Samo sam bila radoznala.
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Čovjek je jugonostalgičar što je tu strašno![]()
Šalu na stranu, valjalo bi da se noćas iskupi fina masa ljudi ispred SC Morača da pozdravi ove sjajne momke, buduće ŠAMPIONE!!!
CRNA GORA ALE!!!![]()
Moracikus, Vidocg, drago mi je sto pratite moju aktivnost na forumu, lijepo od vas.
A zasto nije bilo prenosa kod sportskog centra..jel se to organizovalo ili sta?Ja sam gledao prenos u Vili Gorica...dajte inform.![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
nadam se da se docek vise nikad nece organizovat u pg no u kotor....samo toliko.....
Ja ne znam cemu ove scene nocas...Mislim, svaka cast njima za plasman na OI, ali zar se to nije podrazumijevalo od onakve reprezentacije???Ovo nocas mi je potpuno nepotrebno.Tacno mi djeluje da je ispolitizovano, kao sto vjerovatno i jeste.Nego, svaka cast tim sportistima, a ova bagra oko njih samo neka mi je zdravo!
vise je naroda na filareta bilo na zalost
Nijesmo pobijedili na Olimpijadu pa da se pravi docek. To su gluposti. Svaka cast momcima, ali smijesno izgleda pravit veliki docek zbog ovoga.
Da li se jos neki sportista ili neka ekipa do sada kandidovala na OI? Koliko ja znam nije i zbog toga ovim momcima treba dati punu podrsku,da znaju da je drzava iza cijeg imena igraju uz njih! A to sto su pojedini to iskoristili da bi dobili jos koji politicki poen,njima na obraz. Momci samo naprijed!!
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
Vala kad bi batalili ove politicke prijeme sportskih klubova i reprezentacija :roll:
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jesi li ti bio na docek prvo kazi da vidimo da li uopste imas pravo glasa?
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Ma kod nas ce ti uvjek tako biti.
Takav smo mi narod,sve nam je muka,i kad osvojimo zlato opet ce biti ista stvar.
Samo je velika sramota sto nemamo neki fini trg za docek ili nesto drugo.
Pih
Budućnost
Ta prdnjava im je opravdanje i kao oni su choche apoliticni a dobro rece cojek ne treba nama ni sport ni vrhunski sportisti kad nemamo pojma sta nam vrijedi. piiiiiiii
Ne mlati ti. Ja sam protiv toga bas zato sto iskoriscavaju momke za politicke poene. Znam dobro da je to praksa po svijetu. Samo sto ih kod nas koriste nenormalno. Pogledajte recenice Krivokapicu nocas samo...
A ljudi bi vise bilo da je vrijeme bolje bilo, samo mi nije jasno zasto to ne organizovase u sportski unutra vec ako je lose vrijeme.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Bravo sad si lik
Nego dobro ne mozes da ukapiras o cemu pricam, pa me ne cudi tvoja rekacija.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks