Idemo postepeno, iduća 5:0 u Engleskoj...
Jesmo li imali odbrane na ovu utakmicu
Jesmo li imali napada na ovu utakmicu
Dusko dokle
Budućnost
Idemo postepeno, iduća 5:0 u Engleskoj...
Dogodi se i crnogorski (fudbalski) 11.septembar...
P.S. molim, jel može neko da mi kaže ko je igrao za nas pošto sam prenos pratio na livescore?
ПАРТИЗАН
ЦРНА ГОРА/СРБИЈА
P.S. ово на застави је грб CPJ/CЦГ
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Je li 4:0 mnogo jes, ali dobro rezultati ce stic vremenom. Ne mogu svi bit uspjesni kao vaterpolisti
Strpljenja malo![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Last edited by [kinetic]; 11-09-07 at 23:20.
Dabogda Rajovic,majku mu jbm shto ga je rodila onako retardiranog! moram ovo da kazem,ali onaj izrod od igracha ne zasluzuje da igra u drezgu,na klupu! Ono je sramotno!
Tachno se vidi da je selekcija sklopljena iz par extra igracha i masu igracha koji `moraju` da igraju! Jer su iz Buducnosti ili znaju Deja pa Dejo da se ne zamjeri kome... A sram ih i stid bilo! Ako opet onaj Rajovic i Bozovic zaigraju pozadi,da bog da po 15:0 gubilI! Najiskrenije zelim!
Rajovic ga ne zapinje u Buducnost a igra ga u reprezentaciju...i to startni!! E pa ljudi,garantujem NE MOZE GOREG NAC U NASHU LIGU od ovoga smrduljana! PIH ZA CIJELU ODBRANU POSEBNO ZA RAJOVICA!!!!
Samo mi je zao Jovetica,momka nisam mnogo gotivio prije,ali od sad mi je favorit u timu!! Momak se muchio,fino igrao ali nije imao sa kim!? Milic?! DOKLE ON,tele jedno!? Fatic! Raspitajte se dje igra u Inter,dje ga mancini stavlja... Dakle,gospodine Vlaisavljevicu... sami izadjite! DA DA! SAMI! ZAJEDNO SA CIP-CIJELOM ODBRANOM!!!
prijatno i dovidjenja...
Намјерно Другачији...
fic taj isti rajovic je bio najbolji protiv bugarskenema ko snjima da radi no ajde necu da se sjekiram zbog trenera, neka dovedu i plate nekog krstenog trenera, a ima strucnjaka ali ....
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Katastrofa... Vise od poraza, brine me igra...
https://www.cafemontenegro.com/index...p=17&news=2110
BOGDAN MILIC, JEDAN JE BOGDAN MILIC
fina predstava veceras..
mene samo boli sto nam se sprdaju cijelom kolektivu i drzavi ali dobro.. bice bolje![]()
taj rajovic mora da sjedi na klupu i da trenira josh mnooooogooo!! Kako zna i umije!!! Jer su ga nocas samo tako isprekakali,i ako pogledash drugi gol je njegova krivica,iz onog prekida,sudija je opomenuo njega i ovog portugalca da se ne guraju i ovo nashe tele kao OK nemash frke,i chim je sudija dao znak,ovaj mu pobjeze i buc ->gol!
I jedno 4,5shansi portugalaca su pored njega proshle...
Uglavnom,zakljuchak,da imamo samo SOLIDNU znachi ne jaku no SOLIDNU(!) i Simon da ga igra timski, tvrdim da bi se mi u ovaj portugal POSRALI!!!! ali vidjecemo u Podgoricu...
Намјерно Другачији...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Ma djavola cemo vidjeti kad u odbrani nasih 5:3 i oni naprave slobodnjaka. Cijelo drugo poluvrijeme ne napravismo ni nesto sto bi licilo na sansu za gol. Neka izgube 15:0 ali neka se bar trude i igraju kao protiv Engleza jer ovo je sramota. Sad mi sve u kuknjavu a nista nije rijeseno samo da se saberu. Mozda ce nedje izbaciti statistiku, ali mi nijesmo imali 3 suta u okvir gola a oni su imali jos bar 3 sanse koje samo cudom nije bio gol. Bolje da izgube jednu 4:0 nego cetiri po 1:0 ali igra li su kao da se mi okupimo pa za gajbu piva. piiiiiii
Bili su nikakvi, spori, bez zelje..Rajovic, Milic..tj samo se Joveticu i Zveroticu usadilo da igraju za reprezentaciju, Janjusevic je naravno bez konkurencije a "treneru" bi dao novo zaduzenje..u Berane...u svlacionici..kopachke da pere
Milic? Chemu?
Da ima selektora, umjesto njega bi igrao Spasojević, na sredini Marković...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks