Nole definitivno gubi snagu tokom treceg seta, nije on imao snage ni u cetvrtom nego je onaj drugi umro... Pa jeste li vidjeli da je zadnji gem promasio SVE prve servise...
Protiv Moye?? hahah On je jedva pobijedio onog maloga Gil...(tako nesto) i radovao se ka' neko dijete.
Nole ce da pobijedi. A jeste li primjetili da mu sve neki kosmati protvinici dolaze? :mrgreen: Prvo Monaco, sad Moya, a sa druge strane Ferrererlol
COGITO ERGO SUM - Rene Dekart
Ako Nole prodje rutinski ove spanske shljakere sa po 3-0 , dobija Federera sa 3-1 u finalu , naravno sa najmanje dva tie-brejka!
veceras u 1 igra Jelena cetvrtfinale protiv Venus.
stvarno treba bit realan, plasman u finale bi bio ogroman uspjeh, a u finalu mozemo samo da se nadamo![]()
Online prenos Jeleninog meča u 1? G-dje?
prenosi eurosport, rts, za on line ne znam
zivio bbm i izbor dje da gledas nocasnji mec![]()
izaberi Nebojsu Viskovica sa RTS-a, sigurno se neces pokajati.
A zasto molim te , decku ide apsolutno kako treba jer ima muda i navio je zamajac za spektakularnu pobedu u finalu protiv svajcarskog robota.
Moje misljenje je naravno subjektivno , ali gledajuci njegovu sigurnost u igri sasvim je realno moje predvidjanje(pa i sa 5 tie-brejkova).:mrgreen:
JJ vodi 1-0 [6-4] odlican mec
M. Roma Volley #14
red passion, red heart, red soul - MUFC
A zasto molim te , decku ide apsolutno kako treba jer ima muda i navio je zamajac za spektakularnu pobedu u finalu protiv svajcarskog robota.
Moje misljenje je naravno subjektivno , ali gledajuci njegovu sigurnost u igri sasvim je realno moje predvidjanje(pa i sa 5 tie-brejkova).:mrgreen:
Samo lose servira Jelena , a ako ovoj krene servis ponovo eto muke u tri seta.
Izgubila Jelena 2-1. 7-6 U Zadnjem Setu
onaj rodik treba jos popare da jede ako misli da dobije svajcarca.
sad davidenko pa u finalu djokovic.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Kakvi Rodik, on ne moze da dobije nikoga iz prvih 10, no skuplja poene po onim divljim turnirima. To je teniser koji ja mislim ne preskoci 2 turnira u godinu i fizicki je prespreman, ali ne moze...
Steta za Jelenu...
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
ma jelena je fantastično igrala
mislim da bi mnogo bolje prošla da nije svaki čaš gledala u glavni ekran na terenu kako izgleda.![]()
tra la la
BaronesseHelene
roke koke
Jelena je igrala odlicno!
Medjutim, mora mnogo, mnogo raditi na servisu.
Pa njoj servis nije nikakva prednost, te svi oni brejkovi brzo se istope!
Venus je definitivno ubedljivo najbolja igracica i sve zavisi od nje.
Vidjeli ste da je Vilijams osvajala poene vinerima a gubila svojim greskama!
Preko 80% poena se tako zavrsi!
Sve zavisi od nje!
Ipak servis je nevjerovatan.
Cesto ide preko 200 na sat, sto je na odlicnom muskom nivou!
Nadam se da ce Djokovic postici vise..
Libertas
E, kada igra Djokovic danas bez ako je vec poceo?
Eo bas sad izgubi Rodik!![]()
Meni je jedino zhao Nadala. Bio bi odlichan mech u finalu sa Federerom. Nazhalost igrao je povrijedjen protiv Ferera i mislim da je to razlog zbog kojeg je izgubio mech.
Shteta za Jelenu, ali morace ona josh da se sprema fizichki da bi mogla sa onom zhivotinjom od Venus...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks