zapamti...ljubav je pokretach svega!
Dushu opila, srce uzela
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ-zena!
:mrgreenushti choeka!!!
Ti mislish da su svi bez dushe ka' ti! :devil:
On je sad deprimiran zbog neizvjesnog ishoda svoje ljubavi!:yipiiii:
ajd' ja chastim, poshto je Gingis izgubljen a ti samo chekash da ti neko plati pice...:joint::lolblue:
ja necu da platim,e da te je S&S (stid i sram)
evo primio sam platu..:mrgreen:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
u vladu radim..
/me Ministar kulture !
ovaj.. shto cete popit ? (((:
ja cu vecherZ da promijenim.. pa cu popit:
1 flashu Jagger-a
5 red bikova
aDe uzDravlje..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
ovaj mi Novak zivot nocas zagorcava, dajte neki alkohol kumim ve Bogom.
Ocemo li na pivo nedje posle meca?![]()
Just to slip the skin...
HA!
a ne,ja cu sve pare odje kod TEBE da stuchem,pa da te viidim kako cesh pazar iz kafane da iznesesh.. :devil:
sve isto...
i pitaj ove momke shto ce da piU :}
~
@zvonchy, ne sjekiram se ja zbog para, nego zbog neceg drugog,vama zeMskima su samo pare u glavi![]()
...i ja na predavanja, ka ti na posao![]()
Just to slip the skin...
nemoj da se troshish nema smisla!:devil:
ni ja se ne $ekiram zbog njegovih para, a on bogme $ekira! Malo $utra bi on pet sati izdisa tamo da bi tebE zadovoljstvo nachiniJo svojom pobjedom!!!:devil:
(niko ka' zensko ne moze da ti ubije volju u gledanje sporta:joint::mrgreen:)
dobro, dobro i ja navijam za Noleta djaole, samo shto se ne kidam ka to ti:devil:
hehe, uzaludni pokusaji da me odmaknes od televizoraa tako ga je malo dijelilo da izjednaci, da vidimo ovaj taj brejk, muci malo
![]()
aj' nam sad rechi koji je to odgovoran posa' ????
Ne moze to tako, prvo zagolicash, pa posle nishta!:mrgreen:
@NSX, ima li te dje, da nam shpijunirash Matadora, ocu da znam shta, dje, kad, koliko i sa kim radi!!!!:joint: (kad ne gleda Noleta)
p.s. sad sam bachila pasulj...on veli da ce neke pare dobit i da ce mu teshko bit...ali ce ipak bit na vrhu:lolblue:
Last edited by zvoncica; 09-09-07 at 23:32.
mnogo odgovoran posao, u vezi sa ilegalnim shvercom, tranzit preko cg... cekaj, ujutru ides da prihvatis onaj kontigent Moldavki na Bozaju? dako zakucim i ja jednu, direktno sa lagera![]()
Just to slip the skin...
Eto vise nema nista skriveno, kako si me raskrinkao svaka ti cast![]()
Jel odgovorniji posao od mog?
I ima li vishe para :mrgreen:
~
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks