novak tek poslije ponoci oko 3 sata,ja mislim,a jelena nemam pojma
eeeee ne mogu da vjerujem da je ana izgubila
PI !![]()
Izgubi Ana.. Sad bi trebalo Jelena i Novak da pocnu?
M. Roma Volley #14
red passion, red heart, red soul - MUFC
novak tek poslije ponoci oko 3 sata,ja mislim,a jelena nemam pojma
eeeee ne mogu da vjerujem da je ana izgubila
PI !![]()
Aok, ja neznam sto je onoj Ani! :-/
Novak bi trebao da bude uskoro, a za Jelenu neznam....
COGITO ERGO SUM - Rene Dekart
Novak u pola 3 tek, za Jelenu se jos ne zna kad ce. Ana nije imala sanse veceras, sem na pocetku, kad je povela 1-0 i imala 15-40 na servis Vilijamsove. Ostalo je bilo u znaku Amerikanke, a uz to je i koristila sve brejk lopte.
Auuu.. Ko ce cekat do 3 sata.. Ima da spavam na poslu sutra![]()
M. Roma Volley #14
red passion, red heart, red soul - MUFC
Jelena je ipak došla do prolaza u 1/4 finale. Sa malom mukom, ali ipak... ;-)
Nole je bio izvanredan! Sjajan ritam, Del Potro nije imao šansi. U trećem setu vrhunska koncentracija (kada je bila i najpotrebnija). Odličan!!![]()
WOw. Nole pobijedio bez ikakve muke u roku od 106 min (ako se ne varam)...dok ana se malo vise pomucila i pobijedila sa 2:1. Ali sjutra Nole igra sa No.25 na ATP listi a Jankovic sa No.12 Venus Villiams koja je isprasila anu!
:oops:
Malo sam se zaneo. :joint:
ATP
US Open (danas):
Đoković - Monaco (20:30)
Donetsk (danas):
Pašanski - Čapković (12:30)
(sjutra):
Troicki - Bubka (10:00)
WTA
US Open (u srijedu): :dring:
Janković - Williams (17:00)
Last edited by analiza; 04-09-07 at 13:31. Reason: Update!
Federer-Rodik ujujuj....Go FEDEX GO !!!
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Danas su 3 teska meca. Nadam se da ce Nole pobijedit i da ce Jelena osvetit Anu!![]()
evo ipak gura u 4.setu, vodi 4-1 jos malo mu treba do pobjede...
6-1, pobjeda u velikom stilu, bravo Nole!
Svaka mu chast, ali da mu je ovo Nadal bio... Vjerujem da bi ga na nosila iznijeli... Izgubio je snagu dosta brzo, a ako misli da gura u finale bogomi ce morat radit na fizichkoj spremi. U polufinalu protiv Moje.
Ima on snage vise no svi mi zajedno, no se glupira, ne znam sto izvodi. Primijeti li ko da je umoran u kojem tiebreak-u ili sad u ovom cetvrtom setu? Cim se uozbilji opegla protivnika i ne fali mu snage. Ja kad sam ga vidio protiv Stepaneka u trecem setu kad je gubio 2:1 mislio sam da ce da umre, a u petom setu je tri puta svjezije izgledao od Stepaneka. Ima on u glavi neki trip, ili glumi, ne znam sto je, ali snage ima itekako.
Neko ga je cijelo vrijeme provocirao iz publike, krepao sam od smijeha kad se izdrao put tribina nakon dobijenog meca :lolblue:
U svakom slucajusamo da me malo manje sjekira sa ovim glupim ponasanjem i da stisne i kad mu se ne igra, pa da zavrsi mec sto prije, poput Federera
P.S. Kako mi je zao bilo onoga nesretnika Monaka kad mu ispade ona loptica na 5:3 u tiebreak-u treceg seta![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
E tripuje onda neshto garant. Ili se folira pa da protivnik misli da je na izmaku snage ili neshto... U svakom sluchaju, odigrao je mushki, protiv Moje mu takodje nece bit lako, ali se nadam da ce mu razlika u godinama pomoci u prolazu do finala.
Mislis u prolazu do polufinala, posto ako dobije Moju igra polufinale sa pobjednikom Ferer - Nadal cini mi se, jer je ja mislim drugo polufinale izmedju pobjednika meceva Davidenko - Has i Federer - Rodik.
Inace, malo je malouman ovaj raspored kod zena, jer se sastaju u polufinalu pobjednice meceva Enan - S. Vilijams i Jankovic - V. Vilijams, a na drugoj strani imas Chakvetaze - Pir i Szavay - Kuznjecova... Bilo koja od ove prve cetri koje se ukrstaju (Enan, Jankovic i sestre Vilijams) ce da dobije svaku od ovih na drugoj strani...
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Na prolaz do polufinala sam mislio, greshkaShto se tog rasporeda zhena tiche, u pravu si i izgleda pomalo neposhteno, jer kao shto si i rekao ove 4 ce vazda dobit ove druge 4, ali ako Jelena bude u finalu, nije ni bitno
![]()
Otprilike Novakov US Open tek sad pocinje, mecom sa nezgodnim Moyom koji ga je rasturio u Sinsinatiju... Ili je Nole ipak bio opusteniji posle Montreala i predao taj mec be neke borbe?Do sada je pokazao karakter, i pored zescih padova u igri... Pobjednicku zicu svakako. Polufinale sa Nadalom bi bio na neki nacin Novakov trenutak istine za 2007...
Just to slip the skin...
BTW, nocas mala rasprava na b92, ciji je zakljucak da Serena Williams ima 93kg?!WTF!!
Just to slip the skin...
Mora da je greshka neka u pitanjuDa je ima, ima je, ali ipak ne toliko
Opra je Henin lagano. Mislim da ce ona i osvojiti.
Ispade Nadal 3-1 za Ferera![]()
Ako Jelena dobije Venus, Enan ce proc u finale, a ako Venus dobije Jelenu, dobice i EnanJa mislim da tu Enan samo V. Vilijams moze dobit, ali joj zato Dzej Dzej ne odgovara nikako, izgubila je poslednja tri susreta od nje...
Muskarci finale Nole - Federer, a zene Kuznjecova - Enan... Moja skromna prognoza![]()
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks