koreanski filmovi
"old boy"
"il mare"
"sassy girl"
"windstruck"
perfektni filmovi
koreanski filmovi
"old boy"
"il mare"
"sassy girl"
"windstruck"
perfektni filmovi
meni nesto nije 28 Weeks Later u odnosu na 28 Days Later . film je do polovine isao super i onda kao ubrzavanje da se sto prije zavrsi. previse je emocija unijeto u film onog tipa a sa krajem su ga usrali i sa hilihopterom kada ubija sve zivo a pogotovo to sto su stigli u pariz i sad sto da ocekujemo bez 28 Months Later![]()
Superbad super komedija
Vjestacka inteligencija se ne moze suprostaviti prirodnoj gluposti.
Toy Story 2 - mnogo losiji od prvog dijela. Ali ima odlicnih scena i fora
Ipak je prvi Toy Story legendaran.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Daisy http://www.imdb.com/title/tt0468704/
Ditto http://www.imdb.com/title/tt0270919/
My Tutor Friend http://www.imdb.com/title/tt0348591/
Last edited by robi; 11-09-07 at 18:07.
Moje predlog ko nije gledao neka pogleda!
Prestiž -triler
Oslikani Veo -Drama-Edvard Norton
necete mi vjerovat, mislio sam da Groundhog Day nisam gledao... prevario sam se, film sam odgledao, odlican film.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Fracture..... odlican triler!
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Ljudi gledao sam juce film Shoot'em Up, sa Klajv Ovenom i Monikom Beluci. Dobro je uradjen i ja mogu da se utripujem u te filmove i prihvatim da je sve moguce (kao da su u matrix)ali mogu vam rec da bi Klajv Oven iz ovoga filma ladno ubio i Brus Vilisa iz Umri Muski i Antonija Banderasa iz Desperado-a i Stalonea iz Rambo-a i Svarcenegera iz Komandosa i sve Dzejms Bondove pa cak i Kijanu Rivsa iz Matrixa (iako je on THE ONE) i to ZAJEDNO :lolblue:
Ubjedljivo najjaca scena kad puni gas ide da se sudari sa kombijem i pistoljem razbija svoju sofersajbnu, pa puca i razbija sofersajbnu kombija, skida pojas (ne znam sto bi radio da je imao AIR BAG) i u punoj brzini se sudara sa kombijem, prolijece kroz svoju sofersajbnu, ulijece u kombi kroz njihovu sofersajbnu (koju je prethodno razbio pistoljem), pravi kolut izmedju sjedista i okrece se i pobije 4 covjeka u kombiju... i jos doda neku opasku tipa "ko kaze da je sigurno vezat pojas" ili tako nesto :lolblue:
Znaci ima fora dobrih, ali ova scena me definitivno ubila u pojam da sam reagovao "aooooooo sprdas li se"iako je citav film takav i pored svega toga interesantan je za gledanje.
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Ma meni vjeruju musterije:yipiiii:
Pozdrav Tricky![]()
A koja je to distributerska kuca izdala The painted veil??? :mrgreen:
Bice da ga je samo Dream kupio or what? Ili su ga distributeri izdali za njega, ko to zna :lolblue::lolblue:
"Toliko je bilo stvari u zivotu kojih smo se bojali a nije trebalo, trebalo je zivjeti"
Ja sam prije sat odgledala Oslikani veo ili The painted veil,kako hocete...I bas mi se dopao...Jako dobar...![]()
"Tiha voda brijeg roni..."
Na zalost nisam pogledao dovoljno filmova koji su izasli tokom avgusta 2007 da bih mogao ovdje da predlazem...Mozda jednog dana kad se otvori bioskop u PG i ja postanem aktivan na ovome forumu...Zivio
Pa ne moras iz avgusta..iznenadio bi se koliko ljudi nije gledalo npr kum1,2 i 3 a kamo li novitete
sve sto je od januara ove godine je novo i novitet...za one koji slabije i ne bas cesto gledaju filmove,dok za ove aktivne iz dana u dan..e za njih je vec tesko preporucit a da ne znaju vec za to![]()
"Freedom Within the Heart" extra film! odavno nisam bolji gledao! Leonardo DiCaprio i Vinnie Jones u istorijskom filmu o Irskoj!
Obavezno za svakog pravog filmskog mudraca!
hvala
Majice Fruit of the Loom, oprema i materijal za sito štampu, folije i prese Siser
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks