pa ja kladionicu i dozivljavam kao igru.. igru na srecu
tesko onom ko planira da zaradi od nje...
brate, kockao sam se ja masu, da ti pravo kazem, imas potencijala ali kad igras vise od 2-3 timova onda ti je to ka poker tj umnogome zavisi oces li imati srece itd..ovako brate nadjes jedan single, siguran si i eto ti...
a lijep je osjecaj kad se tako dobija, ali razmisli, koliko ces para tako ostaviti, vidi isplati li ti se?
i zapamtite, ako zelite pare uvjek igrajte samo ekipe koje znate kako igraju tj velike ili potencijalno dobre ekipe![]()
nema nista od ovih drugoligasa itd...namjestanja ima svuda a najmanje ima sa velikim klubovima (ne smiju vise rizikovati)
pa ja kladionicu i dozivljavam kao igru.. igru na srecu
tesko onom ko planira da zaradi od nje...
evo konacno nesto ufatih:
Liverpul 2 1,65
Bolton 1 2,3
Bajern 1-1 1,5
Celzi 1 1,35
Zenit 2 2,0
Juventus 1 1,4
Sevilja 1 1,4
nesto malo preko 30 eura sa eurom, da se ima igrati sjutra sa cime.
Meni u kladionicu blizu kuce je minimum na singl 5e ulog. Sad sam
rekao komsiji da igra kad je Crna Gora igrala sa Slovenijom 0-2 i
ulozi 10e i fino bar nesto dobijeNe sjecam se tacno koji je
koeficijent bio ali je po meni tako najsigurnije.
4 kvote po 1.4-1.5 i 5e uplate... To je igra![]()
...djewojka iz piwe... i can't believe it...
ja sam danas talijane odigra na 1 tiket.
Atalanta 2
parma x
napoli x
milan 2
sijena x
roma 2-3
fiorentina 1 (iako sam se mislio i tu X da odigram)
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ja mislim da je juce dobio svako ko je igrao sa 10-20e ovih favorita. Svi njemci su dosli (bajern, stutgart, verder, dortmund), svi englezi (celzi, liverpul, aston vila, arsenal i nije bas veliki favorit bio), real 3+ (nacrtano) i sevilja, juve... da ne pominjem ove divlje lige, dje su svi sa koeficijentom 1.25-1.3 dosli, poput Salcburg i austrija w, legija, fenerbahce, PSV, Anderleht... Znaci ne znam sto nije doslo, osim te benfike mozda...
Ja cekam Barsu za 125e, dako dobiju mamicu im
Mislim da ce Napoli i Bilbao da dodju danas, a jake su kvote na njih...
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
I lacio se igrao.
I mene je bacio :mad:
Budućnost
danas odigrah Fejnord 1, Njukasl 2,Fiorentinu 1,Inter 1, Salke 2, Barsa 2 i Lion 1.
Eo moj tiket:
Manchester 1
Barcelona 2
Groningen 1
Napoli 1
Lion 1
sa 10 ulozenih 120 moguci dobitak u Lutriju poasranu!
Ja čupnuh 330e sa 10. S obzirom da mi je Budućnost donijela pare to mi je ka da sam 700 dobio!A na drugi me bačio Bordo za 400 u 89 minut!
Što veli tricky sve je došlo ko je igra favorite nije moga kiksat! Lacio naravno nije neki veliki favorit s kim god da igra, kao ni Bordo![]()
http://chemik1.blog.hr/
http://www.freebetting.net/
^ looks interesting![]()
"bem ti inter :evil::evil::evil:
pazi tiket od subote...qqqqqq
zirih 1
verder 2
marsej 2
aston vila 1
liverpul 2
juve 1
fenerbahče 1
dortmund 1
i posrani everton me bača za 325 eura sa 1.5 euro
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
to je tako izgledalo dok sam ja racunao iz kvota, kad sam otisao u kladionicu vec je bio poceo groningen (na srecu) tako da mi je konacni tiket izgledao:
Napoli-Kaljari 1
Genoa-Milan 2
Manchester-Tottenham 1
Santander-Barca 2
Lyon - St. Etjen 1
ulog 6.5 eura, dobitak 65 eura
Padoh na dvije tekme, jbg
Za razliku od subote nedelja je bila uzasna ne znam ko nije pao na Barsu ili Inter... Ja uzeh nesto malo novca (30E) cisto da se izvucem...
Živio mi Srđane Aleksiću!
Ne znam koliko vas se kladi na tenis ali to je sport za uzimanje para ja sam vec par puta ove sezone uzeo novac upravo preko tenisa.
Kasnije cu objaviti parove pa ako vas zagolica...
Last edited by svet0; 27-08-07 at 08:59.
Živio mi Srđane Aleksiću!
e ja sam imao fin tiket, al' jbg.. nije se dalo ovaj vikend, previše nekih iznenađenja..
Šturm 1 (promašeno, kvota bila 1.60.. bruka)
Mančester X-1 (uhvaćeno! i to kako!)
Barselona 2-2 (promašeno.. neću komentarisat')
Tvente 1 (promašeno, kakva sramota...)
Fiorentina 1 (uhvaćena)
Milan 2 (uhvaćen)
Majorka 1 (uhvaćena)
da me je sramota![]()
Ja ufatih 7 parova u subotu: Liverpul, Bajern, Celzi, Anderleht, Juventus, Sevilja, PSV i baci me mrtva Barsa za 125e. Neka sto nisu dobili, no sansu nisu napravili osim one stative Anrija, a ovi su imali igraca manje od 65. minuta. Bruka. Aj sve na stranu, ali kad sam vidio da ona pi*ka od Rajkarda izvodi Mesija da bi ubacio Anrija, popizdio sam. On je jedini nesto radio, a onaj maneken od Ronaldinja nije qrcem mrdnuo cijelu utakmicu.
Bice dobar ovaj US OPEN za igru, ali 7-8 ovih apsolutnih favorita, da se nagura kvota do 5 i stavis 20e, nema da kiksasJa sam tako ubadao na svim ovim Grend Slem turnirima
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Fulham - Tottenham 2 (2.35)
Newcastle - Wigan 1 (1.75)
Werder Bremen - Frankfurt 1 (1.60)
Duisburg - Bielfeld 1 (2.45)
Cagliari - Juventus 2 (1.75)
Arsenal - Portsmouth 1 (1.55)
Lokeren - Mechelen 1 (1.90)
kvota: 91.40 (zajedno sa 10%)
kako me ovaj tiket podsjeca na onaj dobitni od prije 2 nedjelje, to je bruka![]()
pravi porodicni! i opet sa 5 eura dobitak 450! hahaha![]()
From top of my head, bez gledanja parova i kvota treba igrati na: inter, newcastle, bayern, torino, liverpul, mogren
kako loš vikend...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks