![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OJHA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OJHA
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Veljo Uskoković je jedna institucija
ako neko na televiziji objavi da ima zvanican docek sigurno ce se skupit dosta ljudi!
Vala su zaslužili da ih dočeka i staro i mlado, i muško i žensko, svi...
Ne valja biti nekorektan prema tim momcima. Zaslužili su dostojan doček. Ako se šta bude organizovalo dolazim iz Nikšića. :dring:
mada, da ne bi gatali idealno bi bilo da ih docekamo na utakmici Crna Gora - Svedska 8)
sjutra pred sportski centar svi!! zasluzuju to da yebe oca
C9H13NO3
One world, Two wheels
sigurno da zasluzuju... vidimo se tamo![]()
u koliko sati?
F.C.F.
Dolazim Dolaziiiiiiiiiiiiim na doooocheeek : D
:yipiiii::yipiiii::yipiiii::yipiiii::yipiiii::yipi iii::yipiiii::yipiiii::yipiiii::yipiiii:
ojha
bravooo majstori !!!!
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Aj vjerovatno i ja dodjem tamo, poznacete me po biciklu i kapi![]()
Ovome slobodno mozes da dodas NA ZALOST...
Ljudi, vaterpolo vise niko niti IGRA niti GLEDA a to mozete zakljuciti iz toga ko je u vrhu ovog sporta godinama: Srbija, Madjarska, evo sad i Rumunija i Crna Gora...Nikoga od velikih sportskih nacija ovaj sport previse ne interesuje...Cak je bilo predloga i da se skine sa olimpijskog programa...
No dobro, ne treba zbog toga odustati od necega u cemu smo stvarno dobri, ali takodje treba znati da su se svi sponzori po nalogu drzave, naravno, okrenuli sponzorisanju vaterpola jer je u tome prepoznata sansa za afirmaciju Crne Gore na sportskom planu...Ispravno?Donekle...EPCG je tako recimo otkazala dugogodisnje sponzorstvo KK Ibonu, jer su dobili nalog da moraju da ulazu u vaterpolo....OK, Ibon ne postize rezultate, nije problem - ali vise bi se medijski postiglo da se izgura jedan dobar, svjetski dobar teniser nego sve ovo sto postizu vaterpolisti...
I jos nesto - organizovanje doceka zbog plasmana na OI? Sta onda treba da se radi ako osvoje medalju tamo? Tri neradna dana...? U stvari i nije losa ideja...
bogami da je neki srbin preplivao kadu za kupanje slavili bi nedjelju dana...
A vidji ovo, ja mislio danas docekProcitao sam samo ono u 20h
Evo billo je na vijesti na rtcg da je sjutra vece docek, imaju i slogan neki![]()
Bravo Majstoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Zaista nijesam zelio komentarisati ovo tvoje izlaganje ali sam primoran. Kao prvo nabrajajuci velesile cudo da preskoci Svjetske prvake Hrvatsku pa jos kazes niko to ne gleda niti koga to interesuje i jos kao izbacice uskoro sa OI taj sport,kako to da kad god neko osvoji zlato u vaterpolu budu docekani na punim trgovima kao predhodnih godina a primjer ti je Hrvatska da ne govorim o proslim zlatnim medaljama koje su isle u takozvanu "SCG" . Zatim uporedjujes klubski i reprezentativni sport zasto se ne ulaze u Ibon ili moj Lovcen ko shisha reprezentaciju pa valjda bi reprezentacija trebala da je na prvom mjestu pa bilo koji sport da je u pitanju. Pitas se zasto da se slavi!?!?!
Evo ja da ti kazem:
Zato sto je ovo CRNOGORSKA reprezentacija,
Zato sto smo na ovo cekali skoro 100 godina,
Zato sto ce jedna "mala"drzava nositi svoj barjak na OI,
Zato sto je ovo trn u oku svima koji nas ne vole,
Zato sto nas je onoliko bilo u PG 21 maja da povratimo ono sto su nam ukrali,
Zato sto sam ponosam sto sam CRNOGORAC,
Zato sto je NASE i nicije drugo!
A sto se palite na ove provokatorske price...mora da je vidno izrevoltiran remijem Srbije protiv FINSKE...Pa je slucajno vidio topic o SAMPIONIMA SVIJETA I OLIMPIJSKIM SAMPIONIMA...I Pomislio ''pi kako srbija ne moze ovako''
ahahahahahahahahh
haahahahhahahhaahha
ajmo finska...ajmo kazahstan..ajmo portugal...ahahhahahaha
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks