vracen break... pa sta je ovo ljudi?!
na zapadnoj tribini 14 red..
imam internet na phone..
ne mogu da vidim Sharapovu nidje..![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
vracen break... pa sta je ovo ljudi?!
Just to slip the skin...
i to je vratio brejk sa 4 njegove neiznudjene greske!evo i 4-4 odmah.
a nije imao srece milimetar ga je dijelio do seta!
Buuuc ... 2:0 ...
Originally Posted by Nk-001
ajmo roger 2-0
eto tako... platio je danak neiskustvu![]()
Just to slip the skin...
jedna lopta je prelomila set, ona na set lopti koja je izasla manje od milimetra. svaka njemu cast, Nole majstor si!
Komentator na RTS kaze da Federer nikad nije izgubio u karijeri kada je vodio sa 2:0 u setovima niti je ikada dozvolio nekome da izjednaci na 2:2...
slusam i ja njega, Nebojsa Viskovic, odlicni poznavalac tenisa.
Sto mene pitas, pitaj ovog komentatora![]()
nije vodio protiv nadala 2-0
Cestitke Rodzeru, ali veliko BRAVO za Noleta!
'bem li ga,nije ga htjelo nocas,imao je 6-5 i 40:0 i servis,kad to nije uzeo vidjelo se da mu nije noc.ipak federer je federer,nole je dao sve od sebe,svaka mu cast.
naravno, on je buducnost ovog sporta i sigurno buduci broj 1. pokazao je da moze da igra vrhunski tenis na svakoj podlozi.
samo je sreća bila u pitanju... samo![]()
tra la la
BaronesseHelene
roke koke
a dje nadje Federer ovu prasicu da mu bude djevojka.
necemo o ukusimanola je publika extra podrzala,svi ga obozavaju.
i publika i Sharapova na cistom srpskom je uzvikivala njegovo ime![]()
Naravno, moze poceti likovanje ovih koje srpsko tenisko cudo peche. A kako i ne bi...samo bi bilo korektno sa njihove strane da ne postuju na ovom topicu dok CG ne bude igrala protiv Burkine Faso u narednom okrsaju Dejvis kupa
Novaku svaka cast! Maestro koji je pokazao kako se igra srcem, i kako se na najbolji nacin reprezentuje svoja zemlja u svijetu. Medju njegovim navijacima bio je i Robert de Niro...
Federer ce tek vidjeti muke od njega jer se konacno pojavio neko ko moze da mu se ravnopravno suprotstavi
Do Mastersa...pozdrav![]()
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Lennox, ne znam sto obracas paznju na necije komplexe, ko je gledao vidio je kakav je igrac Nole, a tek kakav ce biti do sljedeceg US opena![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks