hwala![]()
![]()
Neka ti je jos jednom srecan rodjendan, pa do godine da dobijes jos koji sklempav poklon!![]()
Originally Posted by Nk-001
hwala![]()
![]()
~ ~ ~ Agnosco veteris vestigia flammae.Ožiljkom jednim obogaćen. ~ ~ ~
Srecan rodjendan i od mene (sa ko zna koliko zakashnjenja) i sve najbolje ;) Da josh puno puno rodjendana dochekash uz Leu :*
Hey ljudi, ima li ko od kucnih ljubimaca zlatnog retrivera kao ja?![]()
hahahahahahhahahahahahahhaa pogledajte kraj, hahahahhahahahahaaa...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
oni se volu
doberman ........Pas sa najljepsom gradjom![]()
evo nas malo, chisto da nas ne zaboravite
nadjenuli smo mu nekolikA imena pored fabrichkogA:
Žon
Mali Sale
Čaxi
Predo
Fujto
mada, ninajedno se ne odaziva![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Novi chlan Joshko (nimfa stara 2-3 mjeseca) i akvarijum, kuliraju vrucinu...Joshko-Jokash u perjanoj jashi a u akvarijumu je 30 stepeni...
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Joshko je liik, samo, ako ujeda, pazi da te ne ugrize na nezgodno mjesto (slika 3) :-)
Dobro je da se neko sjetio papagaja![]()
...
Ijaooo mistery iz bek... Cerro mi je prijavio Joshka. Pazi to telo vreteno, da te stvarno ne grizne. A i vidi ti se si*a na slici, pa... radi mala deca i tako to.... Obrati paznju na obzir.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
da da, poceo je da se odaziva na Žon!
![]()
Ijaaaaoooo
Podsjeca me na jednoga momka sto ga ja znam. Original su bez tebe. Samo je pas malo ljepsi.
nisu bas kucni ljubimci,ali majka ih je ostavila pa ih malo hranimo dok ne porastu...shashavi su (:
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Sarplaninac Astrid
pa nesto manje od mjesec dana kasnije
![]()
ovo je luche zivo!!!
aaaaaaaaaattttttttooooooooosssssssssss
Last edited by Bizant; 13-09-07 at 10:24.
Spale prelijep je![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
evo jedna frIshka![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks