Tako je, i naravno da ce da se slavi!
PS. Ja bih dodao onaj GIF smajl sa zastavom ovamo sa ostalima ako se slaze moderator i ako je moguce![]()
Da nije smijesno bilo bi zalosno..
"Bilo je predloga da se skine ovaj sport sa Olimpijskog programa"?
Jedino ako srpska lista moze da predlaze koji sportovi da se skidaju i dodaju na listu sportova za OI... Kakvu si glupost lupio, ne pamtim slicnu na ove forume... Dje je taj predlog? Daj makar neki pisani trag? Zadnjih 20 godina se broj sportova samo povecava i ubacuju se sve bezvezniji i po meni besmisleniji sportovi tipa strelicarstvo (luk i strijela), karling, badminton i sl, a ti pricas i micanju vaterpola sa OI!??!?!?
Ma prejako! hahahahahaha
Originally Posted by Nk-001
Tako je, i naravno da ce da se slavi!
PS. Ja bih dodao onaj GIF smajl sa zastavom ovamo sa ostalima ako se slaze moderator i ako je moguce![]()
Momci, pristrasni ste mnogo...
Prije svega ja sam posljednji koji bi promovisao nesto srpsko ovdje ili bilo dje i ne vidim iz kojeg dijela moje price ste to zakljucili.Srbija je koliko sam upoznat jos uvijek svjetski i evropski sampion u vaterpolu va ja kazem da je vaterpolo drugorazredni sport i time naginjem Srbiji?Nonsens...
@Montenegrino_CT sta li...
tebi je izgleda najvaznije dje si bio 21 maja...zalosno...pricamo o sportu
Naveo sam Ibon kao primjer onako bez veze...Ja upravo pricam o reprezentativnom sportu.Bolje bi bilo da imamo reprezentaciju recimo u kosarci koja ce da nastupi na nekom prvenstvu (ja iskreno mislim da je imamo) i to samo da nastupi - nego da nam vaterpolisti osvoje sve medalje koje postoje...Pa ljudi, jeste li svjesni da ce CG ove godine imati jednu od jacih liga u vaterpolu?Mislite da bi to bilo tako da je iko od bogatijih zemalja zainteresovan da je ima? I koliko su placeni vaterpolisti? DRUGORAZREDNI SPORT i to je cinjenica...
A vi se palite koliko ocete...
Zbog cega je rukomet ili odbojka "prvorazredniji" sport od vaterpola?
Originally Posted by Nk-001
Ne znam sto ti znaci ovo "Montenegrino-CT sta li"..... ali nije ni bitno sad to, kazes da je zalosno sto mi je bitno da sam bio 21 u PG pa ako je tebi to zalosno meni nije jer bas zbog tih koji su bili tu imamo danas CG na OI ali ne zelim da ova prica podje u pogresnom smjeru pa cu zato i zavrsiti ovo pisanije makar o ovom dijelu. Pa covjece nijesmo mi ekonomska velesila pa da sad ulazemo u sve sportove odjednom korak po korak doci ce i drugi na red ali necu i ne zelim da slusam price kako ne treba da se veselim previse zbog toga sto je CG uspjela da posalje vaterpoliste na OI.
U pravu si - vaterpolo nije "drugorazredni" nego "trecerazredni" sport posto su ovi koje si naveo "drugorazredni"...
Mislim da dobro znas zasto je to tako.Sigurno ne zato sto je laksi od ovih "prvorazrednih" vec zbog vece medijske prisutnosti i popularnosti...
Jbg, u Americi je fudbal "drugorazredni"...
Ne ynam na kraju krajeva ne znam zasto sva ova prica umjesto da se veselimo ovom izvrsnom uspjehu uvijek se nadje neko da sve to gleda sa neke druge strane i da po mom shvatanju poklusa da omalovazava i umanji taj uspjeh...
Niakvog daljenjeg komentara nemam sto se tice ove vrste rasprave...
Totalno ti je logika pogresna...kako moze biti waterpolo drugorazredni sport??Kad ti nesto dobro ide to mora biti prvorazredno...i obrnuto,sam si naveo primjer soccera u Americi..
a inace uopsteno u svijetu po mom misljenju waterpolo je poslije kosarke i fudbala jedan od popularnijih kolektivnih sportova...
No Signature
Vaterpolo je po svemu jedan od "nepoznatijih" kolektivnih sportova, jest da ima dugu tradiciju, ali vaterpolo je popularan u svega nekoliko zemalja - U Madjarskoj, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori ponajvise ... zatim ITA i ESP ulazu dosta u vaterpolo (al naravno ne kao u druge sportove), u zadnje vrijeme malo se Grci interesuju vise....
Malo kad se vaterpolo prijenos moze vidjeti na nekom stranom sportskom kanalu, prije ces vidjeti biljar, pikado...
Ranije su i Ameri imali dobre vaterpolo timove.. ne znam šta se desilo s njima. Verovatno je u Mađarskoj vaterpolo najpopularniji ali ne bih se čudio da se u CG kotira još jače u budućnosti. Italijani i Španci vole skoro sve kolektivne sportove pa i vaterpolo, naravno ne toliko kao fudbal i basket.
Ukidanje vaterpola na OI?
Jel moguce da se ovako glupirate...
Živio mi Srđane Aleksiću!
Kako je tebe i jos pojedine tesko zasmijati...
Kako te tesko zasmijati, tebe i jos pojedine...No sam za tebe mislio da si pametiniji.
Izvini ako te razocarah, ali meni je eto komentar bio smijesan.
A cini mi se da se ja nigdje ne narugah neuspjesima drzave koju ti bodris.
Uostalom ne znam cemu tvoja reakcija inache?
A ne znam, da si ucio rimsko cio dan, pa ovakav komentar procitas na racun CG mislim da bi i tebe zasmijao. Ali dobro ljudi smo
Samo opusteno, svako navija za koga zeli.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Pa eto stekoh utisak da si pametan momak, mada cu tu morati preispitati. Za koga ja navijam pogledaj malo po forumu, mozda dobijes odgovor, nemoj napamet da pricas. Eto toliko od mene na ovu temu...
nemam potrebu tebi da se pravdam, kao ni bilo kome, ali vjeruj mi da tebe ovaj plasman na Olimpijske igre nije obradovao vise nego mene.
Vjerujem te![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
btw idem sjutra da zagrlim Vlada Gojkovica posebno.
Crkla bih da ne pitam a sto bas njega posebno :P?
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks