E vala odavno nijesam odjena bio, poceo da vodim zdrav zivot i tako... Moze jedna votka ili votka-martini.?.
Puka' sam definitivno. Poceo sam da pishem zbog nje i na religiju....
Moracu unaprijed da zamolim moderatore da me brisu ako profilozofiram tamo.
Zvonce, mislis da je ova moja trka oko Odli zdrava?
Ja pocinjem da sumnjam.:?
p.s.Tuborg molim.
SaMo JeDnA DnEvNo
podji na chat #swe_za_ljubav ,tamo se raspitaj...
meni jedan Heiniken.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ja bih kafu jednu bez cukra ako moze (:
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Mozhda !![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
zavisi od koga/chega![]()
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
jesi li di siguran da nemash apstinentsku krizu ???
:mad:jok, TI umiresh poslednji u ovom sluchaju!!! (ja cu ti sudit, shto mi senorita pije goosti!):mrgreen:
:jointrimijetila sam da nijesi isti chojek?! Jesi, puka' si... i mnogo si pocheo da filozofirash... a sve u nadi da ce ona obratiti paznju na tebe!
Tvoja trka jes' zdrava, u zdravom telu-zdrav duh, :devil:ali je pitanje da li je povod za trku zdrav...nemam bash lijepe vijesti...Gingis...ona voli drugoga!Ti slobodno i dalje trchi jer rekoh vec, u zdravom telu...(izvini shto se smijem, znam da nije lepo smejati se tudjoj nevolji, but ye.i ga!)
Shto cesh...zivot je nekome majka a nekome maceha...tebi i @senoriti je ochigledno maceha, ali senoriti goosti (tako ona boli lijechi) a tebi (i meni) po 2 tuborga i pjesma za tebe:lolblue:
ranila me jedna zena
P.S. (EMILL-e pucaj!!!):lolblue:
dobar savjet, samo ne znam ko te ovlastio?
evo i odje se bavish ucjenom!!!
Shto to ona mora da uradi da bi dobila kafu bez cukra???:mrgreen:
e, djevojko moja kako kidishe a tebE svaka chas' ako ne vidish njegove prave namjere...(oce da te povede u mrak?!?!?!):devil::oops:
NSX hahhahahah gori vatra medju nama))))
i moja noga bi puna plama
e paaaaaaaaaa.... a sve se pitam kud li je motorLjesi mogao odlijepit ono malo moje koze i mesa s njega
)))
oh darling who needs love?
Who needs a heaven up above?
Who needs the clouds, in the sky, not I
Oh darling who needs the rain?
Who needs somebody that can feel your pain?
Who needs the disappointment, of a telephone call, not I
od mene !?
JA NE umirem,vjechno cu biti u vama,u njoj
senorita se malo shali,iako mi je do`dushe priznala da je zaljubljena u mene i to ludo,ali shto cemo..
ne plashim se ja za nju,njoj zime nema.. viidish kol`ko udvaracha po ovoj kafanchini
dao sam si za pravo da to IZreKnem xD
ne brani se ona :joint:
~
Yedina me Zvonchica voli ovdje,& ya yedino nju! 8)
Od smijeha pravim saksofon,
od sunca pravim put,
a ti si moj šofer.
daj onda par Nikshickih i par Hainekena ...zemo chasti
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Odli voli mene, drugoga, tebe i sve.....to nije nista novo, puna je nesebichne ljubavi i razumijevanja.
Ne smeta meni ni taj ni drugi, zguzvacemo se nekako. Samo da Odli i ja razmijenimo pozitivne energije, emotivni naboj, stavove i napokon kompletiramo obostranu ljubav neracionalno, srcem, chulima i tako to sto ide uz to.. :joint:
Normalno, ubijedjen sam da se ona uvijek slaze sa mnom, a dobro si primijetila da sam fasciniran njenim skakutanjem..
:hardrock:
Opila za sva vremena....:shock:
SaMo JeDnA DnEvNo
Gingis ol` je zvat na pice? shto`s se stisa` !?
~
Bojim se da bi mi dehidrirala pored pica.![]()
SaMo JeDnA DnEvNo
imash ti onda neke druge tehnike a?
~
E bratski, tu shabloni ne prolaze. Pocecu da pisem da volim sve sto hoda na dvije noge.
Da se palim srcem i razumom na travchicu i laticu na filozofiji, religiju joj ne kapiram nista, ali sve upakuje erotskim nabojem bilo sta da pise, pa uzivancija. Ili sam ja corav ili nesto nije u redu.:?
Da je zovem na pice, znam da bi mi se istopila toliko da bi metuzalem mogao glat da prorachuna koliko litara ode u vazduh a koliko ...
Tehnichki nema nikakvih problema mrak na ochi i ...al ok RADIM na tome.
Idemo vatre nek se pale,
idemo pravo u finale:joint:
Dobar ovaj tuborg:mrgreen:
SaMo JeDnA DnEvNo
pa ocesh momka da joj nadjesh !?
nemoj neki kontraefekat da dobiesh :P
@Gingis : mnogo mi se svidja shto si uporan..
p.s.
dobar Tuborg,dansko a nashe..
~
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks