Svaka čast momcima, izgleda da smo dobro 'pročitali' Italijane na ovim zajedničkim pripremama na Apeninima
Slovenija, moja dežela... sinoć si bogme jebala ježela![]()
CESTITKE CRVENIMA!!!![]()
Svaka čast momcima, izgleda da smo dobro 'pročitali' Italijane na ovim zajedničkim pripremama na Apeninima
Slovenija, moja dežela... sinoć si bogme jebala ježela![]()
Potopljeni i Grci 9-5....svaka chast! Polufinale osmog septembra...I konacno ce se nasha drzavna televizija udostojit da prenosi barem to polu-finale i finale...pff
no bitno je da se Srbija svaku noc prenosi (nista politicki, konstatacija samo koja ide malo na zivce s obzirom da nije bilo tesko ispratit ta 3 mecha najuspjesnijeg sportskog kolektiva u zemlji)
Last edited by BiTrAtE; 05-09-07 at 00:14.
blacker, prenosa iz Bratislave nema jer Slovacka televizija ne prenosi te utakmice, snimak susreta sa Italijanima prikazan je zahvaljujuci kamermanu iz tvcg koji je to snimao.
E onda opravdano.... Ja sam pogresno shvatio...sorry
Svaka cast momcima. Peking here we come![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Beijing.![]()
O kakvom Pekingu pricate? Daleko je jos sve od zavrsenog... Imamo i polufinale i finale ispred sebe...
Originally Posted by Nk-001
treba dobit italijane i u finale a nikad nije lako dobit nijednu reprezentaciju dva puta na istom takmicenju.....ali najjace sto je i onaj ticic reko da dobijemo jos grke i eto nas!?
kad se igra polufinale?
U cetvrtak imamo jos jednu utakmicu a u subotu polufinale
ajmo plavo bijeli oooooo:yipiiii:
peking nije uopste blizu![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Momci guraju dobro, sa talijanima ce bit` frke jer imaju jak lobi, ne sjecam se kad su oni propustili neko veliko vaterpolo takmichenje.
A bolji smo puno.
Ova ljetnja liga se morala bolje organizovat`. Ne mozete stavit` da je to kvalifikaciono takmichenje sa popunu 1. lige, a toliko prvoligashkih igracha (ili profesionalaca, kako `ocete) angazovano.
Propust koji se mora ispravit, pa makar igrala i djeca od 14 godina (shto da ne?). Iduce godine je Olimpijada, zamislite ludnicu od te ljetnje lige (popularnost vaterpola) ako reprezentacija tamo uzme medalju (sad sam skroman, ja ochekujem zlato)?
Imam toliko prijedloga...
P r i m o r a c
Mi ocekivano dobili Holandjane 15-5, Italijani (ne)ocekivano ispali od Grkatako da ce u polufinalu igrati Crna Gora - Rusija i Rumunija - Grcka
Italija otpala? Auuu sto im bi...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Imamo jaku repku nema price, samo da proguramo jos ovo malo i da izborimo vizu za Peking pa da ih pratimo i docekujemo kao junake jer imam osjecaj da ce se makar bronza naci na grudima ovih sjajnih momaka...
Živio mi Srđane Aleksiću!
Ako dobijemo ruse posle laganca!U Peking uzimamo sigurno jedno od prva 3 mjesta samo ako u polufinale i cetvrtfinale izbjegnemo madjarsku i srbiju....
![]()
Nije trebao biti banovan posle toliko postova....
Sve neki strucnjaci, Madjarska i Srbija!!! To sto je Srbija bila cetvrta na svjetsko prvenstvo nema veze?? Dje su Hrvatska, Spanija... Necemo nikog izbjegavat, ko nam dodje mi ga oderemo i tako...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks