Mladi ce pobijediti 2:1 a ove Svedjane cemo skrojiti.
Pa znas kako,ako mislis na mlade bice 1-1
Ne pitaj zasto,ali bice tako.
Budućnost
Mladi ce pobijediti 2:1 a ove Svedjane cemo skrojiti.
Juce sam razgovarao sa Larsom Lagerbekom i nevjerovatno su iznenadjeni izgledom grada i hotela CG.
Ide li prenos na RTP i ili samo na RTP1?
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Ima li prenosa veceras?
I ja se pitam...
tesko neko moze bit prijatno iznenadjen hotelom Crna GoraJedino ako bas Pakistan nisu ocekivali
![]()
Klasicna kurtoazija lijepo vaspitanih Svejdjana. Prenosi RTPi utakmicu, ona nije kodirana, ima je na Hotbirdu i Astri, za drzavnu se jos ne zna.
Drug je pričao sa sportskim novinarima iz Švedske koji su došli u PG, i ljudi nisu čuli ni za jednog igrača naše selekcije...čak ni za Vučinića![]()
nece bit 5000 ljudi $utra. a da je Ibra dosao bilo bi makar duplo vise kladim se. no eto, narod je *****. ja dolazim svakako.
Neka gledaju dusmani portugal kako lomi srbiju:mrgreen:
P.S.Bolje da su nama prepustili ove kvalifikacije...mislim da ne bi losije odigrali nego sto su oni!
Nema moguca posjeta nikakve veze sa utakmicom iz Lisabona, jer ona pocinje u 10, a ova pod Goricom u pola 7. Mozda su malo preskupe karte za prijateljsku utakmicu i nas standard, generalno gledano.
Dakle nema prenosa? Steta...
Vujadinovic ,nezadovoljan statusom, napustio reprezentaciju...
"PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"
Pa po njihovim licima rekao bih da su ocekivali pakistan hehe pa su bili prijatno iznenadjeni
a matador vidji nikad nijesu prazna ona sqpa mjesta na zapad nego ona na sjever i jug!!!
Izgleda nece ipak biti nista od prenosa mladih veceras![]()
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Ko hoce karte za utakmicu CRNA GORA - SVEDSKA (sjeverna tribina) po 4e, neka mi se javi na pm ili na broj 067-864-958
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
ljudi pakistan je diznilend za nas !
Prenos mladih veceras od 21.50 na RTCG 2![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks