View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 75 of 2251 FirstFirst ... 2565717273747576777879851251755751075 ... LastLast
Results 1,851 to 1,875 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Vukicevic je klupski trener koji razvija igrace i gradi tim kroz duzi vremenski period, na osnovu cega (pored "ostalog") je Zeta i postigla dosadasnje uspjehe.

Ne bih rekao da je dovoljno dobar takticar i da moze da uigra ekipu sklepanu od igraca skupljenih sa svih strana u kratkom vremenskom periodu.

Vlaisavljevic je naravno katastrofalan, ali sam siguran da Vukicevic ne bi bio mnogo bolji u njegovoj ulozi. Ono sto je neophodno za reprezentativnog trenera je autoritet i takticka potkovanost.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Loše, mnogo loše sinoć! Pogubili se momci u onakvoj formaciji. Imamo odliče ofanzivce, ali problem je što svi imaju iste karakteristike (Jovetić, Stjepanović, Ćetković, Vukčević) gdje nema klasičnog špica i nikakvu odbranu!
    Selektor (ako se to uopšte može reći za Vlaisavljevića!) u nedostatku štopera stavlja Fatića u vezni red, a poslije na beka! Najgori je bio na teren poslije one nesreće od Kaluđerovića, a momak igra štopera u Interu...Tako da su Englezi rutinski odradili posao...

Slavko Vlahović bi bio idealno rešenje za selektora, ali...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Dusko Vujosevic za trenera :mrgreen: Salim se, treba im neko jache ime, neko od koga ce da drhte kad vikne

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vjeruj mi da bi od ovoga drhtali! Ako ga što krasi to je strogoća ili strogost kako li već ko ne sluša ključem po glavi :mrgreen: trenirao me pa znam, kod njega je ka u vojsku, samo rad, red i disciplina...Pa već godinama je najbolji stručnjak u radu sa mlađim kategorijama u Crnoj Gori pa i Srbiji, istina još mlađih uzrasta od ovog, ali sam siguran da bi ih odlično sklopio i napravio pravu ekipu...
    Last edited by Ramos; 08-09-07 at 08:21.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E da, kad smo kod prvog tima, čitam juče kao Burzanović će kasniti i pridružiti se saigračima u subotu popodne ili nedelju ujutro na treningu, kao Kosanović ga je zadržao na neke mini pripreme đe je prisustvo obavezno, a vidim ga sinoć lagano izlazi iz kola ispred stadiona...Vazda li će bit taj mali šminka što je to!

A Pura klikera sam vidio u smrdeljavi riter u srijedu veče pije li pije, a konobari muzu li ga za pare muzu what a plonker! :mrgreen:

Ako nam Drinčić i Peković ne donesu nešto novo na sredini terena, bojim se da će i Šveđani nas da izmuzu fino

Thanks Thanks Given 
    400
    Thanks Thanks Received 
    333
    Thanked in
    199 Posts

A možda Brano Milačić

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja mislim da se nismo obrukali...ipak je to England
    Idemo dalje...:yipiiii:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    a kako nismo,ne sprdaj se,zahvaljujuci nasem "pametnom" selektoru,koji ne umije o sebi da vodi racuna,a kamoli o reprezentaciji.
    Zamislite nama je selektor mlade reprezentacije covjek koji je bio odbrambeni igrac u Buducnosti cio zivot i to los
    Sinoc je demonstrirao kako se igra odbrana na njegov nacin:blah:
    Last edited by klemper; 08-09-07 at 10:47.

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Dovoljno je bilo vidjet njegov interviju dan prije meca....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    Naravno da se nijesmo obrukali i najvaznije je da se pokaze da imaju srca i da se niko ne stedi kad igra za svoju drzavu. Neiskustvo i sok brzo primljenog gola koji je po meni neregularan ostavio je traga. Idemo dalje i pobjeda protiv Portugala.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Treci smo u grupi trenutno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bojim se samo da ne ostanemo tu

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Ser Ex Miteser View Post
    Katatrofalni Dusko Vlaisavljevic je dokazao da mu je mjesto ipak u Bratstvu ili tako nesto!Englezi nista posebno a to sto je uvjek bilo 4,5 napadaca na nasih 3 odbrambena ipak treba pitat posranog selektora a ne one momke koji su ispadali cijelo poluvrijeme i po zbog "taktike" podobnog trenera i nista vise ne treba spomenut u vezi njegovog "znanja"!!Zamisli ti tog "majstora" koji je poslije 3 osvojena boda krenuo na Englesku sa 500 spiceva...kakav glupan!!Takav fudbal ne prolazi ni u EL EJ Galaksi!!
    englezi nista posebno? au...

pogresna postavka igraca u prvom poluvremenu ide na dusu vlaisavljevicu ali nije samo njegova krivica, igraci su se jednostavno uplasili... posle 2-0 tesko je vratiti se u mec i nekoj iskusnoj ekipi a ne mladoj reprezentaciji CG...

licno me je razocarao fatic, igrao je lijevog beka u 2-om poluvremenu a nije se vracao u odbranu , vise situacija bio je previse sebican (prodor po lijevoj strani i neki "driblinzi a imao je jovetica na 16...)... vukcevic je bio dobar samo u 1-om poluvremenu, od 60-og min je poceo da siri ruke, da se zali na povredu i onda je krenuo u njegovo klasicne "na silu" prodore... razlika izmedju napada i odbrane - dvije razlicite reprezentacije...

nijesam ocekivao pobjedu CG, i da su izgubili 5-0 utisak bi ostao koliko toliko pozitivan, ipak ova rep Engleske je igrala skoro evropsko prvenstvo u ovom sastavu za razliku od Cg koja ima talentovan ali neuigran tim
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakvu je svrhu imalo uvodjenje Bogdana Milica u igru pocetkom II poluvremena?? Onaj 'igrac' nema pojma i stvarno ne znam otkud on u reprezentaciji...

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam sto ocekujete od odbrane u kojoj igra Rajovic momak koji ne zasluzuje u 18 da bude u Buducnost.
    Drasko Bozovic je igrao beka protiv slovenije i mnogo lose odigrao na toj poziciji i ovaj ga je ponovo stavio na istu poziciju.
    Nismo toliko lose odigrali samo da imamo bolju odbranu mogli bi sa svakim da igramo ravnopravno.
    Najvece razocarenje posjeta, ubijedjen sam da bi makar na zapad bilo vise ljudi da gospoda iz opstine ne dijele karte, ja licno znam ljude koji su dobili karte a nisu ni posli.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by chesterfield View Post
    Ne znam sto ocekujete od odbrane u kojoj igra Rajovic momak koji ne zasluzuje u 18 da bude u Buducnost.
    A sto tek onda ocekivati od ovih u srijedu, kojima u odbrani igra Risto Lakic, covjek koji zasluzuje da ga Buducnost na pola godine posalje na 'kaljenje' u Zoru??

Nije mi jasno po kojem osnovu pozivaju neke igrace u nacionalni tim, bilo U-21 ili 'A'...

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

HART IS GAY!
    izdvajam trenera engleza, procitao sam njegove izjave poslije meca, zaista se vidi da je gospodin

iskreno se nadam da su nasi naucili nesto iz ove utakmice..
    izdvajam jovetica i janjusevica..

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Fudbaleri Crne Gore porazeni su od Engleske rezultatom 3-0...

Bio sam na utakmici, navijao za Crnu Goru.. medjutim, kako stvari stoje, ni 50 000 000 navijaca ne bi pomoglo onim fudbalerima da naprave nesto sinoc.. Znao sam da su Englezi mocna reprezentacija, i da bi sve osim njihove pobjede bilo iznenadjenje, ali ipak nisam gubio nadu.. makar u remi (ni nakon 2-0)
    Odlicno je odigrao Simon Vukcevic, koji je po meni (uz Stjepanovica) jedini vrijedan pomena na jucerasnjoj utakmici.. Solidan je bio i golman Janjusevic, iako rezultat ne govori tako... jednostavno je covjek zbog suplje odbrane primio 3 gola..
    Naivna i mlada selekcija.. Jovetic nije pokazao prakticno nista, a mislilo se da ce odigrati na najvisocijem nivou (jer, kome treba veci motiv od Engleske reprezentacije?) izgledalo je kao da je na terenu "cisto da ispostuje", a mislima vec negdje u Beogradu...
    Katastrofalna partija Fatica.. sta je Inter vidio u njemu, ja pojma nemam.. ono je sve bez fudbaler..
    Ono sto posebno raduje je da nije zabiljezen ni jedan rasisticki ispad od strane navijaca na sinocnjem mecu, tako da eventualnih kazni od UEFE nece biti (makar sto se tice ovog meca)
    Stjuart Pirs (selektor Engleske) je izjavio da nije bilo nikakvih rasistickih ispada, odgovarajuci na provokativno pitanje novinara Daily Mirror-a...
    Navijanje je bilo korektno, najvise sa sjevera.. jedino je jug ispostovao navijanje onda kada je trebalo.. Zapad i istok necu pominjati.. na zapadu je navijalo 10, a na istoku 5 momaka...
    I tako...

DIDI, odlican transparent i obrij se

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by M_O_D_E View Post
    Kakvu je svrhu imalo uvodjenje Bogdana Milica u igru pocetkom II poluvremena?? Onaj 'igrac' nema pojma i stvarno ne znam otkud on u reprezentaciji...
    Ako nisi primijetio, 2 gola smo primili u prva 2 minuta, a onda imali potpunu terensku inicijativu. Odakle je islo najvise napada? Sa desne strane, preko Simona Vukcevica.. Svakako da Jovetic nije igrac koji bi mogao da nadvisi englesku odbranu i zahvati glavom neki centarsut, tako da je vjerovatno to razlog uvodjenja Milica, koji je inace kretencina, tu se slazemo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cookie View Post
    englezi nista posebno? au...
    Mislio sam na OVU utakmicu naravno jer su nasi napadaci prolazili kroz njih kao kroz sir a pogresna postavka moze da ide JEDINO selektoru na dusu narocito za tim koji NIJE uigran!Mislim da smo izuzetno kvalitetni ali neuigrani i da naravno treba dosta vremena da se nasi uigraju ali sa drugim trenerom!
    Neko se pita zasto stadion nije bio pun..odgovor potraziti u tome ko DOBIJA karte i zasto, zatim u marketingu koji je ocajan i uopste u "radu" FSCG za koji mislim da nema nikakvu viziju kao i svi u nasem fudbalu!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

ne može se više sa trenerom koji 3 padeža vrti na RANDOM.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Imamo dosta jako dobrih individualaca koje je tesko uklopiti u kolektivnu igru a to su Englezi umjeli i uigrali ekipu. Ova ekipa je kratko zajedno na nekim pripremama i iz svake utakmice izvlace pouke koje se uglavnom uoce na pripremama. Napadate Bogdana Milica, a uglavnom se igradalo kroz zgusnutu sredinu terena i prvi centarsut sa krila imao je sansu da postigne gol. Po meni Jovetic je bio dosta slab, Fatic pomalo nepotrebno solirao, sredina terena preskakana dugim loptima umjesto kratki pasovi jer sa toliko zaista dobrih tehnicara napravilo bi se vise opasnih akcija. Sto je pored dosta smusene odbrane bilo lose je slabo vracanje nazad i skoro svaka kontra Englezi brzim akcijama lako naprave "visak" i njihov napadac ostane bez pokrivanja. U revansu ce oni napadati, a mi igrati kao oni u Podgorici i naravno pobijediti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi, nije ovdje rijec o tome kako Bogdan Milic nije imao prostora i sl. glupostima, niti o tome kako je falio visok covjek u napadu... Pa, ljudi moji, gledam Buducnost iz nedjelje u nedjelju, taj momak pojma nema! Ne znam kako Vlaisavljevic moze pozvati nekoga takvog u reprezentaciju!

Sinoc nije imao blage veze, nista nije uradio, potpuno je beskoristan i vjerujem da u skorije vrijeme nece biti pozivan za U-21...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E svasta... Danas je odigrano jos desetak utakmica kvalifikacija za Euro U-21 i veliko iznenadjenje napravila je Albanija, koja je dobila Hrvatsku - 1:0... Podsjecanja radi, mi smo tu Albaniju u maju lagano pobijedili u Skadru...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

dobili kad su se momci skupili, pošli lijepo neuigrani i macnuli tu , kakvu takvu albaniju.
    u međuvremenu imali su par skupljanja i "upoznavanja" sa taktikom i zamislima vrlog selektora, i prilično se unazadili.
    onaj "stručnjak" ima sve predispozicije da UPROPASTI jednu odličnu generaciju, sa par EXTRA talentovanih pojedinaca, i na dobrom je putu da to uradi.
    još ranije kad sam vidio da je on izabran za selektora, pomislio sam "okle ovaj muto? " al reko, ajd, ne znam, nisam upućen, nešto sam propuštio, možda on stvarno nešto zna? pffff
    kanta totalna

Page 75 of 2251 FirstFirst ... 2565717273747576777879851251755751075 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)