Jos jedan glas da Bogdan Milic treba da leti iz reprezentacije...A Vlaisavljevic da imalo obraza ima da bi ostavku....Mislite da ga kritikujemo samo mi odje na forum? Ja mislim puca mu sa svake strane...
Portugalska drzavna televizija prenosi mlade portugal-montenegro kao i portugal-serbia (A selekcije)
Ko ima satelit moze da gleda...
Živio mi Srđane Aleksiću!
Jos jedan glas da Bogdan Milic treba da leti iz reprezentacije...A Vlaisavljevic da imalo obraza ima da bi ostavku....Mislite da ga kritikujemo samo mi odje na forum? Ja mislim puca mu sa svake strane...
Evo u Vijesti fin text za pozicije igraca u klubovima i reprezentaciji.
Budućnost
Kako nije bilo?
ja sam svo vrijeme vikao CRNJE NA VRBE a srećom mi je murija na ulazu oduzela kilo banana.
Mislim da je ono smeće od engleskog selektora nas namjerno provociralo tako što je cijelo vrijeme zagrijavao neke kafene koji su trčali pored aut linije i cerili se publici.
Ne očekujem sigurno da prime onako 2 jeftina gola u prvih 10ak minuta, a posle da ubiju Engleze od igre...
Ne možeš tako... Ne prebačam igračima ništa. Vidi se da bi svaki od njih izginuo onamo za onaj crveni dres, međutim jedno je očigledno - NEMAMO IGRU.
Svi ćete reć sad da je to tako zato što se igrači međusobno ne poznaju, nemaju dovoljno internacionalnih utakmica u nogama, imaju strah, tremu.. bilo šta. Ja ne mislim tako. Pogledajte sastav tima:
Simon Vukčević - Igrač koji je tokom karijere igrao za Partizan, Saturn i sad se nalazi u Sportingu iz Lisabona. Ako je to igrač koji ima tremu, i kojem fali internacionalnih utakmica u nogama, ja ne znam koji to onda nije. Igrao je i za SCG reprezentaciju, sa Partizanom nekoliko puta nastupao protiv evropskih timova... Uz to je još i kapiten, nije problem u njemu.
Ivan Fatić - dovoljno govori to da je momak 88 godište, a da je već nastupao za klubove kao što su Kjevo i Inter (u kojem igra sad). Znači, riječ je o IGRAČU, talentu, a ne nekoj budali. Svi smo vidjeli kako je odigrao.
Marko Ćetković & Slaven Stjepanović - Sam njihov transfer u Partizan ove godine, pokazuje da se radi o talentima. Inače ih ne bi uzeli... (na stranu to što neko drugi tu možda prste miješa, ali broji se ono što je realno)
I na kraju Stevan Jovetić - zar su potrebne riječi? Samo interesovanje Real Madrida ove godine da ga kupi, pa proslijedi Sampdoriji kao pozajmljenog igrača dovoljno govori o tome o kakvom se igraču radi.
Ja stvarno ne mogu više crnjačit s pričom, a možda sam sve ovo mogao objasnit jednom rečenicom, no se sad kasno sjetih...
Nemamo trenera.
klanovi klanovi i samo klanovi, kad toga ne bude, igrace oni koji zasluzuju ...
ziabcicu slike posle![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
a da ne pricamo o Ljungbergu![]()
Boze sprdnje od naske mlade reprezentacije ,igrali su ka da se dvije zgrade sastvaile na livadu ! To ni je samo dokaz da nemamo trenere (ni u I tim ) Slusam spikera kako fali jovetica a on veze blage nema sa fudbalom (ako je sudit po potonjoj utakmici) ! Kompletna igra je teska truba qq kako sam se $ekira tio sam slomit tv pi pi fuuujjjj !
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
ja se samo Elmandera bojim,ovi ostali su truba...![]()
Ne kupujte kasete japanske grupe TDK.
Nista se ne cuje.
Sjutra (utorak) od 12h do 15h mogu se uzeti karte za utakmicu CRNA GORA - SVEDSKA (sjeverna tribina) po cijeni od 4e, sve informacije na 067-55-95-72
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
opet su karte previse skupe za prijateljsku utakmicu, do 10 eura za neka mjesta na zapadu...
Cuh 10 i 7 eura zapad, 4 eura jug i sjever. Ja se obrukah i ne podjoh jos na utakmicu reprezentacije. Te ispiti, te obaveze, te nema karata, daako uspijem na ovu da odem![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Za Madjarsku ovo gdje sam ja trazio ni za lijek.
Za ove protiv Slovenije i Engleske su mi rekli da je bilo, ali ja ne mogah od ispita odit nikako. Bice prilike.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Da cijem prognoze ,tko mislite da ce dobit i koji rezultat ce bit ?
Ja mnim 4-0 za njih !
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks