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Default info

Quote Originally Posted by OputnoRudinjanin View Post
    Србија, Хрватска, Мађарска... штета што нема медаље за четврто место мада би и то био својеврсни успех који не би заслужио краћу емисију од 5 сати оног доконог чикице који и масере репрезентације пита за коментар (какви су им мишићи итт)

без љутње, жива истина
    Cudo je ljubomora
    Attached Images Attached Images  

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bez vrijedjanja
    Last edited by DIDI; 14-09-07 at 14:02.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bice zaista karanja u Pekingu. Samo da reprezentativci Srbije ukapiraju da ne treba da pustaju RCG, zbog toga sto su drugovi sa ovima iz RCG reprezentacije.

Onda ce da bude karanja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

^nikad i nisu pustali... vidjecemo se u Pekingu,da vidimo ko ce koga iskarati :P.

Page 111 of 225 FirstFirst ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)