OK. uzmi daljinski u ruke i prebaci kanal
Ova vam prica nista ne treba jer BOLI koliko je (blago receno) glupa
Budućnost
OK. uzmi daljinski u ruke i prebaci kanal
to je druga prica,i to su navijaci nase reprezetacije,nisu varvari
Ne slažem se.
Budućnost i bilo koji tim iz Crne Gore predstavlja osim svog grada i Crnu Goru. To što je većini tada (nekima i danas) Crna Gora bila asocijacija na politiku, to je druga priča.
Last edited by Sidewinder; 29-08-07 at 11:15.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
odje neki ljudi ne mogu da razumiju da kad se na utakmicama reprezentacije CRNE GORE vice, pjeva, urla crnoj gori da to nije politika. kakvih pacijenata ima, ovo je bruka.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
ih... sad ces dobit 150 postova rasprave, bez tacnog odgovora![]()
a mozda se i varam...
Kad je otišao tog ljeta 1988 u Beograd da služi vojni rok...
DIvno je vidjeti npr KEFALA kako brani Varvare...Bas mi je drago da se ljudi mijenjaju u pozitivnom...
Samo prije par godinica Kefalo veliki DELIJA...nosi dres CZ po Podgorici...Zvezda mu sve..a sad najvatreniji varvar...fino fino...:dring:da nazdravimo..lijepo je vidjeti poitivne promjene...
a ovaj Bonja ih kakav navijacki kriticar..ccc..izvanredno narode...
ma budale, svi odreda...
Vecina ljudi je zla
Nije niko budala..samo znas ono nisi bio na forumu 5-6 godina...ponekad nesto procitas i vidis itd...i onda ajde da nesto i ja napisem..ja koji se nisam nikad vadio sa foruma...tada su na forumu bila 2 varvara koji su krv pila ovuda prepucavajuci se i branili varavare..ja i DAVE ko se sjeca tog nick-a!
A ti pojedini su bili i za jugoslaviju,veliki srbi..a sad nezavisni veliki crnogorci..ccc...smijesno majke mi...ali ujedno kao sto rekoh i pozitivno...![]()
A ne znam moj Bonja...mogu ti reci da smo 99 godine od svih forumasa sadasnjih samo ja i DAVE bili na cuveno gostovanje u BGD...
Hotel Moskva...:yipiiii:
Ne znam jel mozda i DIDI bio..to ce on reci...DNK moj![]()
Nisam bivsi...niti je rijec ko je bivsi ili sadasnji...samo pricam o nekim stvarima koje ti def. ne poznajes...jer mozda nisi bio na forumu prije 7-8 godina...Ti forumi su obrisani...mozda i nisu..mozda ih ima negdje...nego nebitno...Poenta moje price je kako neko brani varvare a nosio je npr dres ciganstine tj zvezde...i pod goricom navijao za zvezdu,....itd...A onda promjena na pozitivnom..isti ti prelaze da budu vjerni varvari itd...Kefala znam...moze on sad da porice ali mislim da nece...jer govorim istinu...Nego to je nebitno...u sustini...
Ja samo hocu da kazem da su VARVARI jedini i zauvjek jedini pravi navijaci u CG!I kraj price o tome...
Last edited by kefalo; 29-08-07 at 16:35.
Fanky...****** ako se ne varam???
Slusaj...imam godina koliko imam...ja sam rodjen mnogo prije nego su nastali varvari...pa moj otac koji je volio buducnost volio je prije svega klub iz svog grada sto je normalno svugdje u evropi osim kod nas...onda gotivio je Partizan..pa sam i ja uz njega navijao i gotivio partizan i osnovnoj skoli prepucavao sa navijacima ZVEZDE koju najvise na svijetu mrzim...(navijao bih za hajduk i dinamo protiv zvezde)ok idemo dalje...nikad nisam rekao da je problem da se navija za zvezdu ili partizan...te prasprave koje smo vodili DAVE i ja sa sugradjanima,,,su se vodile na osnovu toga kako mogu da navijaju za klubove iz bgd protiv buducnosti...Ja i dan danas gotivim partizan...ali sam varvar...i 15 godina isao sa varvarima na dosta gostovanja...
Navijanje za Partizan ili Zvezdu je bilo normalno u SFRJ pa i kasnije do kraja rata i raspada SFRJ I 95 GODINe..I uvijek sam navijao za Buducnost kada bi igrala protiv partizana i bio medju varvarima...i ponosan sam na to..a nisam bio kao kefalo koji nosi dres zvezde na zapadnoj tribini i skace od veselja kada zvezda da gol...ok voli covjek zvedu...nista strasno..ali daj tada smo se sa njim prepucavali kako moze da navija protiv svog kluba itd...iz svog grada...
Pa sad pitajte nekoga iz Manchestera za koga navija...nikad necete cuti za ARSENAL ITD...to u evropi ne postoji..samo kod nas...
Dalje...mnogi od varvara cak i vodje da ih ne imenujem su gotivile partizan ili zvezdu kao klinci...do svoje 14 godine i 8 osnovne...
Dalje...dosta mi je ovih net-forum navijaca...
Last edited by DIDI; 30-08-07 at 11:23.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks