Page 54 of 1170 FirstFirst ... 444505152535455565758641041545541054 ... LastLast
Results 1,326 to 1,350 of 29226

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

mene ne interesuje ko je bio Federer i koji je bio prije 10 godina.dje to pise da ce djokovic bit bolji od federera??sto ze zapeli ljudi.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    20 Posts

Pricate ko ce biti bolji za godinu,dvije,tri...ko zna sta ce biti ...mozda se neko povrijedi mozda batali tenis...glupa vam je prica...

ja licno mislim da je nole extra igrac ali je imao nesrecu da igra u isto vrijeme sa najboljim igracem ikada...brojke jos ne pokazuju ali igra da....
    Last edited by m@Rk!$@; 10-09-07 at 19:15.
    No Signature

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by m@Rk!$@ View Post
    Pricate ko ce biti bolji za godinu,dvije,tri...ko zna sta ce biti ...mozda se neko povrijedi mzoda batali tenis...glupa vam je prica...

ja licno mislim da je nole extra igrac ali je imao nesrecu da igra u isto vrijeme sa najboljim igracem ikada...brojke jos ne pokazuju ali igra da....
    slazem se sa tobom osim dijela da je to noletova nesreca (sto igra u isto vrijeme kad i federer) to je njegova sreca, jer moze od federera dosta da nauci, prvo kako da ostanem stalozen i koncetrisan
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    304
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Arrow

Ovo za staloženost i koncentraciju se slažem, ali donekle. Ima tu i genetskog koda ljudi sa ovih prostora, što je nekad mana a nekad i nije.
    Ne volim pretjeranu Federerovu hladnokrvnost, ali činjenica je da mu je i to pomoglo da bude tu gdje jeste.

Nole, ako (kao dosad) ide pravim putem, doseći će slavu šampiona. Da li će i prestići besmrtnike poput aktuelnog Federera ili Samprasa, vidjećemo. Ja se tome iskreno nadam.

Thanks Thanks Given 
    46
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    14 Posts

Federer je sasvim sigurno dokazao da će još neko duže vreme biti neprikosnoven i zasluženo je dobio Novaka. Federer je jedan od najvećih igrača ikada, ako ne i najveći to se skoro svi slažu. Pretpostavljam da bi dobio meč čak i da je izgubio prvi set. Novak se malo ukočio u presudnim poenima što baš nije karakteristično za njega, po tome se u stvari i razlikuje od mnogih vrhunskih sportista sa ovih prostora koji su imali problem usijane glave. Zanimljivo, nije ni tapkao loptu puno puta kao obično. Ali on fenomenalno brzo uči, mnogo radi i ovo finale je fantastično iskustvo za njega što će se sigurno videti već u Australiji. Sve u svemu u sadašnjem trenutku Novak ima 0 razloga da bude nezadovoljan, a i njegovi fanovi takođe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ono što novaka može da spriječi u daljem napretku je evenutalna povreda ili ne znam šta već... naglašavam, nisam rekla da će biti najbolji.
    ali ono što je najbitnije u njegovoj karijeri, i što mu mnogo pomaže jeste velika podrška porodice, i što je on, realno gledajući, veoma psihički stabilna ličnost, jer eto, gledajući sinoćni meč, i ako je izgubio dva seta zaredom, ipak je poslednji set odigrao kao prvi, i borio se do samog kraja koliko je mogao.
    ko je pratio meč đoković-moya, vidjelo se koliko se moya u trećem setu predao, prvenstveno psihički (meč je završen moyinom duplom greškom) a čovjek ima 31god, nekad je bio u samom vrhu svjetskog tenisa, tako da... samo naprijed, noleeee!
    tra la la

BaronesseHelene

roke koke

Thanks Thanks Given 
    46
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    14 Posts

Da dodam još nešto, bio sam poprilično iritiran urlanjem nekih Noletovih "fanova" sa tribina. Mislim, dečko servira za bitan poen, koncentriše se i u tom trenutku neki debos viče "glavu gore Novače" :? Takođe, da sam na mestu Novaka zapitao bih se da li da igram za reprezentaciju i rizikujem povrede. Za razliku od mnogih drugih tenisera u svetu on je od svoje zemlje dobio 0 podrške i sav svoj uspeh duguje isključivo samom sebi i svojoj porodici.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako misliš nema podršku svoje zemlje? novčano-naravno da nema, ali se ipak svi trude da ga podržavaju na bilo koji drugi način
    i da, bilo je na dnevniku sinoć da će porodica đoković za koji dan da ugosti 50oro djece sa kosova, radi novčane pomoći. svaka čast!
    tra la la

BaronesseHelene

roke koke

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    slazem se sa tobom osim dijela da je to noletova nesreca (sto igra u isto vrijeme kad i federer) to je njegova sreca, jer moze od federera dosta da nauci, prvo kako da ostanem stalozen i koncetrisan
    Ubuduce za tacan rezultuta samo pitaj

Thanks Thanks Given 
    46
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    14 Posts

Novčano, novčano. Doduše sada mu to i nije potrebno. Sve je sam odradio, sa 12 godina morao je da ode iz Srbije da bi danas bio 3. teniser sveta. Koliko još ima tako talentovane dece?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

iskreno, ne bih u tu priču da ulazim, pošto ne znam kakav je slučaj u drugim državama... znam da je ferer nekoliko puta ostavljao tenis zbog loše finansijske situacije, što znači da mu španci nisu pomogali, tako da nije samo u srbiji tako jebaga, glup zaključak, mnogo, ali ipak ne bih o ovome
    Last edited by _JELENA_; 10-09-07 at 20:01.
    tra la la

BaronesseHelene

roke koke

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nevjerovatno je sto je izgubio Djokovic!
    Imao je potpuno dobijena dva seta.
    Kod prvog 40/0 na svoj servis,3 set lopte a kod drugog 15/40 na servis Federeara i ona cuvena lopta koja je milimetar izasla van terena!
    Iskljucivo njegovim greskama izgubio je mec!
    Federer se nista nije pitao prva dva seta , samo je bio posmatrac.
    Ipak jedno sam siguran, hiljadu puta da ponove ova dva seta svaki put bi pobjedio Novak!
    Najvaznije od svega je da je Federer konacno shvatio da se u svjetskom tenisu pojavio covjek koji moze da ga pobjedi a da on mema sanse da mu se suprostavi!
    Ljudi Nole je 3. igrac svijeta, Ana trenutno 6. a Jelena 4. !!!!!
    Za jednu malu zemlju to je nevidjeni uspjeh!
    Jedino sto me je iznenadilo sto nijedna nasa televizija nije direktno prenosila finale, kao da su igrali neki Kamerunac protiv Panamca!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Kod prvog 40/0 na svoj servis,3 set lopte a kod drugog 15/40 na servis Federeara i ona cuvena lopta koja je milimetar izasla van terena!
    Ipak jedno sam siguran, hiljadu puta da ponove ova dva seta svaki put bi pobjedio Novak!
    Najvaznije od svega je da je Federer konacno shvatio da se u svjetskom tenisu pojavio covjek koji moze da ga pobjedi a da on mema sanse da mu se suprostavi!
    Jedino sto me je iznenadilo sto nijedna nasa televizija nije direktno prenosila finale, kao da su igrali neki Kamerunac protiv Panamca!
    pa igrao je srbin protiv svajcarca, ako cemo pravo
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    130
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    17 Posts

pa igrao je srbin protiv svajcarca, ako cemo pravo
    ili mozda da nisu imali para za prenose

NOLE ,SVAKA CAST !!!

vidjecemo dokle ce stici kad bude u 26-godini kao sad federer,boze zdravlja,a tekkkkkk 20 ima.auh..a jelena,a anaaaaaa ufffff koliko samo uspjeha imamo to je nevidjeno

nova ljubav-djokovic-sharapova
    Živio mi Srđane Aleksiću!

Thanks Thanks Given 
    46
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    14 Posts

Quote Originally Posted by _JELENA_ View Post
    iskreno, ne bih u tu priču da ulazim, pošto ne znam kakav je slučaj u drugim državama... znam da je ferer nekoliko puta ostavljao tenis zbog loše finansijske situacije, što znači da mu španci nisu pomogali, tako da nije samo u srbiji tako jebaga, glup zaključak, mnogo, ali ipak ne bih o ovome
    Gde nađe Špance , pogledaj koliko oni imaju igrača u top 100...valjda samo zato što su rođeni u Španiji , što se zovu Pedro i Gonzales ili su svi oni morali da idu sa 12 godina u inostranstvo? Ostaje nam da se čudimo (mi u Srbiji) čime smo zaslužili što Novak već sada nema američki pasoš i 100x bolji prolaz svuda. (ja bih ga shvatio da i to uradi i navijao bih i dalje za njega)
    Još Đokovići nameravaju da naprave teniski centar u Beogradu. RESPECT!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ssin View Post
    Gde nađe Špance , pogledaj koliko oni imaju igrača u top 100...valjda samo zato što su rođeni u Španiji , što se zovu Pedro i Gonzales ili su svi oni morali da idu sa 12 godina u inostranstvo? Ostaje nam da se čudimo (mi u Srbiji) čime smo zaslužili što Novak već sada nema američki pasoš i 100x bolji prolaz svuda. (ja bih ga shvatio da i to uradi i navijao bih i dalje za njega)
    Još Đokovići nameravaju da naprave teniski centar u Beogradu. RESPECT!
    al im vlasti bg-a ne daju te stare terene koje je on htio da osposobi, no dako se sad kape u glavu pa mu daju te terene
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    46
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    14 Posts

Ne brini Siniša biće dana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

pa kako dobi te setove - intezivnim posmatranjem, madjijama ili neko sputio Djokovica?

Thanks Thanks Given 
    46
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    14 Posts

al im vlasti bg-a ne daju te stare terene koje je on htio da osposobi, no dako se sad kape u glavu pa mu daju te terene
    Sad će mu dati, ali da sam ja bio na njegovom mestu u slast bi ih odjebao i pravac neka druga zemlja. Navijao bih i dalje za malog kao što sada navijam i uživao gledajući kisela lica "patriota" dok mali osvaja turnire pod američkom zastavom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neće on to da uradi, jok jok... tako je i jelena dokić petljala oko državljanstva, te jugoslovensko, te australijansko, pa evo gdje je sad. nigdje.
    tra la la

BaronesseHelene

roke koke

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _JELENA_ View Post
    neće on to da uradi, jok jok... tako je i jelena dokić petljala oko državljanstva, te jugoslovensko, te australijansko, pa evo gdje je sad. nigdje.
    da bas joj je drzavljanstvo smetalo, ili posesivni i optereceni uspjehom otac
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

čuveni damir dokić... ma on se tu podrazumijeva, čim se spomene državljanstvo jelene dokić
    tra la la

BaronesseHelene

roke koke

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Quote Originally Posted by Tha_Maddog View Post
    Ovo za staloženost i koncentraciju se slažem, ali donekle. Ima tu i genetskog koda ljudi sa ovih prostora, što je nekad mana a nekad i nije.
    Ne volim pretjeranu Federerovu hladnokrvnost, ali činjenica je da mu je i to pomoglo da bude tu gdje jeste.

Nole, ako (kao dosad) ide pravim putem, doseći će slavu šampiona. Da li će i prestići besmrtnike poput aktuelnog Federera ili Samprasa, vidjećemo. Ja se tome iskreno nadam.
    chitala sam da je Federer bio najveci emotivac, da se nenormalno nervirao, bacao rekete, psovao, vikao i da je to postalo neizdrzivo i imalo opasno uticaja na njegovu dalju karijeru, pa je onda ishao godinu dana na psiho-terapije i nauchio da se savladava i ponasha onako hladnokrvno!
    A Shpanci su inache poznati kao jako temperamentan narod tako da je i njemu u genetskom kodu slichna situacija.
    Federer ja definitivno broj 1 i treba da bude Noletu ponos shto sa takvim majstorom igra finale US Open-a i shto mu je ozbiljna prijetnja za ubuduce! Ima on kad, mlad je, mada je i Nadal njegovo godishte tako da ce Nole u buducnosti imati posla sa Federerom i Nadalom.
    Nije sramota gubiti od takvih tenisera, josh kad zna da ni njima nije svejedno kad im Nole naleti

Evo izjave Federera nakon mecha i ja ne smatram da su njegove rijechi podcjenjivachke niti bezochne:

"Rezultat ne odražava pravi odnos snaga na terenu. Rezultat je, pošteno govoreći, brutalan za Novaka. On zaslužuje bolje od ovoga. Prevalio je fantastičan put, ne samo na ovom turniru već cele godine".

Kad su se rukovali, Federer mu je rekao: "Samo nastavi. Mislim da ćemo imati još puno bitaka".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ssin View Post
    Sad će mu dati, ali da sam ja bio na njegovom mestu u slast bi ih odjebao i pravac neka druga zemlja. Navijao bih i dalje za malog kao što sada navijam i uživao gledajući kisela lica "patriota" dok mali osvaja turnire pod američkom zastavom
    ja bi se na njegovom mjestu sad odma u slast vrnuo u djedovinu (zupu niksicku, pluzine ili gdje vec), a pare bi ulozio u izgradnju teniskog centra na nekom od okolnih brda. a onda bih uzivao gledajuci kisela lica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Federer je trenutno tj. zadnjih 5 godina broj 1 i bice bar jos minimum 2 tako da je sva dalja prica bespotrebna. Najbolji je teniser svih vremena a samprasa ce po roju osvojenih GS stici vec iduce godine. Mozda se onda povuce u penziju i onda neko dodje na njegovo mjesto br.1.
    djokovic je zaista mnogoo napredovao zadnje 2 godine i zaista je sada uz federera najbolji teniser ali to ne mora da znaci da ce u narednih 5 godina uspjeti da odrzi isti ritam.

sve u svemu zna se ko je broj 1. a ko su broj 2...3....180...1000 zato zaista batalite da se raspravljate ko je bolji.
    Ma daj... Kakav bre najbolji teniser svih vremena..!?? Jeste da se naosvajao titula, ali je Federer bio vjecito iza Samprasa... Zablistao je tek kad je Sampras otisao iz tenisa! U Noletovim godinama je mogao samo da sanja o Noletovim vec ostvarenim uspjesima..
    Conditioning is what makes us feel ignorant, and our apathy feeds our hate.

Page 54 of 1170 FirstFirst ... 444505152535455565758641041545541054 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)